Ablamın pişmanlığı

Nazar taşı çatlatırmış adamında başına bişey getirecek ablanız

Kaçan balık büyük olur derler. O zamanlar daha iyisini bulurum diye terketmiş şimdi bulamayınca pişmanlık yaşıyor sevgiyle alakalı olduğunu sanmıyorum. Her şeyden önce herkes evlenmek zorunda değil ayrıca günümüzde insanlar eskisi kadar erken evlenmiyor. Biraz sosyalleşsin kendisi için bişeyler yapsın ya da psikolojik destek alsın.

Reactions: 000

Her yıl ablama gelen görücülerin taliplerin kaliteleri düşüyor ve sayıda da azalma var bu son 1 yılda kimse gelmedi talip olarak, iyice bunalımda ablam

Yazdıklarınıza bakılırsa gidin adamı boşatin çocuğu falan umursamayın tekrar ablanızla birleştirin dememizi bekliyorsunuz.kusura bakmayın ama ben bunu anlıyorum.surekli bir ablama aşıktı ablam perişan napayım? Hiçbirşey yapmayın ablanıza da eski sevgilisini takip etmemesi gerektiğini ciddi ciddi anlatın.olmayacak şeylere kafa yormayin. Adam ablanızı sevseydi dönerdi zaten.yok gözünden belliymis. Niye dönmedi o zaman? Adam kendine layık birini bulmuş demek ki niye zorluyorsunuz? Çok sinirlendim yazdiklariniz saçmalıktan ibaret çünkü.

Adam onla neden takiplesiyor ki?
Yani gizlice takip mi arkadas listesinde mi ablaniz?
Neyse
Adami takibi birakmazsa kafasindan da silemez

Takinti yapmis

Gecmis gecmiste kalir hayirlisi buymus takip etmeyi de birak kafandan da sil artik.deyin ablaniza..

Adam Ablanızı çok sevse dönerdi ablanız adamı çok sevse pişman olucak kadar sevseydi terketmezdi ablanızın hissettikleri saplantıdan başka bir şey değil Ablanıza hiç üzülmüyorum ilahi adalet tecellisi

Evli barklı adamları takip etmekten ne anlıyor ablan, milletin huzurunu bozmasın takip etmesi bile baslı basına huzur bozucu bi davranıs, artık bıraksın adamı kendi hayatına baksın

Kaçan balık büyük olur diyip duygu sömürüsü yapıyo ablanız.kolay yol bu çünkü. Adam evlenene kadar çıksaymış karşısına özür dileseymiş.laff

Her yıl ablama gelen görücülerin taliplerin kaliteleri düşüyor ve sayıda da azalma var bu son 1 yılda kimse gelmedi talip olarak, iyice bunalımda ablam

Ablanın kendini vazgeçilmez sanmasının yanı sıra yine kendisini TSE yetkilisi gibi görmekte.

Bu arada kalite kime göre yani. Talipler kendilerine denk görmüşler ki gelmişler. Ablan biraz kendine özeleştiri yapsın bence. Bu kalitesiz(!) adam kendine neden beni layık görmüş gibi...

Sosyal medyadan adamı karısını coluıunu çocuğunu takibi bırakatıranak yondım edebilirsin mesela. Zamanında geçerli bir sebep yokken kendi terk ediyor sonrada pişman olup evli adamın hayatını yakından takip ediyor amacı neymiş acaba??? Yoluna baksın ablanız başkalarının huzurunu da kaçırmasın

Kendini üzecek daha mühim meseleler bulsun.
Kısmet değilmiş olmamış. Olacağı vardıysa olurdu.
Bunun için can sıkmaya değer mi?
Keşkeler anlamsızdır, boş laftır.
Bitmiş gitmiş.
Kendi evlenemediği için yalnızlığına üzülüp dert yaratıyor.
İnşallah karşısına iyi biri çıkar. Umudunu yitirmemeli.

Yani evli barkli cocugu olan adami takip etmeye utanmiyor mu kor oldu badem gozlu oldu.belki adamin yuvasini yikacak iyice uyarin sacma sapan seyler yapmasin yazik ya...sinir oluyorum evli adamlara goz koyan kadinlara.

kör ölünce badem gözlü olurmuş.
o değil de 10 sene yahu hala adamı mı takip ediyor.

Bide ablanizdan da kalite akiyor masallah evli adama bakiyor kendini kaf daginda gorup kimseyi begenmiyor.ablaniz kaliteli bir kadin olsaydi evli bir adamla ugrasmazdi.cok sinirleniyorum bu konuda doluyum cok sevdigim birinin yuvasi bu yuzden dagildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…