Ablamın pişmanlığı

Bu işler kader kısmet.
Gerçekten öyle. Çevremde yıllar sonra bir daha birleşip evlenenler de var.
Kısmet olmayanlar da var. Ablanızın aklı başına gelmiş, daha sonra denemiş ama adam şans vermemiş yani başkasının kalbine hükmedemeyiz. Ablanız da hükmedemez.
Ama mutlaka takipten çıksın öyle saçma şey olur mu, takip etmesin kesinlikle.
Bu konuda tavrınızı gösterin, takipten çıksın adamı bir an önce.

Bu arada bir şey söylemek istiyorum buradaki bazı yorumlar çok kırıcı.
Herkes hata yapabilir.
Yok ilahi adalet tecelli etmiş, yok ablan o adamdan ayrılarak ona iyilik etmiş.
Biz tüm hikayeyi bilmiyoruz bu kadar ahkam kesmemeliyiz.
Biraz empati yapmak lazım.
Çok kırıcı yazmayın zaten konu sahibi üzülüyor.
Baz hemcinslerimiz çok acımasız bir daha görmüş oldum.
Olmayanda da vardır bir hayır bunu unutmasın ablanız.
Önüne baksın.Umarım istediği gibi biriyle evlilik yapar..

Siz ne kadar güzel yazmışsınız.
Helal olsun.
Bu kadar kırıcı yorum arasından sıyrılıyorsunuz.
Sizin gibi hemcinsim de var demek ki..
Sizi tebrik ediyorum..

Ablan kocan bulamadığı için eskilere sarıyor o da birine aşık olsa aklına bile gelmez

Ablanız bana eski sevgilimi hatırlattı. Yok yere beni terketmişti, aradan yıllar geçti ikimiz de evliyiz ama adam sürekli benimle konuşmaya çalışıyor, kusura bakmayın ama bu karaktersizlik. Daha iyisini bulsaydı eminim aklına bile gelmeyecekti ablanızın.

Bence artik bosversin pisman olsa da adamin donecegi yok ki su andan sonra. Evlenmek istiyorsa kurslara baslasin belki biriyle tanisir...

Hep diyorum bi erkegin parasi varmi yokmu diye bakmak yerine,çaliskanligina comertligine bakilmali..er yada geç iyi yerlere gelir.

Eşimle 19 yasimda taniştim.
o zaman esim 24 yasindaydi.
unv okuyordu bi yigin alttan dersi vardi.
ailesinin durumu yoktu vs ..vs..
benim ailemin durumu iyiydi..
çevrem hatta ailem istemiyordu sirf durumu yok diye.
ama ben seviyordum ve onda o ışıgi göruyordum bi bi gün iyi olacak hersey diyordum.
simdi 5 yillik evliyiz.
esim toparladi,memur oldu simdide mudur oldu ve dahada gelistiyor kendini.
iyi komumda saygin bi cevresi var.
hic ac birakmadi bizi.
yillarca hem calisip hem 2. islerde eve ekmek getirdi.
ve simdi dururmumuz iyi cok sukur.
gibta ile bakiyor herkes.
zamaninda parasi yyok diye sevgimden vazgecseydim suan bende o pimanligi yasardim belki.
zor zamanlardan gectik esimle sirt sirta verdik ve basardik.
ablaniz yeterince sevmiyormuş demekki..
olan olmuş demekten başka çare yok.
inşallah gonlune gore birini bulurda unutur eski sevgilisini

Ne x eniştesi yahu ablan onunla evlilik yapmamışki.
Eski sevgilisi yazsan daha mantık li olurdu..
Bu arada ablana söyle yeni bir sevgili bulsun eski sevgili şu an EVLİ.
Pişman olsa ne olur artık..

Zaten biz de yolları ayırdık kısa bir süre sonra... Olmuyorsa zorlamamak lazım.
Yine de ben konu sahibinin ablasını bir yerde anlıyorum. Çünkü insan gencken tum dünya ona kucak açmış, bir sürü fırsat onu bekliyor zannediyor. Aşk konusunda da iş konusunda da.
Zaman içinde eğer gerçeklerin böyle olmadigini farkederse de 'acaba kıymetini bilseydim bugün nasıl olurdu?' diye düşünmeden edemiyor.
Ben de mesela 4 sene önce kendim isteyerek ayrıldım bu arkadastan,sonrasında da yalnız kalmadım. Tekrar asık oldum,güzel başlangıçlarım oldu, yeni ilişkiler yaşadım... Hala hayat doluyum ve karşıma güzel bir aşk çıkacağına inancım tam. AMA yine de içten içe yanlış yaptığımı, onu kaybetmesem şu an çok daha mutlu ve huzurli olacağımı da biliyorum.
Yine de kendi seçimime saygı duyup önüme bakıyorum. Konu sahibinin ablasının da yapması gereken bu

Ablanın 22 yaşından 32 yaşına kadar geçen 10 senede hiç başka sevgilisi olmadı mi, niye bir tek onu takip ediyor ?

Ablanız yaşı çok gençken elimi sallasam ellisi çok daha iyilerini bulurum diyerek eldeki kuşu bırakmış.Geçen zaman içinde istediğini bulamayınca yaşı da ilerieyince artık teldeki kuş olan ex enişteniz düşmüş aklına.Geçmişte yaptığı tercihin sonuçlarına katlanmalı.Evli barklı adamı rahat bırakıp kendi yoluna bakmalı artık.Yaşı daha genç kimler kimler çıkar karşısına kendisini geçmişe kitleyip bu zamanları da yitirmemeli.

ablana deki son pismanlik fayda etmez de o anlar yoluna bakar

Son 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
kaliteli derken onu anlamadim. isodan mi onayli olacak. ablaniz abartiyor. boswerin dusunmeyin koskoca kadin sizde uzmeyin kendinizi

Bence ablanızla adam akıllı konuşun dogru olanı anlatın. O evli adamı her takip ettiginde üzüntüsü daha da artacak çünkü sürekli mutluluğunu görüp kendi hayatıyla kıyaslıyor belli ki. Kendisine bi meşale bulsun, dua etsin, hayatını başka şekilde güzelleştirmeye çalışsın aksi halde şu anki durumuna devam ettikçe üzüntüden başka kazanabilecegi birşey olmayacak elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…