Ablam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.
Şimdi o adam 35 yaşında 3 sene önce evlendi ve 1 yaşlarında bebeği var. Ablam bu manzara karşısında kahroluyor. Neden bıraktım diyor ? Bazen ağladığına da şahit oluyorum. Sosyal medyadan takip ediyor ablam adamı . Adam çok yakışıklı karısı da çok güzel bebeği de çok tatlı . Karısı da benim yaşımda 26 yaşında .
Ablamın üzülmesini daha fazla istemiyorum. Nasıl yardım edebilirim ablama ?
Hikayeniz ve özellikle o sizi uyaran bayan tıpkı bir Türk filmi ve kahramanı gibi. Ama hayat bu demek değil. Yani hayata geliş amacımız birini bulup onunla mutlu sona ulaşmak falan olmasa gerek. Bir insanla bir şeyler olmuyorsa kalan hayatını bar köşelerinde geçirmek bir tercih meselesidir. Bir insanın özünü kavraması için bazen acı çekmesi gerekir. Kavrayamayan zaten hep kendini,hayatı, başkalarını suçlar ve sorunlarıyla etkisiz baş etme yöntemleri kullanır.Eski ilişkisi için acı çeken kişiye soğuk su içmesini söylemek, adamın ondan kurtulduğunu düşünmek, onu hazımsızlık la suçlama, evde kaldığını düşünme falan yargilayici genelleyici yorumlardir. İstisnasız herkes bu hayatta hata yapar. Hata yapmak insan olmaktır. Herşeyin bir anda tersine dönüp donemeyecegini kimse bilemez. Konu sahibi ablaniza soyleyin yapacağı tek şey kabullenmek, ve sakinleşmek eğer bırakırsa bu işleri hayatın ona sunduğu yeni sürprizleri daha kolay görebilir..
Ablan kocan bulamadığı için eskilere sarıyor o da birine aşık olsa aklına bile gelmezAblam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.
Şimdi o adam 35 yaşında 3 sene önce evlendi ve 1 yaşlarında bebeği var. Ablam bu manzara karşısında kahroluyor. Neden bıraktım diyor ? Bazen ağladığına da şahit oluyorum. Sosyal medyadan takip ediyor ablam adamı . Adam çok yakışıklı karısı da çok güzel bebeği de çok tatlı . Karısı da benim yaşımda 26 yaşında .
Yalan yok ex enişte çok kaliteliydi kültürlüydü yakışıklıydı ha o zaman tek eksiği parasıydı o da olsun zaten 25 yaşında daha genç parasız olması normal ama cömertti o zamanlar ben liseye gidiyordum bana bile bir sürü şey ısmarlıyordu o parasız haliyle, ablama senin kardeşin benim de kardeşim diyordu . Bana üniversite ile ilgili tavsiyeler veriyordu . Güzel hatırlıyorum ex enişteyi, belki de ablam maddi yönden gelecek goremedi ama şimdi ex eniştenin maddi durumu da iyi eğer ablam bu yuzden bıraktıysa cok yazık etmiş .
Internet evlilik sitesinden bulsun birini kriterlerine göre biri cikar elbetHer yıl ablama gelen görücülerin taliplerin kaliteleri düşüyor ve sayıda da azalma var bu son 1 yılda kimse gelmedi talip olarak, iyice bunalımda ablam
Gerçekten de film sahnesi gibiydi. Güzel bir anı oldu benim içinHahaha anlattıklarınız bir film sahnesi gibi gözümde canlandi :)
Hep diyorum bi erkegin parasi varmi yokmu diye bakmak yerine,çaliskanligina comertligine bakilmali..er yada geç iyi yerlere gelir.Yalan yok ex enişte çok kaliteliydi kültürlüydü yakışıklıydı ha o zaman tek eksiği parasıydı o da olsun zaten 25 yaşında daha genç parasız olması normal ama cömertti o zamanlar ben liseye gidiyordum bana bile bir sürü şey ısmarlıyordu o parasız haliyle, ablama senin kardeşin benim de kardeşim diyordu . Bana üniversite ile ilgili tavsiyeler veriyordu . Güzel hatırlıyorum ex enişteyi, belki de ablam maddi yönden gelecek goremedi ama şimdi ex eniştenin maddi durumu da iyi eğer ablam bu yuzden bıraktıysa cok yazık etmiş .
Kaliteli talip nedir bir de ablanın kalitesi nedir merak ettim ciddenSon 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
Ne x eniştesi yahu ablan onunla evlilik yapmamışki.Yalan yok ex enişte çok kaliteliydi kültürlüydü yakışıklıydı ha o zaman tek eksiği parasıydı o da olsun zaten 25 yaşında daha genç parasız olması normal ama cömertti o zamanlar ben liseye gidiyordum bana bile bir sürü şey ısmarlıyordu o parasız haliyle, ablama senin kardeşin benim de kardeşim diyordu . Bana üniversite ile ilgili tavsiyeler veriyordu . Güzel hatırlıyorum ex enişteyi, belki de ablam maddi yönden gelecek goremedi ama şimdi ex eniştenin maddi durumu da iyi eğer ablam bu yuzden bıraktıysa cok yazık etmiş .
Zaten biz de yolları ayırdık kısa bir süre sonra... Olmuyorsa zorlamamak lazım.Hikayeniz ve özellikle o sizi uyaran bayan tıpkı bir Türk filmi ve kahramanı gibi. Ama hayat bu demek değil. Yani hayata geliş amacımız birini bulup onunla mutlu sona ulaşmak falan olmasa gerek. Bir insanla bir şeyler olmuyorsa kalan hayatını bar köşelerinde geçirmek bir tercih meselesidir. Bir insanın özünü kavraması için bazen acı çekmesi gerekir. Kavrayamayan zaten hep kendini,hayatı, başkalarını suçlar ve sorunlarıyla etkisiz baş etme yöntemleri kullanır.Eski ilişkisi için acı çeken kişiye soğuk su içmesini söylemek, adamın ondan kurtulduğunu düşünmek, onu hazımsızlık la suçlama, evde kaldığını düşünme falan yargilayici genelleyici yorumlardir. İstisnasız herkes bu hayatta hata yapar. Hata yapmak insan olmaktır. Herşeyin bir anda tersine dönüp donemeyecegini kimse bilemez. Konu sahibi ablaniza soyleyin yapacağı tek şey kabullenmek, ve sakinleşmek eğer bırakırsa bu işleri hayatın ona sunduğu yeni sürprizleri daha kolay görebilir..
Ablanız yaşı çok gençken elimi sallasam ellisi çok daha iyilerini bulurum diyerek eldeki kuşu bırakmış.Geçen zaman içinde istediğini bulamayınca yaşı da ilerieyince artık teldeki kuş olan ex enişteniz düşmüş aklına.Geçmişte yaptığı tercihin sonuçlarına katlanmalı.Evli barklı adamı rahat bırakıp kendi yoluna bakmalı artık.Yaşı daha genç kimler kimler çıkar karşısına kendisini geçmişe kitleyip bu zamanları da yitirmemeli.Ablamın yeni yeni aklına düşmedi o adam. Ablam 28 yaşındayken iletişime geçmek istedi adam 31 yaşındaydı o zaman reddetti ablamı ama ablamı çok seviyordu bunu hatırlıyorum bakıslarından bile anlıyordum .
ablana deki son pismanlik fayda etmez de o anlar yoluna bakarAblam 32 yaşında ve bekar, ablam 22 yaşındayken sevgilisi de 25 yaşındaydı, çok iyi anlaşıyorlardı evlenecek gozuyle bakıyordu herkes, ama ablam o adamı terketmişti 22 yaşındayken . Çok ufak bir sebeple . Bahane arıyordum diyor . Ablam o zamanlar ciddi ilişki düşünmüyordum diyor.
kaliteli derken onu anlamadim. isodan mi onayli olacak. ablaniz abartiyor. boswerin dusunmeyin koskoca kadin sizde uzmeyin kendiniziSon 4 yıldır kaliteli talip de gelmiyor ablama , gelenlerin de kalitesi çok düşük olarak goruyor ablam, aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık yani
Sanki o abla siz gibisiniz her ayrıntıyı biliyorsunuzHer yıl ablama gelen görücülerin taliplerin kaliteleri düşüyor ve sayıda da azalma var bu son 1 yılda kimse gelmedi talip olarak, iyice bunalımda ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?