Ablamın sevgilisine bir türlü ısınamadım

Ne doğru demişsin.
Ben de çogu sevgilimin kardeşleriyle tanişmişimdir. Amacim onlara yakın olmak, yakından tanımak, neyi sever neyi sevmez öğrenmek falan olmadı hiç. Kaldı ki bana ne :) ama sevgiliyle dedikodusunu yapacak tanidik olması keyifli oluyor. Tanışmanın tek amacı da bu
Kaldı ki kendi eniştemin beni sevdiğini hiç düşünmüyorum
Öğrenciyken ablamın şehrine gidecektim, telefonlasirken 'xy de gelecek,tanişirsiniz' demişti. Ben de uzun yol, patates gibi geliyorum zaten. Tanımadığım adam neden beni karşılaşın? 'uff hayır hayır sakın, istemiyorum' falan dedim. Meğer dipdibelermiş, çocuk da duymuş. Öyle oyle 1-0 yenik başladım.
Kaldı ki karakterlerimiz de çok farklı.. ben ona göre çok sorumsuz/laylaylom bir insanım :)
yine de tanıdıkça birazcık sevmiş olabilir...
Bizim de hal hatır dışında muhabbetimiz yok, öyle bir yere çıkalım gidelim falan . Ama çok iyi bir aile babası, ablamla da araları iyi. Bu mesela benim onu çok sevmek için tek kriterim
Bence konu sahibinin de tek kriteri bu olmali

Yani evet ablayla, abiyla evleniliyor diye kardesleri veya ailedeki herkesi cok sevmek zorunda degil ve harika muhabbetinin olmasi gerekmiyor.

Tanisma olayi birbirinizi cok sevin diye yapilan bisey degil konu sahibi.

Bir araya gelindiginde selam sabah, havadan sudan iki kelam edersin bitti gitti.

Eğitim konusunda verdiği cevaplar sizi iyice mahvetmiş gelecek kaygılarınız açısından kendimizi kandırmayalım şimdi. Herkes cana yakın, güler yüzlü olmak zorunda değil. Aslında olması gereken karakter de bu. Sürekli cana yakınlılık, güler yüzlülük iyi değil.

Normalde erkekler kadinlar kadar cok konusmayi sevmezler zaten. Siz sizi tanimaya calismasini, ilgiyle hevesle konusmasini beklemissiniz, kendinizce siz oyle davranmissiniz ama bence cok gereksiz beklenti icine girmissiniz ve caba gostermissiniz. Kaldi ki birbirinizden hic hoslanmasaniz bile bunu problem haline getirmedikce hic onemi yok.

Kıskanmışsın ablanı adamdan bahanelerle sevmemişsin. Gerek yok bu kadar beklentiye. Yok şöyle demiş yok teşekkür etmemiş. Hepsi bahane

Adamda bir falso yok

Otururken tanışırız sandım vs gezerken olur mu tavrınızın anlamı yok

Siz ailenin babası mısınız da Adam sizi iknaya uğraşsın kendini anlatsın

Olağan bir sohbet

Avukatlık hakimlik vs hakkındaki söyledikleri de doğru

Moralimi bozuyor vs değil gerçekleri söylüyor hele ki İzmir de

Ablamın sevgilisine hiç ısınamadim başlığını gorunce mustakbel enistenin sana seviyesiz vıcık vıcık davrandigini ve senin de bundan rahatsiz oldugunu dusunmustum ama tam tersi adam sana mesafeli davranmis sende buna bozulmussun. Iyi de olmasi gereken bu. Adam sevgilisi dururken baldizi ile niye samimi olsun onunla ilgilensin.
Yani siz misafir gitmissiniz bir yere kadar ilgilenmesi lazim ama fazlasina da gerekbyok bence.

Çok abartmişsin tabi ablanla konuşup bakışacak belki bir süredir birbirlerini görmemiştir özlemiştir ne var bu davranışta ki gayet normal konuşmuş

ben sana hak verdim. evet yazarken anlaşılmıyor ama sevgili dahi olsalar 3 kişi birlikteyse ortak muhabbet olur. yalnız gibi hissetmişsin belli o an. bende zamanında ablamın sevgilisiyle tanışmıştım. ablamı çok seviyordu. ve bana o kadar güzel davranmıştı ki sevgilisi. hep beraber muhabbet ediyorduk. lafı ortaya atardı. sonra ben ayrıldım yanlarından beraber takıldılar. Allah rahmet eylesin murat abimdi nur içinde yatsın inşaallah

Erkeklerin bazen gereksiz kadın triplerinden bıkmasını anlıyorum. Her ayrıntıyı büyütüp, sorun yaratan kadınları eleştirmelerini de.

Haa kadınlara laf söyletmem o ayrı. Ama özeleştiri yapalım biraz.

Sana karşı somut bir durum yok. Aleni bir laf söz yok. Anlattığın şeyler, tamamen senin yorumların.

Keyfine baksaydın. Yiyip içip muhabbet etseydin. Çocuk senle çok muhabbet etmiyorsa da ablanla geyik yapsaydın. Arada sessiz kalsaydın.anın tadını çıkarsaydın. Çok negatif elektrik yaymışsın

Aynı tavırları bana eşimin kız kardeşi sergilemişti. Ben ona sıcak davrandıkça o kendini göklere çıkarmıştı :) sonuç berbat oldu tabi orası ayrı :) ben biraz haklı buldum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…