- 17 Ağustos 2011
- 25.667
- 163.481
- 798
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Ne doğru demişsin.Neden seni tanimaya calissin ki? Tabi ki odağı ablaniz olacak.
Ben hiç kaynimin nelerden hoslandigini, ne yaptigini filan merak etmiyorum ve umurumda degil şahsen. Gorumcelerimin bile sadece 1 tanesiyle iyi muhabbetim var o da zamanla oluştu zaten. Illa cok super muhabbetinizin olmasina gerek yok.
Ilk gorusme icin fazla sey beklemişsiniz.
Diger okul muhabbetinde kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum. Herseye alinacak bisey bulmuşsunuz.
Ne doğru demişsin.
Ben de çogu sevgilimin kardeşleriyle tanişmişimdir. Amacim onlara yakın olmak, yakından tanımak, neyi sever neyi sevmez öğrenmek falan olmadı hiç. Kaldı ki bana ne :) ama sevgiliyle dedikodusunu yapacak tanidik olması keyifli oluyor. Tanışmanın tek amacı da bu
Kaldı ki kendi eniştemin beni sevdiğini hiç düşünmüyorum
Öğrenciyken ablamın şehrine gidecektim, telefonlasirken 'xy de gelecek,tanişirsiniz' demişti. Ben de uzun yol, patates gibi geliyorum zaten. Tanımadığım adam neden beni karşılaşın? 'uff hayır hayır sakın, istemiyorum' falan dedim. Meğer dipdibelermiş, çocuk da duymuş. Öyle oyle 1-0 yenik başladım.
Kaldı ki karakterlerimiz de çok farklı.. ben ona göre çok sorumsuz/laylaylom bir insanım :)
yine de tanıdıkça birazcık sevmiş olabilir...
Bizim de hal hatır dışında muhabbetimiz yok, öyle bir yere çıkalım gidelim falan . Ama çok iyi bir aile babası, ablamla da araları iyi. Bu mesela benim onu çok sevmek için tek kriterim
Bence konu sahibinin de tek kriteri bu olmali
Bahse girerim seninle ilgilense bu seferde *yhaa ablomon sovgoloso bono yıvşıyooo ss* derdin :/
Sizi tanımaya çalışmamış ki bence ortada bir sorun yokYani insan sorulan soruya "peki ya sen?" diye sormaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?