Ablamın sevgilisine bir türlü ısınamadım

Tek bir şey söylemek istiyorum, hakimlik konusunda haklı. Düşün ve piyasayı araştır derim. Zira adım başı avukat var artık.

burcun ne senin
yarısına kadar okudum
herşeyın altında birşey aramıssın
bence adam sana senden daha cok uyuz olmustur
sorunlu gibi herseyi irdelemişsin

Valla ablanın sevgilisi gayet ahlaklı bir insanmış..bende başlığı ilk okuduğumda inanın acaba size karşı yanlış bir tavrını mı gördünüz diye düşündüm.yani enişte adayından kişisel ilgi beklemenizde çok acayip.bende eniştemle hiç muhatap olmam,soru sormam.buna gerek duymam.bunun adı mesafedir.ablanizin benziyor muyuz sorusu bile çok itici.ne gereği varki bu tarz muhabbetlere.hakimlik düşünmelisin diye söylemesinde bi yanlışlık göremedim.sanki sekreter olmalısın veya adliyede hizmetli olmalısın demiş gibi sorun yapıyorsun.ablanizin kararlarına saygı duyun ve iyi anlasiyorlarsa tebrik edin.yapici olun,kaynaştırici,birleştirici olun.ilerde sorun olmaz alışırsınız.

Ablasının ilişkisini kıskanan bir kız kardeş daha. Böyle deyince de kesinlikle kabul etmezler ama olan budur.

Adam senin mi sevgilin mi sana ilgi göstersin? Tabiki ablanla konuşacak. Böyle beklentilere de hastayım arkadaş.

Ablanın rolünü kapmak istemek nedir?

Son düzenleme:
Bence ablayı kıskanmak bile değil adamın ablaya olan ilgisi kıskanılmış ve ilgi çekme çabaları. Hayatta birAz tecrübeli olan herkes okuyanlara oğüt verir ne var bunda. herkesten böyle ilgi alaka bekleyen bir tip canlandı gözümde. Çünkü ortada hiçbir şey yok.

O da sana ısınamamıştır bu kadar basit. Ablanla sevgililer diye seni yağlayıp ballayacak hali yoktu herhalde.

Ablanla arası iyiyse ve ona ilgiliyse bu yeterli. Zamanla siz de daha iyi tanırsınız belki de anlaşırsınız. Sorun yok ortada kimsenin kafasını yemeyin

aynen oyle en yakin örneği eşimden verebilirim adami disarda görseniz bu adamla neden evlendin nemrut suratsiz dersiniz yani yapi itibariyle ciddi sert is konusunda manyakca disipline olmus suratsiz bi adam amma eve girdigi anda çocuklarla oynaşır biz guler egleniriz sataşırız birbirimize cok eglenceli bi adam hani bu bir kriter degil adam konuşmuş yeterince ablana iyi bakiyorsa tamamdir gerisi onemsiz

Acaba potansiyel eniştenizin ablanıza karşı olan ilgisini mi kıskandınız? Konuyu okuyunca direkt bunu gördüm çünkü. Belli ki uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlar kaç aydır görmüyorlardır birbirlerini, adamın ablana odaklanması çok normal Ben biraz fesat düşünüyorum galiba ama adam ablanızla ilgilendiği gibi sizinle de ilgilensin istemişsiniz

Sacmalik derecesinde sert yorumlar da gelmis konuya inanamadım. Konuyla tamamen alakasız bi bicimde önüne gelen de hukuk okuyor ne demek allah aşkına? Konu sahibi fazla beklenti içine girmiş enişte beyden bu bi gerçek ama kizi da bu kdr yermenin bi anlamı yok.

Çoğu insan ilk buluşma da tutuk davranabiliyor veya hemen samimi olabilen bir insan değildir yani şans tanımak lazım.Ama siz galiba biraz fazla alıngansınız.Avukatlık ile ilgili kendi fikrini söylemiş.Biraz abartmışsınız bence.

Ablan sevdikten sonra sen sevmesende olur , bence ortada öyle dert edinecek bir mevzu da göremedim. Ayrıca bölüm konusunda gerçekleri yorumlamış , hayatın gerçeği bu olduğu için her zaman istediklerimizi duyamayız bu da insanın gücüne gitmemeli bence. Bende bu alandayım , İzmir de avukatlık yapma hayalin varsa üzgünüm ama malesef İzmir bu anlamda çok katkı sağlamaz sana , büroda çalışsan 1800 den başlıyor maaşlar . Hakimlik ve kurum avukatlığı en iyisi diyebilirim . Konumuza dönersek sen takma enişteyi boşver kimse kimseyi sevmek zorunda değil, saygı olsun aranızda yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…