Ablamın sevgilisine bir türlü ısınamadım

bence sen çok fazla kıskanmışsın ablanı.ablanın sevgilisinin ablana gösterdiği ilgiyi beklemek kıskanmak falan ne mana.kendi çekememezliğinle kendi gezini rezil etmişsin.çocuk sana senin istediğin gibi sımsıcak davranasaydı da gelip burda ablamın sevgilisini sevmedin bana yürüdü bütün gezi boyunca diye konu açardın gibi.eğer ablanı biraz seviyorsan bence bir daha kızın huzurunu kaçırmaya çalışma.

İlk gorusmede hemen samimi olsa daha kotu degıl mı

Sahsen sevdigim adamin kardesiyle tanisacaksam gayet sicak olurdum ona karsi..madem tinlamiycaksin yokmus gibi davrancaksin.. o zaman tanismanin beraber vakit gecirmenin anlami yok. Bence sen haklisin

Sen adamı tanımak arkadaş olmak istemişsin. Sonuçta aile olacaksınız muhabbet etmek istemişsin. Ama çocuğun muhabbete yanaşmaması canını sıkmış seni anlıyorum. Ablanla bu yüzden arani bozma. Belki zamanla aranizda samimiyetle oluşur. Biraz bekle derim. Belki ablan yanliş anlamasın diye pek sıcak davranmamiştır

Kardeş misin kaynana mısın? Yanlış rolü oynuyorsun

Ablanla sevgilisi uzak mesafe ilişkisi yaşıyor belli ki, tabii ki ablana bakacak. Özlemiştir. Kim bilir ne kadar sonra kavuştu.

Sen ısınmasan da olur. Birbirlerini seviyorlarsa, sana saygısızlık etmiyorlarsa sorun olmaz. Sen de eniştenle gece vakti delirmeceler modunda olmak zorunda değilsin. Arada saygı olsa yeter. Eniştenle biribirinize saygılı oldukça ablandan kopmazsın, korkma.

Böyle saçma alınganlıklar yüzünden ablanı çocuğa karşı doldurmaya kalkma aynısının gerçeği başına gelir :) hiç sorun yok bence herkes bir anda samimi olamıyor ayrıca samimi olsa burda “ablamın sevgilisi bana mı asıldı ??” Diye konu açardın. Ablana değer veriyorsa saygılı bi çocuksa zaten bütün ailesinede o şekilde davranır sen somurtup terslersen kendinden uzaklaştırırsın o kadar.

Tersini düşün. Senin bir sevgilin olsa, ablanla tanıştırsan, sevgilin de hep ablanla ilgilense sorular sorsa falan ne yapardın? "Aaa ne kadar tatlış anlaştılar" diyeceğini hiç sanmıyorum. "Ben dururken ne alaka yaa sürekli ablamla ilgilendin, ablamda gözün mü var?" dahi diyebilirdin. İlk buluşma için yeterli bir samimiyet düzeyi bence ama sen biraz ablanı kıskanmış gibi duruyorsun, üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…