Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

ben yüzgöz olmuyorum zaten bişey olduğu zaman beni değil eşimi arar bize gelcekler misal eşimi arar veya bize gelin der ama eşime der bana demez
Bunlar hiç normal gelmedi bana bence eşiniz başka iş bulsun iki bin liraya niye çalışıp duruyor eşiniz de tuhaf sizde tuhafsiniz niye izin veriyorsinuz anlamadım

Şu anlattıklarının hiç biri normal değil iki kız kardeşim var bir ablanın takinacagi tavir hiç değil tüm bunlara rağmen nasıl hala orda çalışıyor eşin ve sen buna nasıl musaade ediyorsun hiç anlamadım bu biraz para geliyor susalım olabilir mi çünkü iyi niyet sınırları çoktan aşılmış ilişkinizde

Resmen kadın "kocamı boşayamam ama senin yerin de gönlümde ayrı yerde" diye bağırıyor

Resmen kadın "kocamı boşayamam ama senin yerin de gönlümde ayrı yerde" diye bağırıyor
Ya gerçekten öyle ben bunu göre göre orda çalışan adama ve buna çanak tutan eşinin de hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum para gelsin diye susuluyor yani iyi niyet falan değil bu tobe yarabbim çok değişik ilişkiler

Siz düşünüyorsunuz diye değil üyeler hep yaZmış da ona istinaden söyledim. Yoksa sizinle niye evlendirsin, direkt kendine ayarlardı size nispet yapmak, üstün durmak istemiş işte
kendine ayarlayama işini yapamaz yani ele güne karşı onu yapmaz sanmıyorum

konuşmadım mı sanıyorsunuz aradım bakmadı mesaj attım sonra beni engelledi tam düğün önümde olduğum için üzerine düşmedim hazırlıklarım vardı annem de çok konuşur ama nato kafa nato mermer

Bunlar hiç normal gelmedi bana bence eşiniz başka iş bulsun iki bin liraya niye çalışıp duruyor eşiniz de tuhaf sizde tuhafsiniz niye izin veriyorsinuz anlamadım
eşim 5 yıldır orda diyelim ki istifa etti içerden tazminat harici alacağı var maaştan kalanlar var adam normal maaşı alamıyor ki yüklü parayı nasıl alsın sürekli düzelecek işler diyor eniştem bende ortalık kızışmasın diye bişey demiyorum değilse ben çıkmasını istiyorum keza eşimde çıkmak istiyor ama içerde alacağı para var eli kolu bağlı

açıkcası içinden geçiyor bişeyler ama konduramıyorum ablama yani bilmiyorum hareketlerine bakıyorum bende baldızım hiç böyle şeyler yapmıyorum yapmam

İki bin TL asgari ücretin yarısı bile değil en kotu bulacağı işte cok daha iyi bir Mevla alacak kaldı ki çıkınca haklarını vermezlerse çeksin ihtarı eşinizi asssssiri çok seven ablaniz onu bu kadar mağdur etmez sanıyorum ki bence siz eşinizi de bı gozlemleyin bu kadar sizin de saf olduğunuzu düşünmüyorum ama

o ne demek yaa para için ben asla böyle bişey yapmam zaten biz işe bakıyoruz ama asgari ücret artınca bırakın iş bulma millet işçi çıkardı ben iyi niyetle bakmak istiyorum kimsenin kul hakkına giremem eşim zaten samimi davranmıyor yılışık felan değil mesafesini koruyor

biz sadece arada huzursuzluk olsun istemiyoruz sonuçta aile olduk değilse benim çıkarım yok kimseden işimden evime gider dururum. eşimi gözlemliyorum zaten uzak davrandıkça ablam yapışıyor sanki ne bilim . ben mi saf değilim anlamadım kimseye art niyetli değilim sadece kötüyü aklıma getirmek istemiyorum

Şunu yapan erkek olsa eşiniz nasıl davranırdı ? Size eşinizin abisi böyle davransa mesela

Siz asgeri ücretli iş bulabiliyorsunuz ama? Üstelik eşiniz iki bin tl maaşla çalışıyor arkadaşım ..çıraklık eğitim merkezi 12.sınıf öğrencilerinin maaşı o rakamdan fazla ..çıksın işten nereye gitse o maaşa iş bulur zaten.Ablanız bildiğiniz eşinize gönül vermiş..eşiniz "yaaa ..şapşik" tavrından sıyrılsın artık kaç yaşına gelmiş adam gibi maaş alacağı işe girsin .Eşinizin de işine geliyor adam naz niyaz işve dinleyerek mesai yapıyor

O zaman ben kötü olayım bir abla olarak benim en değerlim kardeşimdir kocası kim köpek ki ben kardeşimi ararım onunla plan yaparim normali de budur tabi ki evlendiği kişiye saygı duyarım ama ondan hele onun anasından niye birşeyler isteyeyim yani ya da onunla neden gece gezdifim yerleri paylaşıp eşine gösterme diyeyim eşi benim öz kardeşim iki kız kardeşim var ablalık bence anne yarısı onların en mutlu olmalarını isterim istemeyen kıskanan abla vardır bir yere kadar normaldir o da bu resmen eşinizi eşi zannediyor yani

Oha, kazık kadar adamı karın tokluğuna bile olmayan şartlarda orda tutan şey ne? Üç harfli marketlerden birine girse daha iyi, ne demek iş yok? Şu şartlardan daha iyidir her yer şu an .

ablam orda çalışmıyor da ama 2 güne bir gider ofise . zaten bu ay geçsin konuşacağım bu ayda maaş almamış olursa zaten diyeceğim böyle olmaz diye çık dicem kesin bi dille

Vallahi bazen diyorum ki geri kafalı bı insan mıyım benim ablam eşimden çiçek isteyecek kayinvalidemden beklentiye girecek yetmeyecek eşimle sürekli iletişimde olacak düğünümde kusecek o da yetmeyecek gezdiği yerleri esime atacak benle konusmayacak e yeter yani bı yerde insan der ki bu kadar da olmaz.
Adam bence de halinden memnun kimse iki bin liraya durmaz belki de kadına iki bin diyor onu da bilmiyorum

evet haklısınız ablalık budur çevremde gördüğüm kadarıyla zaten normali sizin yaptığınız annem der mesela eniştelerden bişey istemek mi babamız ağzımıza s..... ki biz öyle haddizliği yapmadık yapmayız der annem ama kadın laf anlamıyor annem söyllüyor ben söylüyorum ama yok anlamıyor ne yapmak istiyor onuda anlamıyorum eşimi yanında tutmak için bana mı ayarladı diye düşünüyorum çünkü başka birilye evlense bu samimiyeti gösteremez bizde abladır diye kondurmuyoruz ne bilim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…