- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Bence siz bir eşinizi sorgulayın iki bine onu orda tutan şey ne ben hiç anlamadım hiç ikna da olamam gitse bı manava çırak olsa daha fazla alırfarklı olurdu zaten benim kaynım var mesafeliyimdir ki benden 8 yaş küçük
o tutan şey eşimin dediği içerde alacağım var en azında bu şekilde 3bin 4 bin vererek alıyorum diyor haa 2 bin veriyor bazende 5 bin veriyor ama iki üç aydır 2 bin 3 bin veriyorOha, kazık kadar adamı karın tokluğuna bile olmayan şartlarda orda tutan şey ne? Üç harfli marketlerden birine girse daha iyi, ne demek iş yok? Şu şartlardan daha iyidir her yer şu an .
her ay ikibin almıyor 2 3 aydır öyle denk geldi 2bin 2buçuk alıyor ama daha 4000 aldığını görmedim zam geleli beriBence siz bir eşinizi sorgulayın iki bine onu orda tutan şey ne ben hiç anlamadım hiç ikna da olamam gitse bı manava çırak olsa daha fazla alır
Mahkeme yoluyla alabilir sonradan. Sigortası var mı eşinizin? Mahkemeye düşerse ablanızın başı çok ağrır. Kendinizi kurtarıp biraz hakkınızı aramaya kalksanız kuzu olur o.o tutan şey eşimin dediği içerde alacağım var en azında bu şekilde 3bin 4 bin vererek alıyorum diyor haa 2 bin veriyor bazende 5 bin veriyor ama iki üç aydır 2 bin 3 bin veriyor
Bu suç biliyorsunuz değil mi sigortasız mi peki nasıl çalışıyor bu şekildeher ay ikibin almıyor 2 3 aydır öyle denk geldi 2bin 2buçuk alıyor ama daha 4000 aldığını görmedim zam geleli beri
aslında doğru ben kötü şeyler olmasın diye bekledim kendisini düzeltsin diye ama devam ediyor ve bu çok kırıcı. daha geçen gün ailecek bir araya geldik oturuyoruz ablam gitti eşimin yanına oturdu ben ayakta kaldım neyse dedim eniştemin yanına oturdum eniştemle de abim gibidir oda beni kardeşi gibi görür daima abi diyorum zaten bende . sonradan bişey oldu kalktı eşimin yanına oturdumMahkeme yoluyla alabilir sonradan. Sigortası var mı eşinizin? Mahkemeye düşerse ablanızın başı çok ağrır. Kendinizi kurtarıp biraz hakkınızı aramaya kalksanız kuzu olur o.
suç maalesef manevi olarak eşim çok seviyor onları zamanında manevi destekçileri olmuş eşime ama zamanında.. sigortalı çalışıyor. arada dostluk abilik olduğundan enişteme karşı bişey demiyor idare ediyor ama ablam çirkef şeytanBu suç biliyorsunuz değil mi sigortasız mi peki nasıl çalışıyor bu şekilde
Elinize doğru düzgün para da geçmiyor ki katlanasınız. Galiba sigorta da yokmuş. Önce eşiniz işten ayrılsın, sonra iş mahkemesine başvuracağını söylesin, ekmek teknesi tehlikeye girmesin diye hakkınızı verecek ablanız mecbur.aslında doğru ben kötü şeyler olmasın diye bekledim kendisini düzeltsin diye ama devam ediyor ve bu çok kırıcı. daha geçen gün ailecek bir araya geldik oturuyoruz ablam gitti eşimin yanına oturdu ben ayakta kaldım neyse dedim eniştemin yanına oturdum eniştemle de abim gibidir oda beni kardeşi gibi görür daima abi diyorum zaten bende . sonradan bişey oldu kalktı eşimin yanına oturdum
Destek olmak böyle bir şey değil. Sömürülüyor eşiniz.suç maalesef manevi olarak eşim çok seviyor onları zamanında manevi destekçileri olmuş eşime ama zamanında.. sigortalı çalışıyor. arada dostluk abilik olduğundan enişteme karşı bişey demiyor idare ediyor ama ablam çirkef şeytan
yok yok sigortalı sigortası var zaten sezon açılıyor mutlaka iş buluruz konuşacağım eşimledeElinize doğru düzgün para da geçmiyor ki katlanasınız. Galiba sigorta da yokmuş. Önce eşiniz işten ayrılsın, sonra iş mahkemesine başvuracağını söylesin, ekmek teknesi tehlikeye girmesin diye hakkınızı verecek ablanız mecbur.
iyi niyetini suistimal ediyorlar aslında ben bu kadar iyi niyetli değilim o yüzden beni işe almıyorlarDestek olmak böyle bir şey değil. Sömürülüyor eşiniz.
farkındayım maalesef ama konduramıyorum bazı şeylerieşiniz birgün bile beklemeden o işi hemen bıraksın. işi bırakmadıkça iş bakamayacak zaten . ablanız çok tuhaf biri belliki bana hiç masum gelmedi . ayrıca kıskançlığı aşmış bir durum var ortada farkında mısınız
Ablanız tazminat hakkı elde edemesin diye girdi çıktı yapmış olabilir yıl sonundan önce. Zaten maaşı tam yatırmıyor. Hep çıkar bunlar mahkemede, her şey dökülür. Ablanızın bu kadar hırçın olmasının nedeni gözünüzün açılmasından korktuğu için. Onun için iyi olmayacak çünkü.yok yok sigortalı sigortası var zaten sezon açılıyor mutlaka iş buluruz konuşacağım eşimlede
eşim arada akrabalık oldu diye sesini çıkarmıyor açıkcası kaynanamda oğlum sabredelim aile olduk araya soğukluk girmesin diyor eşimde napsın katlanıyor sorun ablam zaten. ablamın tavrı hoşuna gitse mutlaka hissederdim bide benimle neden evlensinAbla sorun tamam am eşiniz de normal değil bence.
Kim o muameleye çalışır, doğru düzgün maaş bile almıyormuş.
Ya ablanizin tavrı hoşuna gidiyor ya da sümsüğün teki.
Ne saçma bir soru,insan kardeşini kıskanır mı ?
konuştu defalarca ama elde iş olmayınca düzelecez diye şuan sezon bekleniyor millete eksik veriyor sadece eşim değil yani diğerleride eksik alıyor .Eşin patronuna "abi artık aile olduk ama kusura bakma benim de geçindirmem gereken bir ailem var artık..gel hesaplaşalım " diyecek alacağını alıp ayrılacak işten . Madem iş yoksa enişte de senin eşine bundan sonra boşuna maaş vermemiş olur.Kaldı ki maaşını eksik ve düzensiz alması da eşin istifa etse bile lehine olan bir durum olur.Yani yasal yollardan olmasını istemiyorsa enişten üç aşağı beş yukarı eşinle uzlaşmak zorunda.Ama senin eşinin o işten ayrılmaya gönlü var mı bunu da görmek lazım.
kondursan iyi olur aile huzurunuz için. eşin o işten çıksın ablanla da görüşme .farkındayım maalesef ama konduramıyorum bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?