Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Sizin çocuğunuz falan var mı insan önce kendi ailesini düşünür yani bu nasıl bir mantık

ben o soruyu şey olarak sordum yani böyle bişey olur mu sitem amaçlı yani kıskançlık olur jayatımızda bizden daha iyi saç bile görsek keşke bizimde olsa deriz kıskanırız ama bu art niyetli kötü olmaz yani ben ablamın beni kıskanmasını anlarım ama etik değil neden çünkü kötüye kullanıyor çünkü olumsuz konuşuyor bende ablamın mesela evine özzenirim kıskanırım keşke benimde olsa rabbim nasip etsin derim ama bu kıksnaçlık kötü olarak değil veya art niyetli gibi değil.
annem benim yanımda konuşuyor zaten duymadıklarım olunca bende soruyorum merak ediyorum anne kızını uyar diyorum sonradan soruyorum ne dedi gibisnden o anlamda annem bana anlatıyor. şuan küs değiliz düğün öncesi küstü engelledi ben düğün hazırlığımla ilgilendim tartıştıüğım konuda ben sana ne yaptım ne istiyorsun benden gibisnden di , engelledi beni bende dedim ki kim haksızsa raabim cezasını versin vede görelim bizde dedim. 3 gün sonra virüs oldu ve ağır atlattı bende ilahi adalet dedim anneme . ablamın gözü olabilir heralde beraber takılmıyoruz zaten ama iş yerine gidince orda görüşüyorlar illaki selam sabah ediyorlar

Eşinizin aldığı maaş miktarını okuyunca sadece ablanız da sorun varmış gibi durmuyor artık konu. Size ablanızın davranışlarını kötüleyip kötüleyip böyle komik bir rakamla hala o işte durması da normal değil. Siz ikisini de gözlemleyin.

Böyle abla düşman başına, uzak durun...

kondursan iyi olur aile huzurunuz için. eşin o işten çıksın ablanla da görüşme .
ablamla ben görüşmüyorum zaten ama evimin kapısına geliyor pat eşimi arıyor kapıyı açın biz geldik diyor mesela veya eşime bize gelin akşama diyor eşimde işlerimiz var diyormuş genelde zaten gitmiyoruz ama çocuklar teyze özlüyoruz gelsenize diyorlar bu seferde onlara dayanamıyorum

ikisini de gözlemliyorum ama eşim hiç yanlış bişey yapıyor gibi görünmüyor yapmıyor hatta evet böyle bi rakama çalışıyor akşama kadar oturuyorlar işte yok maalesef maaşıda az alıyor sadece eşimde dedğil bütün personel az alıyor

Bence de lütfen düşünmeyin bu adam önce doğru düzgün bir iş bulsun bı herşey den emin olun çünkü sular çok bulanık
çocuk istiyor bende diyorum ki sen işini düzene sok ondan sonra ben çalışıyorum kenara para koyamıyorum senin işlerin yüzünden diyorum ki öyle bu maddiyata nasıl çocuk yapalım dedim ortalık ateş pahası

Bence çok taraflı bakıyorsun hiç yüz bulmasa sence bu kadar davranabilir mi sana niye yapamıyor da ablan ona yapabiliyor bence eşin iki taraflı oynuyor ablan da annene kotuluyormus esini eşin de sana ablasını kotuluyor neyse ben daha fazla fitne sokmayacagim cuma günü çenem durmuyor ama dikkat et bı iyice gözlerini aç bak

Ablaniz sanırım sizin mutlu olamayacağını zi düşünmüş.Sizde evlenip mutlu olunca başlamış ben bu işi nasıl bozarim diye düşünmeye.bunlar hep sorunsuz olmaktan kaynaklı.kendi kocasıyla bir sorunu olsaydı sizi görmezdi gözü.o sizin esinizi eleştirince sizde onun kocasını eleştirin

ben gördüğüm kadarıyla yola çıkarak söylüyorum gözle görmediğim bişey için idda edemem ki ablamın dediği şu eşimi seviyor onu kardeşi gibi seviyor ve bunu benim yüzümede söylüyor hatta benden üstün tutuyor eşimi bende diyorum hatta ben kardeşi değil eşim kardeşi çünkü dışardan bile baksan öyle görünüyor beni fazla sevmez bunu hissedebiliyorum eşim bana kötülemiyor ablamı ben gördüklerimi yazıyorum eşim kızıyor görüyorsun ben uzak davranıyorum diyor hatta ve laubali değil eşim ama ablam sürekli eşimin tepesinde sanki

ablam eşimin tarafının bu kadar bana ilgili olacağını tahmin etmedi çünkü bana ne yapılırsa yapılsın şaşırırdı ve kıskanır gibi yapardı mesela benim bohçam geldi oğlan tarafı gider gitmez oda kalktı gitti bohçama bakmadı bile neler getirmişler diye kalktı gitti suratı felan düştü. eniştem saldı zaten ablamı artık bıkmış ne yaparsa yapsın diyor bazen laflarında

İste durum apacik ortada kıskançlık.Sizin yapacağınız altta kalmayin sizde cevabı verin hemen.sözlerini esinize ve evliliginize yansitmatin.Mutluluklar dilerim

İste durum apacik ortada kıskançlık.Sizin yapacağınız altta kalmayin sizde cevabı verin hemen.sözlerini esinize ve evliliginize yansitmatin.Mutluluklar dilerim
ben altta kalmıyorum zaten bu seferde bu çok konuşuyor saygısız oluyor yine kötü ben oluyorum tşkler

ben yüzgöz olmuyorum zaten bişey olduğu zaman beni değil eşimi arar bize gelcekler misal eşimi arar veya bize gelin der ama eşime der bana demez
İşte bunu kastediyorum. Eşinizle ablanız. İş dolayısıyla sanırım fazla yüzgöz olunmuş. Laçkalaşmış ilişkileri. Eşiniz mesafe koysun. Zamanla ablanız anlar. Bi soğuk bu der. Öyle öyle alışır. Samimiyete gerek yok zaten bnce ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…