Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Ablaniz manyak

şimdi sana şöyle söyleyim evinde 2 3 çeşit baharatlık varken neden benim eşyalarımdan aldı ayrıca bu zamana kadar baharatlık mevzusu yoktu bende gördü hoşuna gitti bana da sordu aldı . ben kimseyle yarış içinde değilim ben onun maddiyatına erişmem erişmek istemem zaten. siz konuyu yanlış anlamışsınız

Tezatlık var.

Bence ikinizde birbirinizi çekemiyorsunuz. Neden görüşüyorsunuz o halde?
benim sorunum yok allaha şükür kendi yağım var kavruluyorum. ben sadece kendi durumu benden kat kat iyi ama benim olan şeylerde gözü var gibisinden yazdım bilezik alması beni kıskandırmaz sevindirir sadece ortada bişey yokken benim nişan önü bilzeik alması sadece beni üzdü onu demek istedim orda çocukları var kendi hali benden iyi demek istedim konuyu yanlış anlamışsınız

Yanlış anladığımı düşünmüyorum. Bir yerde pahalı olduğu için çeyizimdeki ürünleri alamadı yazmışsınız bir yerde triplex evi var kendinedir arabası var vs yazmışsınız. Tezatlık dediğim bu yani, neyse. Siz bir an önce eşinizi oradan çıkarmaya bakın, yoksa evinizde huzur namına birşey kalmayacak. Aile ve iş hayatı birbirine girdiği için ablanız iyice coşmuş.

zaten sorun bu yaa triplex evde oturur ama bize gelince parası yoktur eşim orda çalışıyor ya mesela para var demez pahalı der almaz param yok der ben bile çözemedim ki ablamı . ben asgari ücretle herşeyimin en iyisini almaya çalıştım hepsini kaliteli aldım ama ablam pahalı der sanırım dur abla ben alayım sana dememi bekliyor

Allah size sabır versin. Bende ablayım ve kız kardeşlerimin eşlerine ne kadar yakında olsa bana şununal bunu al asla demem. Ne haddime zaten? Ablanız ciddi anlamda kompleksli ve kıskanç bir kadın belli. Mesafe koyun derim. Hatta mümkünse eşiniz ayrılsın yanından ilk fırsatta.

Ablayı bekar sandım yaaa... Üffff evli ve çocuğu da varmış... Kendi mutsuz hayatları yüzünden insanları da huzursuz eden tiplerden Allah korusun.

Eşiniz iş bulsun acilen bu şekilde bir bağınız kalmaz. Ne alıp verdiğinden de bu kadar haberi olmaz. Bana da çiçek al nedir ya? Ne münasebet!

Rabbim sabır veriyor mu yoksa vermiyor mu orası muamma açıkcası sinir oluyorum bazen patladığım zamanlarım oldu ama kötü ben oldum maalesef şimdi uzak duruyorum ama maalesef yaptıkları aklıma gelince ısınamıyorum artık kinci de değilim ama benim yaptıklarımın karşılığı bu olmaması gerekiyor diyorum kendi kendime. onun kocasıda benim eniştem yıllardır damadımız hep abi kardeş olduk kendi kardeşlerinden ayrı tutmaz ama bi kere bile ablama bişey alsa banada al demedim demem haddim değil çünkü. kıskanç onu bariz belli ediyor ama öyle bişey ki kendini mağdur gösterebiliyor misal kardeşim bana gelmiyor uzak duruyor diyor kimsede demiyor neden uzak diye

başka işe bakıyoruz güvenilir bi yer bulsak hemen çıkacak zaten. benle muhattab olmaz zaten genelde eşimi arar ona söyler geliyoruz veya bize gelin diye genelde eşime söyler bana değil
ne münasebet ya. eşiniz sizi aramasını söyleyecek o halde. ya da enişteniz eşinizi arayacak geliyoruz vs demek için. ne münasebet ablanız eşinizi arıyor.

Kıskançlıktan çatlıyor. Kendisi cok mutsuz sanırım.
kıskançlıktan çatlaması ayrı bide bunu belli etmesi çok üzücü insan üvey bile olsa kardeşim deyip bağrına basıyor ama bizimkisi kıskanç ama hoş değil buda . eniştem elinden geleni yapıyor o mutlu olsun diye altına araba çekti eline kart verdi harca diye yok kadın memnun değil

ne münasebet ya. eşiniz sizi aramasını söyleyecek o halde. ya da enişteniz eşinizi arayacak geliyoruz vs demek için. ne münasebet ablanız eşinizi arıyor.
eşim söylüyor zaten kardeşini ara ona söyle diye annem bile söyledi sürekli damat aranmaz kardeşini ara ona söyle dedi ama anlamıyor ki uyarılıyor da ne istiyor anlamıyorum ki huzursuzluk olsun maksat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…