- 24 Mart 2009
- 3.207
- 4.358
- 658
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Ablaniz manyakkızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk güzelce anlaştık şuan evliyiz çok şükür . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime söylemesi. ablamın işyeri var orda çalışıyor eşim yıllardır çokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sözler söyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler söyler. Örnek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler söylüyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor böyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı dönemimden bahsedeyim o zamanlar bana çiçek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem örgü yapıyor çok güzel bana bere yelek patik gibi bir sürü şeyler örmüş ablam hemen eşime bana da çiçek alsana anana söyle bana da örsün gibi sözler söyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste çiçeği bu çocuk sana neden çiçek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını açtı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hiç bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ücretle çlaışan insanım kendisi hatta nişan önünde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan önü gitti kendine bilezik aldı banada nasıl güzel mi diye gösterdi yine art niyetli davranmadım güzel dedim .velhasıl kelam ablam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.
diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi.
kendine bilezik aldı
Tezatlık var.gerçekten öyle triplex evde yaşıyor 3 tane sağlıklı güzel güzel çocukları var altında arabası istediği yere gidiyor
şimdi sana şöyle söyleyim evinde 2 3 çeşit baharatlık varken neden benim eşyalarımdan aldı ayrıca bu zamana kadar baharatlık mevzusu yoktu bende gördü hoşuna gitti bana da sordu aldı . ben kimseyle yarış içinde değilim ben onun maddiyatına erişmem erişmek istemem zaten. siz konuyu yanlış anlamışsınız"...çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi....."
Aynısını alsa ne olurdu ki buna takıldınız? Kız kardeşler arasında en sık olan şey bu zaten.
Onun davranışları anormal ama sizin de algınız yarışma içindeymiş gibi işliyor şu an. Kim başlattı bilmem ama burdan kimse kazanmaz ancak sizi yorar.
benim sorunum yok allaha şükür kendi yağım var kavruluyorum. ben sadece kendi durumu benden kat kat iyi ama benim olan şeylerde gözü var gibisinden yazdım bilezik alması beni kıskandırmaz sevindirir sadece ortada bişey yokken benim nişan önü bilzeik alması sadece beni üzdü onu demek istedim orda çocukları var kendi hali benden iyi demek istedim konuyu yanlış anlamışsınızTezatlık var.
Bence ikinizde birbirinizi çekemiyorsunuz. Neden görüşüyorsunuz o halde?
gerçekten manyak normal hiç bir ablada ben bunları görmedimAblaniz manyak
Yanlış anladığımı düşünmüyorum. Bir yerde pahalı olduğu için çeyizimdeki ürünleri alamadı yazmışsınız bir yerde triplex evi var kendinedir arabası var vs yazmışsınız. Tezatlık dediğim bu yani, neyse. Siz bir an önce eşinizi oradan çıkarmaya bakın, yoksa evinizde huzur namına birşey kalmayacak. Aile ve iş hayatı birbirine girdiği için ablanız iyice coşmuş.benim sorunum yok allaha şükür kendi yağım var kavruluyorum. ben sadece kendi durumu benden kat kat iyi ama benim olan şeylerde gözü var gibisinden yazdım bilezik alması beni kıskandırmaz sevindirir sadece ortada bişey yokken benim nişan önü bilzeik alması sadece beni üzdü onu demek istedim orda çocukları var kendi hali benden iyi demek istedim konuyu yanlış anlamışsınız
zaten sorun bu yaa triplex evde oturur ama bize gelince parası yoktur eşim orda çalışıyor ya mesela para var demez pahalı der almaz param yok der ben bile çözemedim ki ablamı . ben asgari ücretle herşeyimin en iyisini almaya çalıştım hepsini kaliteli aldım ama ablam pahalı der sanırım dur abla ben alayım sana dememi bekliyorYanlış anladığımı düşünmüyorum. Bir yerde pahalı olduğu için çeyizimdeki ürünleri alamadı yazmışsınız bir yerde triplex evi var kendinedir arabası var vs yazmışsınız. Tezatlık dediğim bu yani, neyse. Siz bir an önce eşinizi oradan çıkarmaya bakın, yoksa evinizde huzur namına birşey kalmayacak. Aile ve iş hayatı birbirine girdiği için ablanız iyice coşmuş.
ablan hasta tedavi olsun
gerçekten öyle çünkü yapılan şeyler normal değil . misal kardeş hata yapar abla onu kapatmaya çalışır bizimkisi açmaya çalışır duyurmaya çalışırAblanızın ruhsal problemleri var
tedavi olmasını isterim ama gitmez ki biliyorumablan hasta tedavi olsun
Rabbim sabır veriyor mu yoksa vermiyor mu orası muamma açıkcası sinir oluyorum bazen patladığım zamanlarım oldu ama kötü ben oldum maalesef şimdi uzak duruyorum ama maalesef yaptıkları aklıma gelince ısınamıyorum artık kinci de değilim ama benim yaptıklarımın karşılığı bu olmaması gerekiyor diyorum kendi kendime. onun kocasıda benim eniştem yıllardır damadımız hep abi kardeş olduk kendi kardeşlerinden ayrı tutmaz ama bi kere bile ablama bişey alsa banada al demedim demem haddim değil çünkü. kıskanç onu bariz belli ediyor ama öyle bişey ki kendini mağdur gösterebiliyor misal kardeşim bana gelmiyor uzak duruyor diyor kimsede demiyor neden uzak diyeAllah size sabır versin. Bende ablayım ve kız kardeşlerimin eşlerine ne kadar yakında olsa bana şununal bunu al asla demem. Ne haddime zaten? Ablanız ciddi anlamda kompleksli ve kıskanç bir kadın belli. Mesafe koyun derim. Hatta mümkünse eşiniz ayrılsın yanından ilk fırsatta.
ne münasebet ya. eşiniz sizi aramasını söyleyecek o halde. ya da enişteniz eşinizi arayacak geliyoruz vs demek için. ne münasebet ablanız eşinizi arıyor.başka işe bakıyoruz güvenilir bi yer bulsak hemen çıkacak zaten. benle muhattab olmaz zaten genelde eşimi arar ona söyler geliyoruz veya bize gelin diye genelde eşime söyler bana değil
kıskançlıktan çatlaması ayrı bide bunu belli etmesi çok üzücü insan üvey bile olsa kardeşim deyip bağrına basıyor ama bizimkisi kıskanç ama hoş değil buda . eniştem elinden geleni yapıyor o mutlu olsun diye altına araba çekti eline kart verdi harca diye yok kadın memnun değilKıskançlıktan çatlıyor. Kendisi cok mutsuz sanırım.
eşim söylüyor zaten kardeşini ara ona söyle diye annem bile söyledi sürekli damat aranmaz kardeşini ara ona söyle dedi ama anlamıyor ki uyarılıyor da ne istiyor anlamıyorum ki huzursuzluk olsun maksatne münasebet ya. eşiniz sizi aramasını söyleyecek o halde. ya da enişteniz eşinizi arayacak geliyoruz vs demek için. ne münasebet ablanız eşinizi arıyor.
aynen ben de onu düşündüm, 2 bin maaş mı olur. markete gir, sucuya gir ne biliyim garson ol daha iyiMarkete filan girsin ya en azından asgari ücret alır 2bin tl nedir bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?