Ablamin takıntısı beni cildirtiyor

Aynen.. kendisi evlenememyi sıkıntı ederken benim bir sürü baska sorunumu asla görmüyor. Sanki evlenme yolunda olumca her bir sorunum çözülmüş gibi davraniyor

Sevgilisi var mı

Annemin hep anlayis gosterdigi cocugu ablamdir. Ben annemin gözünde hep yaramaz tuttugunu koparan kendi isini kendi beceren cocugumdur. Ama bu durum cok yordu beni.. bende destek görmek istiyorum gercekten..

işte bu nedenle ablan mızmız ve tahammül edilemez durumda

unutun onu hayatınızı o yokmuş gibi yaşayın

bir şey derse hı hı deyin geçin

nişanlınız hakkında bir şey derse sana ne deyin

biraz da bu tarz insanlara çok tolerans göstermemek lazım zira o zaman ömür boyu toparlanamıyorlar

Kendisi bitiriyor. Ilk yada ikinci görüşmeden sonra.. uzatmiyor yani.. nisanliligi da iki aydan az sürdü. Ailemle ortak karar alıp bitirdi. Beyefendinin psikolojik problemleri vardi.

Çok mu mukemmelliyetci ? Nişanlısı Haric bitirdiği kişileri neden bitirdi

boşluktan evliliğe ve size sarmış durumda. iş sahibi olayım diye uğraşmayıp evde koca bekliyor ve evdekilere kan kusturuyor. koca evinde baba evindeki rahatlığın yarısını bile bulamaz o. ama yine de evlensin yoksa evlilikle kafayı iyice bozacak.

Gitmek istemiyorsa istemiyordur. Siz zorla istetemezsiniz belki o böyle mutlu oluyordur. Ama siz şuraya git buraya git şunu yap demekten vaz geçin. İstemiyorsa gitmez demek istediğim bu. Bırakın istediği gibi eve tıkılsın. Kimse dışarı çıkmak zorunda değil.

Öyle bi yazmissiniz ki öfkeli geliyor üslubunuz.
Peki evden çıkmadığı ve evdeki her bir bireyin hayatima engel koydugunda ne yapmamız gerekir buna da bir çözüm öneriniz olur mu?

kısmet meselesı bu ısler
ablanız kotu bır donemden gecıyor onu dınleyın , dınlemedıgınız ıcın hırcınlasmıs sanırım ama
ceyızden geri kalmayın yapın ceyızınızı
nısanlılıgın tadını cıkarın
o odadan cıkmıyorsa sız baska yere gıdın kılıtleyın kapıyı

Öyle bi yazmissiniz ki öfkeli geliyor üslubunuz.
Peki evden çıkmadığı ve evdeki her bir bireyin hayatima engel koydugunda ne yapmamız gerekir buna da bir çözüm öneriniz olur mu?
Yoo öfkeyle yazmadım. Ben sadece sizin sürekli ablanıza engel olduğunuzu görüyorum burdaki yazdıklarınızda. Çeyiz alma mı diyor size sanki? Alın? Siz kendiniz almayıp, yapmayıp, etmeyip ablam yüzümden diyorsunuz. O size alma benden önce evlenemezsin dememiş anladığım kadarıyla.

kimse beni yanlış anlamasın ablanın zihniyetinde üç dört kişi tanıdım valla ev lenemiyorlar artık evrene nasıl bir mesaj gönderiyorlarsa

kimse beni yanlış anlamasın ablanın zihniyetinde üç dört kişi tanıdım valla ev lenemiyorlar artık evrene nasıl bir mesaj gönderiyorlarsa
Ben de çok gördüm örneğini evlenmeyi kafaya takıp evlenemeyenleri bu durumun bir de bebek versiyonu var karı- koca hiç bir sağlık problemleri yok ama bebiş olmuyor olmadıkça onlar sorguluyor sorguladıkça olacağı da varsa olmuyor sanırım hayat sorgulanmaya gelmiyor ki böyle bazı güzel şeylerden mahrum bırakıyor

Nisanlanin ama evlenemezsin benden önce dedi saka yollu. Öfke yollu da alisveris yaptirmiyor. Her zaman bir söz beklemezsiniz. Karsidaki insanin tavri anlatir herseyi....

Bende ayni seyi düşünüyorum.
Takinti yaptığı sürece mahrum kaliyormus gibi insan.. halbuki nasiptir.. bunu idrak ettikten sonra her yol aciliyor..

Aynen.. kendisi evlenememyi sıkıntı ederken benim bir sürü baska sorunumu asla görmüyor. Sanki evlenme yolunda olumca her bir sorunum çözülmüş gibi davraniyor
Aynen oyle canim. Kendisi bosandi diye esimle cocugumla foto atmiyorum bile ona. Gicik oluyor icten ice eminim. Bazen belli ediyo gicik oldugunu, bazen bizim icin seviniyormus gibi gorunuyor.
Esim bi kiy
Ay nekadar negatif birisi.
Maalesef evlendigindede kocasina rahat verecegini zannetmiyorum.
ALLAH yarrimciniz olsun.
Bnce koca delisi olur cikar, kocasinin sozunden de disari cikmaz.

Nisanlanin ama evlenemezsin benden önce dedi saka yollu. Öfke yollu da alisveris yaptirmiyor. Her zaman bir söz beklemezsiniz. Karsidaki insanin tavri anlatir herseyi....
E şaka yapmış bence siz çok takıntı yapmışsınız ablanızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…