Ablamın yaptıkları

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini öğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl önce rahmetli oldu annem ve Ablam altlı üstlü oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın çocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi çoçuğum daha var malüm yemesi içmesi oda daha bakıma muhtaç sürekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim çoçuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi üstelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı üstü 30 gün ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir günde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi çok kötü hissediyorum bu duruma sebeb olduğum için sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz söyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi göze alıp kadere bırakıp annemi çağırmamalımıydım İnan’ın çok üzgünüm ben

Bencil insanlar keşke buharlaşıp havaya karışsalar da bari yağmur olarak yağıp şu gezegene bir faydaları dokunsa... Sorun sizde değil. Ablanızın annenizin annesi olmadığını, annenizin de ablanızın kızı olmadığını idrak etmelerine tez ihtiyaçları var.

Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini öğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl önce rahmetli oldu annem ve Ablam altlı üstlü oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın çocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi çoçuğum daha var malüm yemesi içmesi oda daha bakıma muhtaç sürekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim çoçuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi üstelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı üstü 30 gün ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir günde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi çok kötü hissediyorum bu duruma sebeb olduğum için sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz söyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi göze alıp kadere bırakıp annemi çağırmamalımıydım İnan’ın çok üzgünüm ben
Ablaniz hep boyle biri miydi?

Ablanız ciddi problemleri olan biri sanırım… ama bu tarz olaylarda tek bir olay ile böyle gelişmez işler… Ortada belli ki başka husumetler de var gibi. Ve biz yine tek taraftan olayı değerlendirmeye çalışıyoruz ve tabii ki sizin vicdanınızı rahatlatmaya :))

Biraz daha açsanız daha objektif bakabiliriz belki konuya?

Allah bu Ablaya akil fikir versin diyorum .. Ben olsam bidaha asla görüsmem .. Rabbim bebeginizi korusun ..

Bırak gitsin kaynanasının yanına sen de temelli al anneni yakınına. Bak bakalım ne kadar dayanabilecek ablan. Karnındaki onun yeğeni, bişey olsa bebeğine hiç mi vicdanı sızlamayacak. Ablanın içindeki kötülük irin olmuş dışarı akıyor resmen oluk oluk. Pess..

Üzülmeyin sizin bir suçunuz yok ablanız bencil ,annenizde görmüş olmuş yüzünü ,3 yaşında kreşede verebilir sınuçta sizin bir sağlık sorununuz var

Nedense inanamadim bir ablanin boyle yapacagina
Ablanizi arayip durumunuzu anlattiniz mi?
Ona kendi cocugu icin bir cozum bulmasina yonelik zaman verdiniz mi?
Cunku ortada bakilmasi gereken baska bir cocuk daha var
Nedense su anlatilanlarla vay anasini ne canavar abla diyemedim , sanki birseyler eksik

Bana da hikayede bir şeyler eksik gibi geldi ama en kötü siz gidemez miydiniz onların yanına eşiniz bırakırdı ya da kendi kayınvaldeniz filan yok mu? 3 yaşındakini kreşe veremez misiniz? Bir sürü soru geldi aklıma

Anneniz sadece ablanızın annesi değil, bir zahmet farkında olsun ablanız.
Kayınvalidesinin yakınına taşınma konusunda sizin içiniz rahat olsun, kendi kararı.
Siz annenizi çağırmışsınız, o da geliyor, gerisini düşünmeyin,yanınızdaki ve karnınızdaki bebeklerinizi düşünün.
Ablanız da bencilliği ile başbaşa kalsın.

Ablanız ciddi problemleri olan biri sanırım… ama bu tarz olaylarda tek bir olay ile böyle gelişmez işler… Ortada belli ki başka husumetler de var gibi. Ve biz yine tek taraftan olayı değerlendirmeye çalışıyoruz ve tabii ki sizin vicdanınızı rahatlatmaya :))

Şöyle anlatıyım rahmetli babam bana çok düşkündü biz 6 kardeşiz ama beni bi ayrı severdi ailenin son çocuğuyum o öldükten sonra size yemin ederim bende anlamadım ne oldu işler değişti abim ve Ablam bana düşman oldu kötü davranmaya başladılar üç ay önce anneme gittim görseniz oğlum uyuyordu ses yapıp ona bile hainlik yapmaya başladılar Ablam bana düşkündü oğluma çok düşkündü kendi çocuğu olunca dünyası o oldu oğluma bile kötü davranmaya başladı tam olarak ne dönüyo bilmiyorum ama aşırı derecede hainlik yapılıyor ama biz küstük sebebide annemle ikinci bebeğimin kontrolünegitmiştim oğlumu onlara bıraktım hastanede heba olmasın diye geldiğimde oğlumun yüzü gözü parmaklanmıştı yanak kısmı yara olmuş morarmıştı ne olduğunu sordum kendi yaptı dediler üsteledim en çok annem çıldırdı meğerse oğlum yerde uyuyakalmış ablamın Eşide yerde üşümesin çekyata yatırayım demiş o ara Ablam bebeğini emziriyomuş ve uyuyo muş çocuk eniştem oğlumu kucağına almasıyla oğlum o an uyanıp ağlamış sörf kendi çocukları uyanmasın diye çocuğumun yüzünü öylem bi sıkmışki çocuğun yüzü morarmış yara olmuş annem Benden fazla tepki verince çok sinirlendiler ben gittikten sonra arkamdan geldi aramızı bozdu demişler oğlumada yapılanlar olunca ben mesafe koymuştum evveliyatıda bu açıkcası

Bana da hikayede bir şeyler eksik gibi geldi ama en kötü siz gidemez miydiniz onların yanına eşiniz bırakırdı ya da kendi kayınvaldeniz filan yok mu? 3 yaşındakini kreşe veremez misiniz? Bir sürü soru geldi aklıma
Bulunduğum yerde yanlızım oğlumu kreşe vericem Eylül’ü bekliyorum onların yanına gidemem ciddi anlamda erken Doğum riskim var sadece tuvalete kalkmam gerekiyo yolculuk yasak şuanda hikayede eksik bişiler var ama hatalımıyım sorun bendemi bilmiyorum bi arkadaşa evveliyatı yazdım okumak isterseniz yorum sizin

Aşağı sayfada yazdım arkadaşım genel olarak inanınki durum bunlardan ibaret

Back
X