Merhaba ben 18 haftalık hamileyim son bir haftadır şiddetli sancılarım vardı doktora gitmemle malesef selviks uzunluğunun 30 dan 28 e indiğini öğrendim ve erken Doğum riskim var ailemden uzak bi şehirdeyim babam iki yıl önce rahmetli oldu annem ve Ablam altlı üstlü oturuyolar birbirlerine kendilerince destek oluyorlar ablamın çocuğuna annem bakıyor bende bulunduğum yerde yanlızım yanımda kalacak kimse yok doktor istirat dedi 3 yaşındaysa bi çoçuğum daha var malüm yemesi içmesi oda daha bakıma muhtaç sürekli şiddetli sancılarım oluyo ve yatamıyorum anneme ihtiyacım var bunu dile getirdim annemde Sağolsun kabul etti gelicek fakat ablam kıyanwti kopardı benim çoçuğum ben olcak diye annem sadece 1 ay gelicek yani 24 haftalık olsa zaten yaşama şansı var bebeğimin ama kabul etmedi üstelik kayınvalideside var oda bakabilirdi altı üstü 30 gün ya ama ypk o Kıyameti kopardı kayınvalidesinin ordan ev bulmuş annemi yapayanlız bırakıp bir günde taşınmaya karar vermiş ve ben kendimi çok kötü hissediyorum bu duruma sebeb olduğum için sizler tarafsız olaya bakabilirsiniz söyleyin ben olur hatalımıyım ben herşeyi göze alıp kadere bırakıp annemi çağırmamalımıydım İnan’ın çok üzgünüm ben