Ablamla(!) olan kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çocuğunu kucağına alamayacak gezdiremeyecek kadar hasta birini gördünüz mü?? Yoo size göre anne de olmamalıyız bizler dimi? Anlamanızı beklemiyorum zaten fake m ben içiniz rahatlasın ok?

Siz çocuğunu kucağına alamayacak gezdiremeyecek kadar hasta birini gördünüz mü?? Yoo size göre anne de olmamalıyız bizler dimi? Anlamanızı beklemiyorum zaten fake m ben içiniz rahatlasın ok?
Geçmiş olsun hasta iseniz durum başka tabiki ben sizin hasta oldugunuzu nerden bilebirdim ki konunuzda yazmiyordu.
Kusura bakmayın. Tabiki hasta olan anne olmasin demem asla bilseydim öyle de yazmazdimkeske belirtseydiniz konu metninde. Geçmiş olsun tekrardan

Ablam hep böyleydi işte sorun artık onun her yaptığının doğru olmadığını göstermeye çalışırken olanlar... Çocuğumun vebalini almaktan korkmuyor kendisi aslında kendi çocuğu da pek umrunda değil en azından her hali bunu yansıtıyor.. Amaçladığı tek şey bulmuş bi yanlışımı oradan gireyim olaya oldu..
Annem evet çok üzüldü ama dediğim gibi ben onlar için nelere nelere katlandım ama artık buna sabredip de hatırkarı için yanlarında kalamadım

Zaten hastalığım değil mi beni bu hallere koyan.. Önemli değil ama taşıyamadığım doğrudur malesef ki.. Çok ağladım çok üzüldğm ama ayakta kendim duramazken bi de kucağımda çocukla 1 dk da olsa yürüyemiyorum.. Ama anneyim kızımı çok seviyorum bu mğmkün değil mi neden taşıyamıyorum dediğimde eleştirme gereği duyuyorsunuz. @kajmery yazmış ben seni biliyorum diye demekki sallamıyorum diye düşünebilirdiniz.

Herkes 9 yaşındaki çocuğa çocuk emanet edilmez demiş ama 9 yaş bir çocuğu oyalamak için küçük bir yaş değil ki. Sizin yaptığınızda yanlış bir şey yok bence.Ablanizi haksız buldum. Ama anne babanız hasta oldukları için keşke bırakıp gelmeseydiniz. Sadece onlara üzüldüm.

Amma da büyütmüş ablan. Bu kadar bağıracak ne var. Evlerden ırak.
Ne olmuş 1 dakkalığına bırakmışsan. Ne deli gibi saldırmış ki sana. Tam bir çaçaronmuş. Yok dövermiş, yok bilmem ne. Kafası gidik herhalde.

Üstelik o watsap olayına daha da kızdım. Ben olsam bu olayların üstüne bir daha konuşmazdım.

Bence ablanın sana karşı bir hasetliği vardı, çocuk olayını bahane ederek, içinde ki pisliği ortaya döktü. Olay net.

9 yaşındaki çocuk 2 dk lığan bakabilir bence ben olsam bende bırakırdım en çok kızdığım duruma paylaşması ne kadar saçma reklam ediyo kendisini

Adece bu olaylar da değil genel olarak dayanılası bi insan değil kendisi.. Bi tek anneme vefa borcu varmış geri kalan kimse umrunda değilmiş abla kardş bilmezmiş vs vs.. Zaten çok da bayılmıyordu kimseye.. 1 dk bıraktım ben saatlerce gittim geezdim değil ki. Ne duyarsızlığım ne kötü anneliğim ne kötü evlatlığım kalmış. Sağolun valla ne deyim

Siz siz olun kimsene mudanna etmeyin. Keşke çocuğunuzu kucağınıza alıp gitseydiniz mutfağa tabak almaya.

Olay bu kadar basit değil bence yılların birikimi bu olaydan patlak vermiş.

Çocukca bir kavga. Koca koca kadınlar bide saç başa gireydiniz birbirinize.

Ben sadece anne ve babanıza üzüldüm. Yazık insancıklara zaten hastalar birde sizin triplerinizle uğraşıyorlar.

Mümkünse anne babanızla beraberken biraraya gelmesin.

Şifalar dilerim.

Sadece anne babanıza üzüldüm bu hikayede. İkiniz de hatalısınız. Siz de olay çıksın diye uğraşmışsınız resmen. İkiniz de Ali kıran başkesen olmuşsunuz karşılıklı birbirinize yükselmeniz hem de böyle küçük bir olay için büyük hata. Ablanızın da kalkıp çoçuğunuzun resmini paylaşması büyük terbiyesizlik. Birinizden biri alttan alsaydı ilk anda olay bu kadar büyümezdi. Ailenize yazık sağlıkları yerinde değilken bir de bu olay çıkmış

engelledikten sonra durum görülenemez ki , bir karışıklık sezdim.
onun dışında ikinizde haksızsınız yazık hasta insanların yanında yaptıklarınıza ya

9 yaşındaki kimi çocuk bebekle ilgileniyo olabilir ama bu hepsinin bakacağı anlamına gelmez. Annesinden iyi bilecek haliniz yok orada alttan almalıydınız bence üstelik anne babanız hasta yemişsiniz insanların başını. Ablanız da haksız siz de. Hele gitmeniz tamamen ofsayt ben olsam eve gitmeye bahane yaptı derdim.

Bana yazmadan önce paylaşmış onu yani engelledikten sonra silinmemişti ben de şaşırdım ama iyi ki görmüşüm yoksa akşama kadar kalırdı orda

1dkkaligina diyim duruyosun ama hatalisin hersey 1 anda oluyo ablan basta yanlis bisey dememis ama ondada hata var fakat bence en buyuk hata sende hasta anne babani onun terbiyesizligi yuzunden birakmamaliydin o gitseydi sen deil

Sende de kabahat var ablanda da.

Olayı anlatmak zorunda değildin. Bakar benim yeğenim annesi neden bakamasın diye konuyu kapataydın.

Ama sanki sizin anlaşamama olayınız sadece bu konudan kaynaklı değil.

Öncesi de var mı?

Abla kardeş ilişkiniz berbat ötesi.

1dkkaligina diyim duruyosun ama hatalisin hersey 1 anda oluyo ablan basta yanlis bisey dememis ama ondada hata var fakat bence en buyuk hata sende hasta anne babani onun terbiyesizligi yuzunden birakmamaliydin o gitseydi sen deil
Onun çocuğu 4 aylık kıyamadım bebeğe yoksa düşündüm ama malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…