- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar haklısınız ki...Bu sözleri duymamak için mi çalışıyorsunuz. Yani çalışıyorsan git bisküvi al. Kocandan isteme diye.. öyle mi??
Ac karnıni doyurdum diyemesin diye mi çalışıyorsunuz??
Gerçekten bir alaka kuramadım da . Ciddiyetle soruyorum anlamadım.
Bunu ayni yastığa bas koyduğum adam,yol arkadaşım bana diyemesin diye çalışmak?
Üzüldüm. Çok üzüldüm. Sadece tasavvur etmeye çalışmak bile eşime kırılmama sebep olur çünkü.
Ben atanamamıs bir öğretmenim. Senelerce dirsek çürüttüm. Intiharjn eşiğine geldim. Çalışmak istiyordum çünkü. Ama olmadı.
Az paraya çok çalışırım dediğim isletme sahibi beni geri çevirince senelerdir gerilmiş olan sinirlerim birden çözüldü. Aglama krizine girdim . Adam şok oldu. Çünkü ortada ağlanacak bi sey yoktuona göre.
Oysaki ortada senelerdir kapilardan dönmuş olmamın çaresizliği vardı.
Sonuç olarak; bu yorumlarla kimi kıldığınız hiç belli olmaz. Bu yorumları yaparken bin kere düşünmenizi öneririm.
Ve Allaha bir milyon kere şükür olsun ki eşime muhtac olsam dahi böyle düşünecek kadar kalpsiz bir adamla evli değilim.
Merhaba hanımlar
14 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var evliligimde yolunda gidiyor çok şükür ben oldukça sakin bir yapıya sahibim esimde iyi biridir aslında ama çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne söylediğini pek bilmeyen bir tip öyle evimizde kavga bagrisma pek olmaz.
Geçen gün 4 yaşındaki kızım çok hastalandı ve canı hep karpuz istedi bende kış mevsimi bulamayacağımizi söyledim ama sabah kahvaltıda yine istedi bende eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim. Kayın valide de yanimizdaydi sanki bu adam size hiç birşey almiyormus gibi konuşuyorsun dedi ve bizimkinde ipler koptu.
İnsan nankör olmaya görsün eline sınırsız kredi kartı verdim babasının evinde aç yaşıyordu aç karnını doyurdum böyle oldu dedi
Tabi ben şok ne acligimi gördün gayette karnımda toktu keyfinde yerindeydi dedim. Mutfağa gittim o sinirle mutfağı bir güzel temizledim bu gülerek yanıma geldi bak sinirlenince ne güzel temizlik yapıyorsun dedi bende
Sabah aç karnımı doyurdunya onun için mutfağıni temizliyorum akşamda aç karnımı doyuracaksinya onun içinde salonumu temizleyeyim yoksa çocuklarına mi bakayım dedim
Konuyu saptırma ben para elinde istediğini kendinde alabilirsin anlamında söylemiştim dedi hem sen baslattin dedi bende senin kadar ağır konuşmadım kusura bakma ne demek acikla o zaman dedim bana demezmi bundan 10 yıl önce sana 300 TL ayakkabı almıştım her istediğini yapıyorsun bir kredi kartının limitini bitirdin diğerine geçti .Bir sürü laf dedim kendime harcadığını tek bir harcama gostersene ne aliyorsam hepsi ya market ya kasap ya manav ( bu arada 2 aydır kayınvalidem ve goruncemde bende) ister istemez masraflar arttı
3 gündür konuşmuyorum arada çocuklarla ilgili bir şey olursa o kadar laf atıyor normalde gün içinde aramazdi 2_3 kere aramaya başladı ama hiç yüzünü dahi görmek istemiyorum çok zoruma gitti şimdi nasıl davranacağını bilmiyorum hatasını anlasın istiyorum yoksa ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum akıl verin bana hanımlar.
bana göre sizee sacmalamisiniz.. yok hamile iken bir bisluvi almamismis belki sana karpuz alir. Eliniz ayaginiz tutmuyormu? kendiniz biskuvi alamadiniy mi? Cocugun cani cektiyse git kendin al?! sizde bos yere kapris yapiyorsunuzMerhaba hanımlar
14 yıllık evliyim 3 tane çocuğum var evliligimde yolunda gidiyor çok şükür ben oldukça sakin bir yapıya sahibim esimde iyi biridir aslında ama çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne söylediğini pek bilmeyen bir tip öyle evimizde kavga bagrisma pek olmaz.
Geçen gün 4 yaşındaki kızım çok hastalandı ve canı hep karpuz istedi bende kış mevsimi bulamayacağımizi söyledim ama sabah kahvaltıda yine istedi bende eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim. Kayın valide de yanimizdaydi sanki bu adam size hiç birşey almiyormus gibi konuşuyorsun dedi ve bizimkinde ipler koptu.
İnsan nankör olmaya görsün eline sınırsız kredi kartı verdim babasının evinde aç yaşıyordu aç karnını doyurdum böyle oldu dedi
Tabi ben şok ne acligimi gördün gayette karnımda toktu keyfinde yerindeydi dedim. Mutfağa gittim o sinirle mutfağı bir güzel temizledim bu gülerek yanıma geldi bak sinirlenince ne güzel temizlik yapıyorsun dedi bende
Sabah aç karnımı doyurdunya onun için mutfağıni temizliyorum akşamda aç karnımı doyuracaksinya onun içinde salonumu temizleyeyim yoksa çocuklarına mi bakayım dedim
Konuyu saptırma ben para elinde istediğini kendinde alabilirsin anlamında söylemiştim dedi hem sen baslattin dedi bende senin kadar ağır konuşmadım kusura bakma ne demek acikla o zaman dedim bana demezmi bundan 10 yıl önce sana 300 TL ayakkabı almıştım her istediğini yapıyorsun bir kredi kartının limitini bitirdin diğerine geçti .Bir sürü laf dedim kendime harcadığını tek bir harcama gostersene ne aliyorsam hepsi ya market ya kasap ya manav ( bu arada 2 aydır kayınvalidem ve goruncemde bende) ister istemez masraflar arttı
3 gündür konuşmuyorum arada çocuklarla ilgili bir şey olursa o kadar laf atıyor normalde gün içinde aramazdi 2_3 kere aramaya başladı ama hiç yüzünü dahi görmek istemiyorum çok zoruma gitti şimdi nasıl davranacağını bilmiyorum hatasını anlasın istiyorum yoksa ben mi çok büyütüyorum bilmiyorum akıl verin bana hanımlar.
Evet ya analari yaninda huylari degisiyor. Esim isten gelince takim elbisesini dolaba hep kendisi asar kv bizde olunca bana as kirismasin diye emrediyor. Konu sahibi esiniz cok buyuk ayip etmis tabiBu adamlara anaları yanındayken bi özgüven geliyor
He bi erkeklikleri tutuyoEvet ya analari yaninda huylari degisiyor. Esim isten gelince takim elbisesini dolaba hep kendisi asar kv bizde olunca bana as kirismasin diye emrediyor. Konu sahibi esiniz cok buyuk ayip etmis tabi
Tüküreyim onlarin erkekliligine. Pisiriklar anasi gidince kök söktürüyorum ama :)He bi erkeklikleri tutuyo![]()
Günah adama..anasının uğruna gitme çok üzerineTüküreyim onlarin erkekliligine. Pisiriklar anasi gidince kök söktürüyorum ama :)