Acaba cok mu kötü kalpliyim?

Çok saçma bir muhabbet.
bir sürü ihtimali düşünüp kavga etmeniz saçma.
Eşinizin dış kapının mandalı olarak çocuğu sahiplenmesi saçmaşık en başta.
Ben bir anne olarak hiçbir annenin kolay kolay kaynanaya bırakacağını sanmam. Benim oğlumun geleceği hakkında en son düşünecek karar verecek insan da kaynımdır. Ona ne! İşine baksın o.
 
Boşuna kendini üzmüşsün vicdansızlıkla alakası yok. Gayet mantıklı konusmussun.
Zaten ortada sizlik mesele de yok. Konuyu sen çok ciddiye alma ki eşin bidaha lafını bile edemesin. Kendi kendine gelin güvey olmuş.
 
Vicdansiz dehil ,cok haklisiniz
Sakin alttan almayin,asla boyle bir sorumluluk almayin ,zaman sonra abimede sahip cikalim der,
Enayi gibi onun abisi yapsin siz bakin olur mu oyle ,
 
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok..

Kadın niye size bebeğini versin konusu bile olacak bir mevzuu değil..

Kocanız da erkeklik taslıyor işte çok istiyorsa kendisi otursun baksın büyütsün bebeği size mi güvenip milletin çocuğuna bakıcı olacak.Ne tuhaf boş beleş adamlar var.
 
Eşinizin de kaynınızdan kalır bir yanı yokmuş. Bebeğin annesine sormadan etmeden kafasında fantastik düşüncelere dalmış.
Evliyken yaptığı bir bebek zaten kadının kabul etmeme gibi bir durumu yokki. Annesi büyütürmüş falan filan. Bu adam evlendiğinde bu zamana kadar neden sustular ki? Kıza yazık olmuş.
Allah selamet versin eşinize ve ailesine.

Siz çok doğru söylemişsiniz. Bebek büyütmek büyük sorumluluk. Kaldı ki bebeğiniz oluyorsa neden başkasınınkini sahiplenesiniz. Bu sorumluluk yapanlara ait. Hem büyütseniz bile saçınızı süpürge edersiniz sonra çocuğun anası babası büyüyüp meslek sahibi olunca ortaya çıkar.
 
Hayır ya ne demek bebeğin annesinin haberi yokken plan proje çizmekte neyin nesi. Bakalım verecek mi? Demekki kadının elinden zorla bebeğini alacaklar aaa ne garip. Sen doğru olanı demişsin sakın taviz verme annesi dururken başkası nasıl söz sahibi oluyor şaşırdım yani.
 
Bence konudan çok eşinizin düşüncesinin saçmalığına kızmışsınız, haklısınız da.

Kimisi boş beleş kavga çıkartmışsınız gereksiz konuşma demiş ama insan hiç ummadığı bir konuda eşinin böylesi saçma düşüncelerini görünce normalde gerçekleşmesi imkansız bir durumda olsa eşinin düşünce yapısına kızıp nasıl böyle düşünür diyebiliyor.

Siz kendiniz bile iyi olanaklar sağlayayım diye çocuk yapmayı ertelerken düşüncesiz bir anne babanın sorumlusu olduğu çocuğu tabiki almamalısınız. Bunun vicdanla ilgisi yok .Çoğu kişinin dediği gibi de çocuğu annesi zaten vermez büyük olasılıkla. Bir çocuğu en iyisi kendi annesi bakar normal şartlarda. Eşin epey saçmalamış. Eşine ben o sorumluluğa girmem anne babası düşünsün, sende kendi kendine gelin güvey olma deyin. Bebeğin annesi hamileyken kendinden boşanan adama zaten çocuğu göstermez.
 
Aynı konu başımda var sakın ama sakın taviz verme herkes yaptığı çocuğun sorumluluğunu essek gibi alacak
Bunlar asla düzelmez benim kaynimda bir bosaniyorym duyir cocugu bize vermeye kalktı rest çektim eşi ile bir barışık bir iyi derken bingo bunlar kavga ederken nasıl oluyorsa boşanmaya çalışırken aynı yatağa girip hamile kalıyor yani ikinci çocuk yolda
Sorsan hala boşanmak için yer arıyor
Kaynanani da sen düşünme başına patlar ben düşündüm ama o beni düşünmeden senin çocuk zaten olmuyor buna bak ben hastayım diye hiç yüzü kizarmadan teklif etti kimseye yüz verme akıllı ol kendini düşün
 
Ya hangi anne çocuğunu verir olmamış şeyler üzerinden kavga çıkarmaya bayılıyorsunuz.
Öyle bir veriyirlar ki benim eltim daha karnındaki çocuğu eşimin ismini kullanarak onlara veririm ben bırakıp gideceğim dedi bende kıyameti kopardım
 
Kötü kalpli degilsiniz de gereksiz senaryo cizip oynamissiniz.

Bosanip bosanmayacaklari sanirim net degil.
Bosansalar kadinin cocugu istemiyorum, aldiricam gibi söylemleri belki olacak; belki de dogurup bagrina basacak.
Böyle bir söylemi olsa da bu teklifle gidilse yine kabul eder mi bilinmez. Hamilelik dogum logusalik surecini yasamak istemeyebilir.
Bunun disinda tüm bunlar tahmin edildigi gibi gerceklesse de plan kayinvalidenizin bakmasi üzerine kurulu.
Birakin kendini savunacaksa o savunsun.
Belki de o da bakmak isteyecek.
Aldiracagina dunyaya gelsin torunum, ben bakarim diyecek.
 
kiz niye bakmasin size versin.. paralel senaryo kurup o dunyanin icinde mi yasiyorsunuz.. bekleyin bakalim Allah ne gosterecek ona gore karar verirsiniz..
 
Kesinlikle haklısınız. Evlenip çocuk yapmayı biliyorlarsa bakmayı da bilsinler. Kaldı ki kadın bebeği bırakmak istediğini dahi söylememişken eşiniz de gereksiz kahramanlık peşinde. Az bile demişsiniz.
Ailesiyle daha önce bunları konuşup nabzınızı yoklamaya çalışmıyordur umarım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…