1-
Bu planları tekrar gözden geçirmen ve olaylara yeni bir pencereden bakman gerekebilir. Kendine farklı bir yaklaşımın daha fazla işe yarayıp yaramayacağını sor. Olaylar durağanlaşmış görünse de bu dönemde sabırlı davranmakta fayda var. Nasıl ilerleyeceğin konusunda detaylı bir plan yap ve planın uygulanmasında kontrolcü ol. Kariyerinde ve üzrinde çalıştığın projede liderlik rolü al. Bu proje ile ilgili olarak devket kurumları ile ilişki içine girebilir ve hukuki bazı yaptırımlar söz konusu olabilir. Hayatınla ilgili öenmli bir karar verme aşamasındası. Şu andaki kararların geleceğini büyük ölçüde etkileyecek. Seçeneklerini dikkatlice değerlendir ve bu seceneklerin hayata geçirilebilirliğinden emin ol. Planlarını gerçekleştirirken realist davran ve istatisyiksel verilerden faydalanmayı unutma.
2-
Akıllı, zarif, ikna kabiliyeti yüksek, yetenekli veiyi huylu bir mizaca sahipsin. Sorunların yakın zamanda son bulacak sahip olduğun bu mizaçla insanların sana yardım etmesi için onları kendine çekeceksin. Sezgilerine güven ve iş -aile arası dengeyi kurmaya çalış. Ailede parasal bir sıkıntı söz konusu olabilir. Birikimleri kaybetme korkusunun meydana getirdiği pintilik ailede huzursuzluğu neden olsa da kariyerin ya da işini ilerletmek için atmaka olduğun adımlar doğru yönde. Konttratlar ve iş anlaşmaları olabilir herhangi birinin bu süreci engellemesine izin verme.
Sorunuzu tam olarak anlayamadım yalnız erkek arkadaşınızla aranızda ne olacak gibi bir soru mu?
özelden msj atyrm cnm :)
1-
Olumsuz düşüncelere kapılmış durumdasın. Yaadıklarından pişman olmayı bier kenara bırak ve gelceğe bak. Şu anda mevcut ilişkin güvewnlik bakaımından sarsılma durumunda.
Bir yandan alışkanlıkların sebebiyle rahat iken diğer taraftan ciddi anlamda güven sorunu yaşıyorsun. İşler beklediğin gibi gitmeyecek. Ve bir ayrılık yaşaman olası. İlişkin
bitecek görünüyor. Ama her işte bir hayır vardır deyip yolına devam etmen senin için daha iyi olacak. Geçmişi değiştirmeyi dilemeyi bırak.
2-
Bu kişi her kimse hayatına girecek ve belki de ciddi bir ilişkinin başlangıcı olacak. Nişan veya evlilik olması yüksek bir ihtimal.
Mutlu bir aile hayatı sizi bekliyor olabilir. Senin için sıkıntılı ve zor zamanlar son bulacak. Aşk hayatını düzene koyduktan sonra tekrar işine ve eğitimine yöneleceksin.
Selam sekerim, benim adim Duygu, balik burcuyumUzun zamandir hayatimda kimse yok, yeni biri olacak mi diye bakar misin bana da ?
Canım bana bakar mısın okul işi ne olacak ne bitecek ismim Işıl :))
Yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiş. Ancak karşına çıkan kişiler konusunda aceleci kararlar verme. Önceki ilişkilerinden ders çıkar ve ona göre bir karar al. Hayatına senden yaşça büyük ve aklen olgunlaşmış Toprak grubu burcundan cömert profesyonel, sorumluluk sahibi, zeki ve pratik bir erkek girecek. Sana sunulan bu kısmeti güvenle kabul edebilirsin. İlişki anlamında başarılı olacağın bir döneme giriyorsun.
Fal bakan herkes toprak burcu diyor bana kismet mi neInsallah cikar , kismet beklemekten oldum bittim artik .
tatlım bana bakmıştın ama aşk yakın mı uzak mı söylemedin
canım musaıtmısın banada bakabılırmısın. ona gore msj atym ozleden
Okul konusunda güvenilir birinden harika tavsiyeler alacaksın bunları iyi değerlendir. Toplumda saygı gören biri sana okulu bitirmen konusunda aracılık edecek. Bir fırsatı kaçırdığını düşünüp ah vah ediyorsun ancak bu olumsuz olay yakın bir sürede senin için olumluya dönüşecek ve yeni yollar açılacak önünde.
Atabilirsin canım...
Kartlarda zamanla ilgili bir şey çıkmamıştı canım o yüzden..
cnm cok guzel ve dogru seyler yazmıssın. içimde ne varsa cıkmıs valla gercekden de hayatmdan cıkarmam gereken bıkackısı var. ınsallah hersey soyledgn gıbı olur yuregıne saglık ıyı aksamlar
tesekkur ederım
İsmini söylemene gerek yok sorunu sor canım. Şu olacak mı? Bunun olmasının bana ne faydası var gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?