yarın çevrim içi bulabilecek miyim seni 2 dknı ayırsan lütfennBugün bakamam canım yoruldum biraz. Yarın akşam bakabilirim eğer sorunu yazarsan...
Bugün bakamam canım yoruldum biraz. Yarın akşam bakabilirim eğer sorunu yazarsan...
yarın çevrim içi bulabilecek miyim seni 2 dknı ayırsan lütfenn
Her gün çevrim içiyim canım. Yarın işe gideceğim o yüzden yatıcam birazdan kusura bakma ama sorunu yazarsan ölmez başıma bi şey gelmezse yarın bakarım söz.
çok teşekkür ederim.ben evliyim bebeğimi hamileyken kaybettim ama tekrar istiyorum o ve şuan bir oğlum var onla alakalı baktırmak istemiştim.Şimdiden teşekkür ederim..
merhaba benimde aşk iş ve eğitimimle ilgili bakabılırmısın canım sımdıden emegıne saglık
Merhabalar
Uygun olduğunuzda bakarsanız sevinirim
İlişkimle alakalı bakar mısınız ?
Erkek arkadaşımın hayatı düzene girecek mi,söz nişan olacak mı?
İş ve eğitim
Özgüven cesaret, azim ve hayır demeyi öğrenmek iş yaşamın için sana gerekli olacak deneyimler. Bir alanda mücadele vereceksen iyice düşün ve öyle seç. Sonra da kaarlı adımlarla ilerle. Kararsızlık göstermeden doğru bildiğinin arkasında dur. Böyle yaparsan Bolluk ve bereket seninle görünüyor. Her şey iyiye gidecek. Uzun vadeli planlar yapabilirsin. Bu noktada sabırlı olman gerekiyor. Bu planların yavaş yavaş yerini bulacak. Gerekl, sabri ve özveriyi gösterirsen mutlu bir son seni bekliyor. Üstlendiğin projeleri başarı ile tamamlayacaksın.
Aşk
Aşk hayatın oldukça güzel görünüyor. Güvenilir bir ilişki çıktı kartlarında. Bu yeni bir aşk olabileceği gibi eski bir aşkın alevlenmesi de olabilir. Duygusal ve maddi anlamda doyuma ulaşıuorsun Bu kişi senin ruh eşin yeni bir yuva. Düğün olabilir yakın bir zamanda büyük bir kutlama yapacaksın.
Eski sevgilinle aranızda geçenlere yeni bir bakış açısıyla bakman gerekiyor. Onunla birlikteyken kendin olamama ve sürekli kendini rahatsız hissetme gibi hislerin varlığını gözlemleyebilirsin.
Bu eski aşk kafanı karıştırmakta ve senin ileriye yönelik adım atmanı engellemekte yakın arkadaşlarının bu konuda söylediklerine kulak ver. Yakın zamanda aniden karşına çıkacak bir aşk var ateş grubu burcu biri olabilir.
Tutkulu, maceraperest tez canlı bir kişilik. Bu ilişkiye karar verirken geçmiş deneyimlerini iyice ölç tart acele karar verme.
Merhabalar
Uygun olduğunuzda bakarsanız sevinirim
İlişkimle alakalı bakar mısınız ?
Erkek arkadaşımın hayatı düzene girecek mi,söz nişan olacak mı?
Söz nişan olacak mı sorun için:
Burcu ya da yükseleni hava grubundan olan bir erkek akıllı kararlı yorulmak bilmez. Bu erkekle ilgili olaylar çok hızlı gelişiyor. Bu yüzden dikatli ol seçeneklerini içinde bulunduğun durumu dikkatlice değerlendir. Bir karar aşamasında kalabilirsin. Kafa karışıklığı söz konusu. Burcu veya yükseleni ateş grubundan olan bir erkek bu karışıklığa sebep olacak. Odaklan ve gerçekçi olmauyan beklentilerinden vazgeç. Ateş grubu olan erkekle ani bir görüşme yaşabilirsin. Zaman çok önemli ani karar verme iyice düşün.
Erkek arkadaşının hayatı düzene girecek mi:
Yavaş yavaş ilkinip kendine gelecek. Yeni ortaklıklar ve iş ilişkileri söz konusu olabilir. İlerlemeye devam edecek hayatında. Üstüne aldığı bir işi başarı ile tamamlayacak ve bunun semerelerini fazla fazla alacağı rahat bir döneme girecek. Kendi karakterine uygun davranabileceği orjinalliğini ön plana cıkarması gereken yeni yatırımlarda bulunacak.
Gelecek yıl haziran görünüyor söz nişan için.
İş ve eğitim
Özgüven cesaret, azim ve hayır demeyi öğrenmek iş yaşamın için sana gerekli olacak deneyimler. Bir alanda mücadele vereceksen iyice düşün ve öyle seç. Sonra da kaarlı adımlarla ilerle. Kararsızlık göstermeden doğru bildiğinin arkasında dur. Böyle yaparsan Bolluk ve bereket seninle görünüyor. Her şey iyiye gidecek. Uzun vadeli planlar yapabilirsin. Bu noktada sabırlı olman gerekiyor. Bu planların yavaş yavaş yerini bulacak. Gerekl, sabri ve özveriyi gösterirsen mutlu bir son seni bekliyor. Üstlendiğin projeleri başarı ile tamamlayacaksın.
Aşk
Aşk hayatın oldukça güzel görünüyor. Güvenilir bir ilişki çıktı kartlarında. Bu yeni bir aşk olabileceği gibi eski bir aşkın alevlenmesi de olabilir. Duygusal ve maddi anlamda doyuma ulaşıuorsun Bu kişi senin ruh eşin yeni bir yuva. Düğün olabilir yakın bir zamanda büyük bir kutlama yapacaksın.
çok teşekkür ederim,diline yüreğine sağlık,senden ricam acaba hamile kalınca bebeğim nasıl olacak,biraz korkularım var daha önce bebeğimi kaybettiğim için ve oğlumda otizm rahatsızlığı var.oğlum için iyi şeyler söyledin çok sevindim.Hamileliğimi de merak etmiştimGelecek yıl mart ayında tekrar hamile kalacak gözüküyorsun.
Oğlunun bir hastalığı varsa iyileşme kaydediyor. Şanslı bir çocuk. Bolluğun bereketin olduğu yerde olacak daima. Oğlunun genel sorunu fazla hassas yapısa bir çocuk. Stresli ve sinirli bir yapısı var. Bu sebeple uykusuzluk çekmeye meyilli. Daha çok dinlenmesini sağlamalı ona tatil fırsatları yaratmalısınız. Yaratıcı, hayatı seven, neşeli, cesuri yaramaz ve iyimser bir genç olacak. Kendine güveni tam ve insanları şaşırtmayı sevecek. Çalışmayı sevecek ve hayatı da çalışmaları sonucu ede ettiği başarı ve zenginlikler üzerine kurulu olacak. Oğlunun uykusuzluk endişe sinirlilik gibi sorunları olabilir. Mümkün mertebe bu dönemde kendisine karşı merhametli, empatik sevecen ve sabırlı olmaya çalışın. Bu sayede sizlerle iletişim kurması daha da kolaylaşacak. Babası konusunda biraz sıkıntı yaşıyor. Baba daha az otoriter olmalı. Daha çok çocuğu anlamaya çalışmalı. Ebeveynler işten güçten ve kendşlereine bakmaktan pek çocukla ilgilenemiyor. Oğlunuz bunun farkında ve stresine sebep olan etkenlerden biri de bu olabilir. Daha fazla zaman ayırmaya az zaman ayırsanız bile birlikte kaliteli zaman geçirmeye daha fazla şey paylaşmaya çalışın. Oğlunuzun yalnız kalmak terkedilmek gibi derin korkuları var bunu aşmasına yardımcı olmak için ona ilgisinin olduğu yeni uğraşlar bulun ve fikirlerini paylaşmasına destek olun. Bu korkularını ve güvensizliğini atmasında yardımcı olacaktır.
canım ben de isteyeceğim zahmet olmazsa..
erkek arkadaşımla soz nişan olacak mı ve ne zaman olacak
ve seneye askere gidebilecek mi? ne zaman gidecek?
Teşkkür ederim :)
İşe girebilecekmiyim diye sormuştum ona bişey dememişsin zahmet olmazsa onada bakarmısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?