Acemi tarot

fazla oldum sanırım ama bildiğin için dikkatimi çekiyor bana tekrardan ve arkadaşıma bakabilirmisin canım ? teşekkür ederim öptüm

Daha önce baktığıımızdan farklı bir sorun varsa bakmaya çalışırım canım arkadaşının da soru sorması lazım. Net bir soru sorarsanız daha güzel olur.

Daha önce baktığıımızdan farklı bir sorun varsa bakmaya çalışırım canım arkadaşının da soru sorması lazım. Net bir soru sorarsanız daha güzel olur.

ııı seyyy ben ozelden yazmıstım sıkıstırmak ıstemem ama musaıtsenız bakabılırmısınız?eskı erkek arkadasımla barısma varmı ıkımızınde burcu basak sorum bu tesekkkurler:)

Özeci ben senin tarot baktığını bilmiyordum ve ben bu topiğini nasıl görmem :-( çokta gerilerde kalmışım bana sıra gelene kadar ohoo:-( sadece soru mu soracağız özeci başka bi bilgi istiyor musun canım

Genel bakım yspmıyorum canım kusura bakma ama sorun varsa sorabilirsin. Soru üzerinden bakmaya çalışıyorum.

tamam canım ozaman hayatıma ne zaman doğru insan giricek?iyimi kötümü olacak bu şu anda bekarım evlilik falan gözukuyor mu?

Son düzenleme:
rica etsem banada bakabilirmisin eşimin iş hayatıyla ilgili

Eşiniz yaşadığı zorluklardan mümkün olduğunca pes etmemye çaslışsın. Gayreti ve azmi elden bırakmasın. Kendi işini kurmak gibi bir fikri var ise tam sırası onun için zaman gelmiş. Böyle bir adım atmak sizi hem madden hem de manen bir adım öteye taşıyacak.

gelecek yıl mayıs düğün çıktı kartlarında canım.

Gelecek yıl şubat olarakta ataman çıktı kartlarında. İş durumun ise bir müddet bekleyebilir evde işsiz kalabilirsin ancak ummadığın bir zamanda iş fırsatı çıkacak karşına. Seçeceğin işte atacağın adımları dikkatli seçmende fayda var. Hayır demeyi öğrenmeli iktidara meydan okumayı göze almalısınız. Cesaret ve azim bu konuda ihtiyacınız olan şeyler.

Canım bana da bakar mısın okul işi ne olacak :))

Okulu bitiremeyebilirsin. Bu yüzden tekrar sınavlarına çalışmalısın. Pes etme ve istediğini elde edene kadar çalış. Gireceğin savaşları akıllıca seç. Kendini savun gardını düşürme. Başarısızlığın sonucu çok fzla işi bir arada yapmak zorunda kalabilirsin üzülme. Eğer azmedersen üstesinden geleceksin. Başkalaırndan gelen yardımları güvenle kabul et. Stresle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsin.

özelden yazdım yorumunu bekliyorum ..

Hayatına ya yeni biri girecek ya da var olan ilişkin daha ciddi bir boyuta taşınacak. Yükseleni ya da burcu hava grubu olan birisi ile beklenmedik hızlı bir şekilde gerçekleşecek duygusal birleşmeniz. Ancak bu ilişkide kendini düzgünce ifade etmeyi öğrenmeli, isteklerini ve fikirlerini eleştirilmek korkusuyla bastırmaktan çekinmelidsin. Zihinsel ve duygusal olarak hislderini dengelemen sakin davranman ve partnerine anlayışla davranman ilişkinin sağlığı açısından önemli konular. Gelecek yıl temmuz evlilik görünüyor canım.

ııı seyyy ben ozelden yazmıstım sıkıstırmak ıstemem ama musaıtsenız bakabılırmısınız?eskı erkek arkadasımla barısma varmı ıkımızınde burcu basak sorum bu tesekkkurler:)

Burcu ya da yükselenei toprak grubu olan biriyle bir ilişki şansın olmuş ama bu fırsatı tepmişsin. Onun yerine burcu ya d yükseleni su grubu bir burctan biri hayatına gircek. Bu yeni aşk sana şmululuğu taşıyacak. Kalabalık bir ortamda tanışman olası. Ciddi bir ilişkinin başlangıcı olacak. Yalnız bencilliğinden vazgeçmeli daha verici bir tavır içerisne girmelisin bu ilişkinde başarılı olmak istiyorsan.

tamam canım ozaman hayatıma ne zaman doğru insan giricek?iyimi kötümü olacak bu şu anda bekarım evlilik falan gözukuyor mu?

Hayatına birilerinn girmesi için kendinde biraz değiştirmen gereken şeyler olabilir. Kendine daha fazla güvenmelisin kendi değerini bilmeli sevdiğin insana değer veren biri olarak kıymetini bilmeyenlere ah etmeyi bırakmalısın. İlişkilerinde akıllıca kararlar almaman sebebiyle bir takım sıkıntılar yaşamışsın ama artık bu geçmiş acılardan kendini özgürleştirmenin zamanı gelmiş. Birini reddettiysen ya da reddeceksen bu senin için iyi olmayacak bu aralar seninle ilgilenen biri var ise o kişi senin için ideal bir partner. Bu yüzden kararlarını verirken sağa sola danışmaktan başkasının fikirlerini önemsemekten çok kendiş sezgikerine güven. Nasıl biri seni mutlu eder bunu sorgula ve o kişi karşına çıktığı zaman da başkalarının lafına sözüne kulak asma. Evlilik ise gelecek yıl haziran ya da bir sonraki yıl haziran tam net bir tarih çıkmadı canım sende.

Bilmemen normal canım yeni bakmaya başladım. :) Daha çok yeniyim. Soru sorman yeterli ama net ve kesin çizgilelrle belli bir soru olursa bakım açısından daha sağlıklı olur.

ikimizde aşk canım bende gelişmeler varda

Minuscule

İşlerin umduğun gibi sonuçlanmasını istiyorsan geçmişte yaptığın hataları tekrar etmekten vazgeçmelisin. Cömert, sorumluluk sahibi yaşça senden daha olgun birisi ile ilişki için iyi bir zamanlama. Bu kişiden gelen teklifleri güvenle kabul edebilirsin. Ancak burcu ya da yükseleni hava grubu olan bir bayan ilişkini baltalamak isteyebilir. Belki art niyetli belki de art niyetsiz olarak söylediği şeyler canını sıkacak ve ilişkinin ilerlemesine ket vurcak. Yinede düşüncesizce dile getirilen bir takım gerçeklerin canını sıkasına izin verme herkesin bir geçmişi var.

Minuscule'un arkadaşı

Arkadaşının hayatına sezgili duyarlı arkadaş canlısı biri söz konusu. Bu kişi daha önce arkadaşı olan ama şimdi aşk yaşamak isteyen biri de olabilir. Bir eski sevgili de olabilir eğer bu kişi ile birlikte olma fırsatını teperse tekrardan ayağına gelen kısmeti tepmiş olacak ve uzun bir süre bunun hoşnutsuzluğunu yaşayacak. Dikkatlice karar vermesinde fayda var.

teşekkür ederim. canım sıkıldı biraz şimdi

Canının sıkılmasına üzüldüm. Ama başlıktan anlaşılacağı gibi tarotta yeniyim ve kartları yanlış yorumlamış olabilirm. O yüzden sıkma canını...

yüreğine sağlık güzel yorum yapmışsın ,çok teşekkür ederim ..

Hmm soruya odaklı baktığını bilmiyordum :26:
Peki o zaman sorum şu; hayatıma girmek üzere olan biri var, ama kesin olup olmadığı belli değil.
Gelecekte bizi neler bekliyor olabilir acaba

Meraba canımBenim falıma da bakar mısın
Hayatıma doğru insan ne zaman girecek?ve bu iyi mi yoksa kötü mü olacak

çok teşekkür ederim canım bu yılki atamadan umudum yok ama belki de şubat ataması geri gelirse onunla atanabilirim ve mayısta düğün imkansız sevdicek okuyo ama mayıs haziran gibi nişan istiyo. bunlar çıkmış resmen çok sağol

Hmm soruya odaklı baktığını bilmiyordum :26:
Peki o zaman sorum şu; hayatıma girmek üzere olan biri var, ama kesin olup olmadığı belli değil.
Gelecekte bizi neler bekliyor olabilir acaba

Hayatına girecek olan kişinin burcu ya da yükselen burxu ateş grubundan. Ani ve tutkulu bir şk görünüyor kartlarında. Geçmişinde yaşadığın ilişkin yakanı bırakmayacak daha önce bununla ilgili sorunlar yaşamışsın bu olası ilişkindede yaşamaya devam edeceksin. Ancak bu kişi seni olduğun gibi kabul edecek. O yüzden geçmişten gelen o can sıkıcı anıların hiç bir önemi kalmaacak ikiniz arasında. Hem ilişkinizi yeni bir seviyeye taşıyacak hem de seni özgür kılacak bu ilişki.

Burcu değil ama yükseleni ateş grubu olabilir. Söylediklerin aynen doğru, eski ilişkim hakkında kafamı kurcalayan şeyler var ama artık umrumda olmayan birisi bu. Son söylediklerin içimi rahatlattı canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…