fazla oldum sanırım ama bildiğin için dikkatimi çekiyor bana tekrardan ve arkadaşıma bakabilirmisin canım ? teşekkür ederim öptüm
Daha önce baktığıımızdan farklı bir sorun varsa bakmaya çalışırım canım arkadaşının da soru sorması lazım. Net bir soru sorarsanız daha güzel olur.
Genel bakım yspmıyorum canım kusura bakma ama sorun varsa sorabilirsin. Soru üzerinden bakmaya çalışıyorum.
Daha önce baktığıımızdan farklı bir sorun varsa bakmaya çalışırım canım arkadaşının da soru sorması lazım. Net bir soru sorarsanız daha güzel olur.
rica etsem banada bakabilirmisin eşimin iş hayatıyla ilgili
canım rica etsem bana da bakar mısın?
yeni mezun oldum. öğretmenim. kpssye giricem, atamadan umudum yok, iş durumum nasıl olucak?
bunun dışında 8 yıllık bi ilişkim var. bizim söz nişan evlilik ne zaman gözüküyor?
şimdiden teşekkür ederim
Canım bana da bakar mısın okul işi ne olacak :))
özelden yazdım yorumunu bekliyorum ..
ııı seyyy ben ozelden yazmıstım sıkıstırmak ıstemem ama musaıtsenız bakabılırmısınız?eskı erkek arkadasımla barısma varmı ıkımızınde burcu basak sorum bu tesekkkurler:)
tamam canım ozaman hayatıma ne zaman doğru insan giricek?iyimi kötümü olacak bu şu anda bekarım evlilik falan gözukuyor mu?
Özeci ben senin tarot baktığını bilmiyordum ve ben bu topiğini nasıl görmem :-( çokta gerilerde kalmışım bana sıra gelene kadar ohoo:-( sadece soru mu soracağız özeci başka bi bilgi istiyor musun canım
ikimizde aşk canım bende gelişmeler varda
teşekkür ederim. canım sıkıldı biraz şimdi
Hayatına ya yeni biri girecek ya da var olan ilişkin daha ciddi bir boyuta taşınacak. Yükseleni ya da burcu hava grubu olan birisi ile beklenmedik hızlı bir şekilde gerçekleşecek duygusal birleşmeniz. Ancak bu ilişkide kendini düzgünce ifade etmeyi öğrenmeli, isteklerini ve fikirlerini eleştirilmek korkusuyla bastırmaktan çekinmelidsin. Zihinsel ve duygusal olarak hislderini dengelemen sakin davranman ve partnerine anlayışla davranman ilişkinin sağlığı açısından önemli konular. Gelecek yıl temmuz evlilik görünüyor canım.
gelecek yıl mayıs düğün çıktı kartlarında canım.
Gelecek yıl şubat olarakta ataman çıktı kartlarında. İş durumun ise bir müddet bekleyebilir evde işsiz kalabilirsin ancak ummadığın bir zamanda iş fırsatı çıkacak karşına. Seçeceğin işte atacağın adımları dikkatli seçmende fayda var. Hayır demeyi öğrenmeli iktidara meydan okumayı göze almalısınız. Cesaret ve azim bu konuda ihtiyacınız olan şeyler.
Hmm soruya odaklı baktığını bilmiyordum :26:
Peki o zaman sorum şu; hayatıma girmek üzere olan biri var, ama kesin olup olmadığı belli değil.
Gelecekte bizi neler bekliyor olabilir acaba
Hayatına girecek olan kişinin burcu ya da yükselen burxu ateş grubundan. Ani ve tutkulu bir şk görünüyor kartlarında. Geçmişinde yaşadığın ilişkin yakanı bırakmayacak daha önce bununla ilgili sorunlar yaşamışsın bu olası ilişkindede yaşamaya devam edeceksin. Ancak bu kişi seni olduğun gibi kabul edecek. O yüzden geçmişten gelen o can sıkıcı anıların hiç bir önemi kalmaacak ikiniz arasında. Hem ilişkinizi yeni bir seviyeye taşıyacak hem de seni özgür kılacak bu ilişki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?