Acemi tarot

merhaba benim bir sorum bu şekilde diğeri ise iş hayatımla ilgili. ben şu anda çalışmıyorum gönlüme göre bir iş bulabilecek miyim yakın zamanda?

şimdiden çok teşekkür ederim.

1-

Sen sezg,li duyarlı arkadaş canlısı birisin.Mevcut ilişkin kartlara göre bitecek gibi görünüyor maalesef. Ama bunun senin için hayırlı olduğu ve yaaşnanlardan ders çıkartman olası bir durum. Sonrasında yeni ve güvenilir bir ilişkiye başlayacaksın. Kendine ve çevrendekilere özen göstermen gereken bir dönem. Aile ile iletişimin artabilir.

eylül ayı söz nişan görünüyor.

2-

Yakın zamanda bir mülakat vs gibi bir şeye girebilirsin. Ya da iş görşmesi senden yaşça büyük iyi konumda birinden tavsiye - yardım alacaksın. Onu iyi değerlendir sana söylenenlere kulak ver. İş konusunda ilk başta pek de akıllıca olmayan bir karar vermiş olabilirsin. Ama önemli olan buradaki hatalardan ders alman ve önüne bakman. Bir iş yerine girdiğinde ilk olarak herkesin amacını değerlendirmeye almalı körü körüne konıuşup hareket etmemelisin. Yapı olarak kendinden emin ve bağımsızlığına düşkünsün ne olursa olsun fikrini savunan birisin ama çalışacğın muhtemel işler bu yapıya ıuygun olmaya bilir. Biraz nabza göre şerbety vermeyi öğrenmen gerekiyor. Olunklu ol ve uzun vadeli kariyer planları yap. Ona göre adımlar at. Sadece gününü kurtaracak iş değil önü açık bir alan tercih et. Bu şekilde bir yol izlersen gireceğin her işte önemli başarılar elde edecek git gide öz disiplini kuvvetli başarılı birine dönüşeceksin. Bir işe girmen bir ortaklıkta bulunman olası. Yaratıcı ve orjinal fikirlerinle takdir göreceksin. İki yerden birden iş teklifi gelebilir seçeneklerini dikkatle değerlendir arkasından her şey hızla gelişecek.

Gelecek yıl mart ayı olarak çıktı kartın.

1-
Eski erkek arkadaşın burcu ya da yükseleni ateş grubundan mı bilmiyorum ama öyle birini geçmişinde bırakmışsın. Kendinden emin ve tezcanlı, sadık, karizmatik bir yapısı var. Bu kişi geçmişinde klıyor onun yerine yaşça senden daha büyük biriyle bir yeni ilişkin olacak. Güvenilir, şefkatli, saygı duyulan burxu veya yükseleni su grubundan bir erkek. Bu kişiyle çok daha anlamlı ve derin bir ilişkin olacak. Senin tüm yaralarını sarıp hayata tekrar umuta bakmanı sağlayacak.

2-
Çok fazla işle aynı anda uğraşmışsın uzun bir müddet o yüzden hayatın dengesini kaybetmiş. Bir takım sağlık sorunları gündeme gelmiş olabilir. Üniversiteseçme konusunda ailenin ve kendi kararların arasında kalma durumun yüksek. Bu konuda can sıkıcı tartışmalar yaşayacaksın. Başarı mümkün sncak çok çaba göstermen gerekiyor. Tekrardan bir sınava daha girmen gündeme gelebilir. Ancak bunu sen isteyebilirin. İstediğin her ne ise eğitim alanında seni yoracak epey çaba göstermen gerekecek. Ancak cesur olup kendine inanırsan azminin elinden kurtulamayacak hiç bir şey yok.

canım ben de isteyeceğim zahmet olmazsa..
erkek arkadaşımla soz nişan olacak mı ve ne zaman olacak
ve seneye askere gidebilecek mi? ne zaman gidecek?

Düşünceli yaratıcısıcakkanlı ve duyarlı birsin. Ancak karşılaştığınsıkıntılar karşısında fevri davranmak yerine kibarca ve anlayışla uğraş. Aşık olduğun kişi ile birlikteliğin evlilik ile sonuçlanacak çıktı kartlarında canım. Yeni bir yuvan olacak. Mutluluk seninle.Erkek burcu veya yükseleni su grubu birisi. Güvenilir ve duygusal. Söz nişan gelecek yıl mayıs görünüyor canım. Erkek arkadaşın da ekimde gidiyor görünüyor askere.

merhaba canım banada genel olarak bakarsan çok sevınırım 25 yasındayım 155 kumral bekar biriyim.iş aşk genel bakarsan benı çok mutlu edersin ..

Genel bakım yspmıyorum canım kusura bakma ama sorun varsa sorabilirsin. Soru üzerinden bakmaya çalışıyorum.

canım ablamın aşk hayatı için bakabilirmisin acaba ?

Ablan geçmişte ayağına kadar gelen çok iyi bir kısmeti tepmiş. Bunun pişmanlığını yaşıyor. Ancak ona bu pişmanlığı unutturacak her işte vardır bir hayır dedirtecek burcu ya da yükseleni su grubu olan duygusal, rpmantik, çevreye meraklı bir erkek çıkacak. Niyeti oldukça ciddi işin sonunda evlenme teklifi alabilir. Bu erkek aynı zamanda ablanın finansal anlamda rahat ettirecek bir kişi. Belki iş yeri olan ya da olacak olan biri olabilir. Birlikte hem yuva hem iş yapmaları olası.

Bu evlilik söz nişan gibi bir şey ağustos gözküyor. Ama çok kesin değil.

Aynen bilmişsin kendime güvenim yok ve korkuyorum ayrıca başkalarının sözüne bakıyorum hep ve dediğin gibi geçmişi bi türlü bırakamaıyorum
inş. dediğin gibi çıkarda bi işe başlarım
teşekkürederim :)

Endişeerlin yersiz. Kendine güvenmelisin. Mutlu bir sonuç seni bekliyor. Önemli bir olay olacak hayatında. Dileğin ne is gerçek olacak.

teşekkür ederim canım emeğine sağlık

teşekkür ederim. canım sıkıldı biraz şimdi

canım rica etsem bana da bakar mısın?
yeni mezun oldum. öğretmenim. kpssye giricem, atamadan umudum yok, iş durumum nasıl olucak?
bunun dışında 8 yıllık bi ilişkim var. bizim söz nişan evlilik ne zaman gözüküyor?
şimdiden teşekkür ederim

tüylerim diken diken oldu canım söylediklerin ablama o kadar uygun ki ağzına sağlık

Rica etsem bana da bakar mısın?
Aşk hayatımla ilgili tedirgin olduğum şeyler var da

fazla oldum sanırım ama bildiğin için dikkatimi çekiyor bana tekrardan ve arkadaşıma bakabilirmisin canım ? teşekkür ederim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…