acı çekiyorum :(

Siz bu adamla resmi nikahlımıydınız? Bazı şeyler tuhaf geldi bana, 15 yaşında tanıştım diyorsun, 23 yaşında ve 3 senedir ayrısın. İllaki erkek çocuk istemiş sen doğuruncada "yalnız doğurdun yalnız da büyütürsün" demiş. Yani siz daha oğlana hamileyken ayrıymışsınız ki zaten. Herşey çok tuhaf.
3 senede çocuklarını 1 kere görüyor ama seni devamlı arayıp sex muhabbeti yapıyor. Sen bu adama ağırlığını hiç koyamamışsın canım malesef, seni arıycana çocuklarını arasın, çocuktan bahsedince beni sıkma boğma diyormuş nasıl yani ya...Bana seninle olan durumu resmi evlilik gibi gelmedi açıkçası. Oturmuyor bazı şeyler. Ayrıca karısıyla niye muhatap oluyorsun ki, davranışların çok yalnış çok.

Canım içinde bulunduğun durum gerçekten çok zor.bu sevgililik,nişanlılık gibi durum değil ki içinde kolayca atabilesin.çocuklarının babası hayat arkadaşınmış.bir kadın geliyor yuvanızı bozuyor kendine yıktığı yuvadan yuva kuruyor.

yaşadıkların gerçekten zor ama adam senden ayrılmış evlenmiş üstüne sen hala esim astsubay diyorsun..

onla geri dönüşü yok artık yazık onun da çocuğu var artık bu kadar ilgi alaka bekleme şuan ikinci kadın konumuna düşüyorsun.

hayatını kurtarmaya bak yeni aşklara erken aç daha çok gençsin hiç öyle kaderine razı olma sevgililerin olsun işin arkadaşların olsun daha iyi hissedeceksin emin ol unutacaksın hatta iyi ki ayrılmışsız diyeceksin

bunları okuyana kadar o kadının sizi eşinizden ayırdığı için kızıyordum eşinizin hamurunda varmış ..... bence sizin kurtulmanıza neden olmuş.şimdi kendi çeksin kahrını.o kadına cinsellik için yanaştı şimdi sizede cinsellik için yanaşıyor yetmiyor başka kızlarada.özellikle top çıkana sevindim layiğini bulmuş farkına varmadan.

evet agırlıgımı hıc koyamadım cok sevdıgım ıcın uzulmesın ıstedım oda tepeme cıktı haylıyle.evt tabıkı resmı nıkahlıydık oglum dogduktan hemen sonra bosandık sex muhabbetı degıl karısıyla kendı yatak ılıskılerınden bahsederdı cocuklara karsı sorumlulugu yok gıbı davranmayı tercıh ettı.ayrıldıgımızdan berı cocukları gormek ıstedıgını hıc soylemedı sadece bı kere gormek ıstedı okadar son haddıne geldıgım zaman karısıyla konustum yanlıs oldugunu bılıyorum zatenamacım onu rezıl etmektı cunku karısına ayrı bana ayrı konusuyordu

ben o kadına kıızıyorum evet ama en cok esıme kızıyorum onun hamurunda vardı karaktersızdı gercekten.

evet bılıyorum benım onunla bır sonum olamaz basta ben ıstemıyorum kendısı arayıp barısmak ıstedıgını soyluyor bende sen once

babalık yap dıyorum ona hıc guvenım kalmadı ıste sızın dedıgınız gıbı olmuyor sevgılı edınmeyı bosver erkek ış arkadaslarımla bıle

fazla konusamıyorum aılem devamlı baskı yapıyor yenı ınsanlarla tanısmama ızın vermıyorlar bende ne yapacagımı sasırdım

hayatımda bırı olmasını veya kendım o kısıyı bulmamı ıstemıyorlar

ben o kadına kıızıyorum evet ama en cok esıme kızıyorum onun hamurunda vardı karaktersızdı gercekten.

boşver çeksinler birbirlerinden takma kafayı.sende kendine yol çiz. bitmiş kurtulmuşsun milletin karısının kızının peşinde olan adamdan sana hayır gelmez.

resmı nıkahınızmı yok onumu paylaşçaktın acaba:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…