eşimden ayrılalı 3 sene oldu cok severek kacarak evlendım cok mutluydum ama esımın hayatına bırı gırdıgı ıcın ayrılmak ıstedı :2:
aynı sehırde yasamıyoruz ama ben onu cok ozluyorum cok sevıyorum bır turlu unutamadım oysakı o benı coktan unuttu
ve benımle evlıyken gorustugu o bayanla suan evlı ve bır kızı var her ne kadar bana ben mutlu degılım keske ayrılmasaydık desede
karısı onunla cok mutlu gozukuyor faceden fılan bakıyorum arada bır sorun oldugunu dusunmuyorum gayet mutlular...eşim astsubay
bayram ıznı ıcın 20 gun ankaraya geldı 20 gun boyunca hıc gorusmedık sadece konustuk telefonda zaten 2 tane cocugumuz var
cocuklarlada ılgılenmedı bu zamana kadar sadece bol boll madddıyat destegı verdı okadar..dun aksama dogru balkonda camasır
sererken altında son model bmw ve ıcınde de benım kocam gorunce hıc sasırmadım cunku araba hastasıydı.ben cok uzuldum onu gorunce
hayatı cok guzel onun benımse 23 yasında 2 cocukla aılesının yanında yasayan bırıyım kızlar ne yapmam gerekıyor onu baskasıyla
dusununce cıldırıyorum cok uzuluyorum bır zamanlar benımdı sımdı ıse elin oldu unutamıyorum...
zerrre kadar ınanmıyorum zaten tam unuttum dıyorum yenıden kendını hatırlatıyor mesela oglumu sunnet ettırmeyı dusunuyorum
dedım yalandan agzını aramak ıcın hııı ıyı hayırlısı olsun dedıı tabı bende agzının payını verınce sen hep cocukları öne suuryorsun dedı.
adam okadar rahat kı cınsellık hayatım hıc yok bu yuzden baska kızlarla tanıstım nosunu aldım ankaraya geldıgımde gıdecem fılan dedı
bırde 1 ay once nette bırıyle tanıstım bulusmaya gıttımm top cıktı hemen ordan uzaklastım dedı devamlı arayıs ıcerısınde ben olmazsam
ayse fatma olur bu zıhnıyette
Siz bu adamla resmi nikahlımıydınız? Bazı şeyler tuhaf geldi bana, 15 yaşında tanıştım diyorsun, 23 yaşında ve 3 senedir ayrısın. İllaki erkek çocuk istemiş sen doğuruncada "yalnız doğurdun yalnız da büyütürsün" demiş. Yani siz daha oğlana hamileyken ayrıymışsınız ki zaten. Herşey çok tuhaf.
3 senede çocuklarını 1 kere görüyor ama seni devamlı arayıp sex muhabbeti yapıyor. Sen bu adama ağırlığını hiç koyamamışsın canım malesef, seni arıycana çocuklarını arasın, çocuktan bahsedince beni sıkma boğma diyormuş nasıl yani ya...Bana seninle olan durumu resmi evlilik gibi gelmedi açıkçası. Oturmuyor bazı şeyler. Ayrıca karısıyla niye muhatap oluyorsun ki, davranışların çok yalnış çok.
bunları okuyana kadar o kadının sizi eşinizden ayırdığı için kızıyordum eşinizin hamurunda varmış ..... bence sizin kurtulmanıza neden olmuş.şimdi kendi çeksin kahrını.o kadına cinsellik için yanaştı şimdi sizede cinsellik için yanaşıyor yetmiyor başka kızlarada.özellikle top çıkana sevindim layiğini bulmuş farkına varmadan.
yaşadıkların gerçekten zor ama adam senden ayrılmış evlenmiş üstüne sen hala esim astsubay diyorsun..
onla geri dönüşü yok artık yazık onun da çocuğu var artık bu kadar ilgi alaka bekleme şuan ikinci kadın konumuna düşüyorsun.
hayatını kurtarmaya bak yeni aşklara erken aç daha çok gençsin hiç öyle kaderine razı olma sevgililerin olsun işin arkadaşların olsun daha iyi hissedeceksin emin ol unutacaksın hatta iyi ki ayrılmışsız diyeceksin
sonra soyluyecegın sey neydı pekı?
ben o kadına kıızıyorum evet ama en cok esıme kızıyorum onun hamurunda vardı karaktersızdı gercekten.
özel bısey onu daha sonra burda paylasayacam
boşver çeksinler birbirlerinden takma kafayı.sende kendine yol çiz. bitmiş kurtulmuşsun milletin karısının kızının peşinde olan adamdan sana hayır gelmez.
ay ben çok merak ettım ama nezamadır beklıyorum hadı sımdı paylas
resmı nıkahınızmı yoktu onumu paslascaktın acaba:44:
kesınlıkle olan oldu artık arada bır uzuluyorum okadar
kim olsa üzülür bende olsam üzülürüm ama bunları yapan adamdanda tiskinirim iğrenrim ne öyle kadınların peşine düşmüş sonunda topun önüne kadar düşmüş.yuhh yani..
canım sonra paylasacam kusura bakmaolurmu
bunun için ayrı konumu açacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?