alalh kımseye yasatmasın benım yasadıklarımı cok zor durum gercekten.
evet aılem ve cocuklarımla ılgılı bırsey konu sonuca vardıgında sızınle paylasacam
tamam canım nezaman açarsan konunu biz burdayız.
karısıyla konustum ama benım yalan soyledıgımı soylemıs karısı uste cıkmaya basladı bana sen yalan soyluyorsun benım kocam boyle
seyler demez aramızı bozmaya calsııyorsun dedı minareyı hazırlayan kılıfını uydururmus buda oyle yaptı ısı hep ınkara vurdu
sen bulunduğun yerden ya taşınacaksın ya da telefonlarını kapatıp bir daha açmayacaksın çocuklarıyla ilgili bir şey olursa direk seninle değil ailenden biriyle ya da icra yoluyla görsün ama muhattap olma..bu ne ya 3 yıldır ayrısınız adam evli ama seninle beraber olmak istiyor..terbiyesizlik bu..sevme bu adamı artık yaşın küçük..sevme demek kolay ama başarmak zor değil..böyle bir adamdan nefret edebilmen için her şey var..çocuklarını düşün böyle bir adamla ne kadar yürür böyle..çok afedersin ama adam evli ve sen eğer o adamla öyle ya da böyle bir şekilde bir ilişki yaşamaya başlarsan acaba sana ne derler ? mimlenmiş olursun..adam evli ve seni şikayet etse yandın..
hayır eskı esım defalaraca arayıp ben cok mutsuzum keske senden ayrılmasaydım suan evlı oldugum kısı cok pasaklı kendını cok
begenmıs aılemı kucumsuyor ayrıca yatak ılıskımızde 10 gunde bır oluyor ben senı cok arıyorum dıye karısınıda kotuluyor
mutsuz oldugunuda soyluyor valla ayrılalı 3 yıl oldu kaynanam gorumcem kayınbabam bu zmaana kadar kesınlıkle aramadılar
torunlarım neyapıyor ozledım bır goreyım demedıler ama o kadından olan cocugu yere göğe sıgdıramıyorlar sankı ılk torunları:2:
adamın seni merak etmesine çocuklarını merak etmesine bence sen fırsat vermiyorsun.. çocuklarını öne sürerek sürekli onu arayıp bilgilendiriyorsun ve o bu yüzden gayet rahat.. her aradıgında senınle konusabilir ne de olsa.. düşün sana ev açma teklıfı edebılecek kadar guvenıyor hem kendıne hem sana...
kendine kurallar koymalısın.
1. o adamı bir daha arama çocuklarınla ilgili Allah kourusun sağlık problemi olmadığı sürece arama
2.onun telefonlarınıda bir süre açma biraz kudursun en son açtığında ben düşündüm artık benimde bir özel yaşantım var eski kocamla konusmak özellikle şimdiki hayatını konusmak benı engelliyor artık ben önüme bakacağım eğer çocuklarınla konuşmak istiyorsan onları veya evi ara benim özel hattımı cok ekstrem bir şey olmadıkca arama de
3.faceden falan takip etme sık dişini önce 15 gün bakma süre tut gerekirse mesela ayın 15ine kadar bakmıcam de sonra 30 güne uzat bu süreyi. emin ol bu yöntemle zamanla hiç bakma ihtiyacı hissetmi,ceksin 30gundur bakmıyorm sımdıde bakıp canımı sıkmayacagm dıyeceksın (denenmıstr )
4.daha çok gençsin öyle şarkı dinleyip ağlayacak zaman yaratma kendine git gez dolaş kurslara git seminerlere git iş arkadaşlarınla gez gerekirse sadece çocukarınla ılgılenıp uyumak ıcın eve gir faceın basında resımlere bakıp sarkılar açıp kendını yıpratma olan sana olur karsındakı anca keyıf surer
sen kendıne bir hayat kurdugunda ya da evlendiğinde gör bak o adam nasıl alt üst oluyor dengesi bozuluyor. senin onu bırakamayacgndan cok emın bu guvenı ellerınden al. sen de mutlu olacaksın ona da mutsuzlugu böyle yasatacaksın.
özü dilerim çok uzun yazmısım ama:S
bunu gerçekten söylediyse size ayrıldığınıza sükretmeniz lazım.karısı hakkında böyle konuşan bi erkek karaktersizin tekidir bana göre
Unutacaksın canım başka çaren yok
O adamın ne mal olduğu belli
Bi de şimdiki karısından memnun değil görünerek seni kullanacak aklınca
Sakın bu tongaya düşme
Madem bu kadar kötüydü de niye çocuk yapmış
Huylu huyundan vazgeçmiyor yazık
bende oyle yapmayı dusunuyorum artık tlefonlarını acmıyorumm benı neden sıkayet etsın anlamadım benım onu sıkayet etmem gerekıo
telefonda tacız rahatsız edıyor dıye
tamam 18 yaşında evlendin !
20 yaşında boşandın,2 çocuk sahibisin !
hangi ara 2 evladın oldu senin? ardı ardınamı doğurdun ara vermeden anlamadım
aynı şehirde yaşamıyorsunuz ama sen balkon da çamaşır sererken arabayla geçiyor ve şaşırmıyorsun !
ve sürekli onunla cinsellik kelimesini kullanıyorsun.
inanmadım sana...
hayır karısı sizi şikayet eder diyorum birlikte olmayı düşünürseniz eski eşinizin bahsettiği tarzda anlatabildim mi ? madem şikayet edebileceğinizin farkındasınız o adamı neden şikayet etmiyorsunuz o zaman ?
hayır karısı sizi şikayet eder diyorum birlikte olmayı düşünürseniz eski eşinizin bahsettiği tarzda anlatabildim mi ? madem şikayet edebileceğinizin farkındasınız o adamı neden şikayet etmiyorsunuz o zaman ?
şöyle anlatıyım aynı sehırde yasamıyoruz eskı esım baska sehırde calısıyor bayram ıcın 20 gunlugune ızıne gelmıstı evımı bıldıgı ıcın
ben balkonda camasır asarken gordum arabası yok dıye bılıyordum onu arabanın ıcınde gorunce sasırmadım cunku araba tutkusu vardı
ben onunla degıl o benımle cınsellık kelımesını kullanıyor
ınanmakta zorunda degılsınız herkesın gorusu farklıdır
Canim biz sana ne kadar söylesekte sen beyninde ve kalbinde bitirmedigin surece aci cekeceksin. Böyle bi insan icin degmez kendine bak cocuklarinla ilgilen ve kendini sev saygi duy. Sana zarar veren biri icin degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?