Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Bende Bülent Tıraş'a tedavi olacağım, ancak iyi kötü bilemem yazılanlar çok çeşitli ben deneyimine bilgisine güvendim,umarım hayırlısı olur

Ücretine gelince tahlileri dışarıda yaptırabilirsiniz
Tüp bebek ücreti 5500tl

Hayırlı olsun. Ben çok seviyorum doktorumu ve işinide çok iyi yaptığını dusunuyorum

tahlilleri ne kadara yapıyorlar, ben şehir dışından glcem hiç biyer biliyorum orada yaptırırım

Aslında size ne tahliller isteyeceğine bağlı
Acıbademde testler ciddi pahalı,dışarıdan uygun yerde öneriyorlar ayrıca konaklama için anlaşmalı otelleride var

görümcem istanbulda onun yanında kalırım o sıkıntı değilde, tahlili nerde yaptıracağımı bilmiyorum, burdan yaptırıp götürsem olmazmı acaba, ne tahlili istiyolar bilgin varmı

görümcem istanbulda onun yanında kalırım o sıkıntı değilde, tahlili nerde yaptıracağımı bilmiyorum, burdan yaptırıp götürsem olmazmı acaba, ne tahlili istiyolar bilgin varmı
Canim merkezin telefonu 0212 304 47 49 ya da 49 47 idi
Tsh,fsh,amh,e2,seker tahlilleri,tam kan sayimlari vs. Adetin 3.gununde yapilanlar var tabi arasinda. Dosyaya not aliyorlar tahlil degerlerini. Spermiyogram sart, hsg filmi de..
Umarim yardimci olmusumdur az cok

tşk ederim en doğrusu ben merkezi arayıp öğreniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…