- Konu Sahibi birgunbitecek
-
slm arkadaşlar bende sonunda tüp bebeğe karar verdim ama yanlış bir yer seçmekten çok korkuyorum. Bülent tıraş hakkında olumsuz çok şey yazılmış doğruluk payı varmıdır, ayrıca ist dışından gitcem tahliller ücretler ne kadar yardımcı olurmusunuz
Canım inşallah herşey isdedigin gibi gider.merhaba
benim yumurta toplamayı ayşe hoca girdi 27 tane toplandı ama 3 tanesi 5. güne gitti
Allahtan umut kesilmez bir tane olsun yeter ki benim olsun :)
Bende Bülent Tıraş'a tedavi olacağım, ancak iyi kötü bilemem yazılanlar çok çeşitli ben deneyimine bilgisine güvendim,umarım hayırlısı olur
Ücretine gelince tahlileri dışarıda yaptırabilirsiniz
Tüp bebek ücreti 5500tl
Bende Bülent Tıraş'a tedavi olacağım, ancak iyi kötü bilemem yazılanlar çok çeşitli ben deneyimine bilgisine güvendim,umarım hayırlısı olur
Ücretine gelince tahlileri dışarıda yaptırabilirsiniz
Tüp bebek ücreti 5500tl
merhabaCanım inşallah herşey isdedigin gibi gider.
Aslında size ne tahliller isteyeceğine bağlıtahlilleri ne kadara yapıyorlar, ben şehir dışından glcem hiç biyer biliyorum orada yaptırırım
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur..Hayırlı olsun. Ben çok seviyorum doktorumu ve işinide çok iyi yaptığını dusunuyorum
Acaba aranızda fsh yüksekliğinden dolayı havuz sitemi ile hamile kalan varmı ya da hala devam edenİnşallah hepimiz için hayırlısı olur..
SiZin nasıl geçti tedavi süreciniz ?
İyi akşamlar perşembe günü transferim yapilacakhecandan ölecek gibiyim
Acaba aranızda fsh yüksekliğinden dolayı havuz sitemi ile hamile kalan varmı ya da hala devam eden
tahlilleri ne kadara yapıyorlar, ben şehir dışından glcem hiç biyer biliyorum orada yaptırırım
İyi akşamlar perşembe günü transferim yapilacakhecandan ölecek gibiyim
Aslında size ne tahliller isteyeceğine bağlı
Acıbademde testler ciddi pahalı,dışarıdan uygun yerde öneriyorlar ayrıca konaklama için anlaşmalı otelleride var
Aslında size ne tahliller isteyeceğine bağlı
Acıbademde testler ciddi pahalı,dışarıdan uygun yerde öneriyorlar ayrıca konaklama için anlaşmalı otelleride var
Öylemi şu an hangi aşamadasınızTahlilleri dışarıda da yapabilirsin . Bülent hoca ile de hastanede yaptır diye zorunlu tutmuyor. Benden istenen tüm tahlillerimi dışarıda yaptırdım . Sorun olmadı.
Canim merkezin telefonu 0212 304 47 49 ya da 49 47 idigörümcem istanbulda onun yanında kalırım o sıkıntı değilde, tahlili nerde yaptıracağımı bilmiyorum, burdan yaptırıp götürsem olmazmı acaba, ne tahlili istiyolar bilgin varmı
Canim merkezin telefonu 0212 304 47 49 ya da 49 47 idi
Tsh,fsh,amh,e2,seker tahlilleri,tam kan sayimlari vs. Adetin 3.gununde yapilanlar var tabi arasinda. Dosyaya not aliyorlar tahlil degerlerini. Spermiyogram sart, hsg filmi de..
Umarim yardimci olmusumdur az cok
Ben henüz başlamadım, iki tane kimyasal gebeliğim oldu daha önce başka bir merkezde, sıradaki deneme için tarih bekliyorum..İnşallah hepimiz için hayırlısı olur..
SiZin nasıl geçti tedavi süreciniz ?
Bu merkezin ismi nedir?tşk ederim en doğrusu ben merkezi arayıp öğreniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?