Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Kizlarr biseyy sorcam.. transferi ertelenen var mi? Ben opu oldum , embr. da donduruldu.
Transferim 2 ay sonraya ertelendi ama vucut dinlensin diye.. simdiki adetim baslayinca ilaclara baslanacak galiba..
Sorum şu; transfer gunune kdr yumurta takibindeki gibi surekli hastaneye gitmek gerekiyor mu? Sizler gittiniz mi? Ben opu icin 2 hafta izin almistim yum takiplerine rahat gidip geleyim diye. Opu oldum işe basladim. Kimse bilmiyor da..
Transfer gunu icin de surekli git gel yapmak gerekiyor mu, bilgisi olan var mi??

Transfer sonrası ne yapmam gerekiyor.
Tecrübeli arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum.Esim sürekli yat birşey yapma diyor.Nasıl beslenmeliyim ? yardım edinnn

Transfer sonrası ne yapmam gerekiyor.
Tecrübeli arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum.Esim sürekli yat birşey yapma diyor.Nasıl beslenmeliyim ? yardım edinnn

Bol bol dinle ama çokta yatağa bağlı kalma... kabiz yapacak yiyeceklerden uzak durmaya çalış. ....bo bol meyve tüketmeye çalış.

Sürekli olarak hastaneye gidilmiyordu...Tabi ben burada henüz dondurulmuş embriyo tedavisi yaptırmadim ....daha önce denedigim merkezde adet görünce ikinci gun muayene olmaya gitmiştim ....bana kullanmam için hap vermişlerdi..hapin onbesinci günü kontrol için gitmistim...kan tahlili yaptırıp muayene olmuştum. . Muayene ve tahlil sonucunda hersey normal oldugu icin ....Üç gün sonra transfer yapılmıştı .Bülent hoca dondurulmuş embriyo tedavisini nasıl yapıyor bilmiyorum belki farkli bir tedavi yapıyordur

Tesekkurler canim

Merhaba
dondurulmuş embriyo transferine başladım. bu gün 2. iğnemi vuruldum. lucrin 10 ünite kullanıyorum.
dün hiç acımadı ama akşam çok kasık ağrım oldu. bu gün iğneyi vuruken canım çok yandı ve ağrım oldu.
lütfen tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım hem birbirimize hemde bizim gibi arkadaşlara yardımımız olsun. lütfen arkadaşlar bilgimizi paylaşalım.

Evet arkadaşım kesinlikle birbirimize destek olalım.

Ben burda değil farklı bir merkezde dondurulmuş embriyo transferi yaptırmıştım. Lucrin iğnesini kullanmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…