- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Annemin yanindayim benden başka kimsesi yok... şimdi biraz daha iyi ...inşallah mart ayında göreceğim adet baslayacagim
Hayırlısı olsun
Arkadaşım bende sürekli karnını seviyorum beni hiç bırakma diyorum. Bırakmaz değil mi
merhabaiyi akşamalar iş yoğunluğundan dolayı buralara uğrayamadım. Bir aksilik olmazsa salı günü histeroskopi işlemim yapılacak. Sonra ise embriyomun transferi için tedaviye başlayacağım.
Aynı durumdayız demek..
Kaç embriyoya yapıldı cgh?
10 gün içinde adet olurum bende histeroskopi yapılacak..
Yakın zamanlarda gebe kalacaz inşallah..
Amin 6tane dondurulmuş bebeğim var. Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım kismetse yakında bebeklerine kavusacagim.
merhaba
daha önce histeroskopi oldun mu bilemiyorum ama
ben 2 hafta önce oldum gayet iyi geçti.
hiç ağrım olmadı hatta eve yürüyerek gittim. :)
inş. seninde iyi geçer
inşallah benimde rahat geçer çünkü iş yerinden izin alamadım ertesi gün işe gideceğim. Sorun olur mu bilmiyorum
merhaba
Oncelikle hayırlı olsunMerhaba,
E egunal ve tüm arkadaşlarım, sizlere sorum olacak.Ben de acıbadem maslakta tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Aslında benim doktorum başka bir acıbadem hastanesinde, orada tüp bebek merkezi olmadığı için yumurta toplama, transferr gibi işlemleri maslaktaki merkezde yapıyor. Yani Bülent Hoca ile birlikte çalışıyorlar. Benim 1. denemem dondurulmuş 5. gün embriyolarından 2 tane transfer ile yapıldı. Malesef sonuç negatif oldu ama şuan daha 9 tane dondurulmuş 5. gün embriyom var. Şuan 2. deneme için Lucrin e başladım. Martın 10 u gibi falan transfer olacak kısmetse. Bu defa da denemeye karar verdik ama bu da olmazsa o zaman genetik tanı yaptırmak istiyoruz. Doktorum bunun için dondurulmuş 5. gün embriyolarını kullanamayacağımızı, çünkü bu tanı için 3. gün hücre alınıp tanı yapılması gerektiğini söyledi. Yani bu da olmazsa o zaman silbaştan bir daha yumurta toplama ve tekrar aynı tedavi olacak. Benim mera ettiğim sizlerin CHG lerininz kaçıncı gün embriyosuna yapıldı, 5. gün embriyosuna yapılamaz mı bu tanı? Yani doktoruma güvenim sonsuz aslında ama tekrar o masrafları kaldırmamız biraz güç olacak onun için de emin olmak istiyorum. Bu genetik tanı ile ilgili bildiklerinizi, yapılması gereken adımları anlatabilir isiniz? Yardımınıza ihtiyacım var.
iyi akşamalar iş yoğunluğundan dolayı buralara uğrayamadım. Bir aksilik olmazsa salı günü histeroskopi işlemim yapılacak. Sonra ise embriyomun transferi için tedaviye başlayacağım.
Merhaba arkadaşlar.yazdıklarınız hhep takip ediyorum. Benim ankara genartta 2 olumsuz tüp bebek denemem oldu.şimdi bülent traşı düşünüyorum. Ama olumsuz şeyleri okuyunca içime kurt düşüyor.kafam çok karışık.daha çok yıpranmak istemiyorum.bu sefer doğru yer olsun istiyorum.lütfen yardım edin.bülent beyi tavsiye edermisiniz.,ben bir de batmanda görev yapıyorum.çok zaman ayıramıyorum,bari bu sefer doğru yer olsun diyorum.
Umarım bebeğin seninledir.insanın tedavi gördüğü yere güvenmesi önemli.siz güvenmişsiniz inşallah güzel sonucunuzu da bizlerle paylaşırsınızTedevimi sonucu salı günü belli olacak belki oldu belki olmadı ama kafamda soru işareti yok ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de şehir dışında n geldim hastaneye eger tüm tedavi boyunca orada kalacaksan nasıl olduklarıni bilmiyorum ben gidiş geliş yaptığim için pek tavsiye edemeyeceğim.açikçası pişmanım.Merhaba arkadaşlar.yazdıklarınız hhep takip ediyorum. Benim ankara genartta 2 olumsuz tüp bebek denemem oldu.şimdi bülent traşı düşünüyorum. Ama olumsuz şeyleri okuyunca içime kurt düşüyor.kafam çok karışık.daha çok yıpranmak istemiyorum.bu sefer doğru yer olsun istiyorum.lütfen yardım edin.bülent beyi tavsiye edermisiniz.,ben bir de batmanda görev yapıyorum.çok zaman ayıramıyorum,bari bu sefer doğru yer olsun diyorum.
Hastanededen mi memnun değilsin anlamadım.ben embriyo toplanana kadar orda kalmayı düşünüyorum.sonra transfer olacaksa uçakla aynı gün gidip dönmeyi düşünüyorum.Ben de şehir dışında n geldim hastaneye eger tüm tedavi boyunca orada kalacaksan nasıl olduklarıni bilmiyorum ben gidiş geliş yaptığim için pek tavsiye edemeyeceğim.açikçası pişmanım.
İyi akşamlar
Günler geçtikçe hecanim bir kat daha artıyor salı günü benim icin büyük gün olacakkk insalah bebeğim benimle olacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?