- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Ne yaptın merak ediyoruz tatlım..
İnşallah her şey yolundadır...
Gelgun
Arkadaşım ne yaptın
Hayırlı olsun.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.olumlu sonuçları gördükçe ben de umutlanıyorum.
HAMİLEYİM
Hayırlı olsun.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.olumlu sonuçları gördükçe ben de umutlanıyorum.
HAMİLEYİM
Bana uzun protokol yapalim 10 doz lucrinle baslayalim dediler.oncesindede 24 gun ginera kullandim.kistim olmamasina ragmen tedbir amacliymis.bile.iyorum ilk denemem.kararsizlik depresyon cok moralim bozuk.lucrine baslamadim.bu defa adetine 4 gun var ikinci gun baslayip kisa protokol yapalim dediler.bende tamam dedim ama burda yazanlari vs okuyunca bulent beyemi gitsek diye kararsiz kaldim.
tesekkurler canim.ama surec nasil ilerlemis sence ben cok yabanciyim ne kadar cok sey okusamda ilk sonucta.gecen adetimin ucuncu gunu ginera basladim 24tane kullandim kistim yoktu ama tedbir dediler simdi ucgune adet olurum napiyim bulent hocaya mi gidiyim pzt.hemen baslarmikiBen asya yakasındayım Kadıköy acıbadem bana çok daha yakın ama ben sırf bülent hoca için maslakta tedavimi yaptırıyorum. Doktor çok önemli ve ben Bülent hocaya çok güveniyorum. Bence çok iyi düşün eğer gideceğin doktora güveniyorsan tamam ama aklında soru işareti olacaksa kesinlikle Bülent hocaya git derim Hakkında hayırlısı olsun
tesekkurler canim.ama surec nasil ilerlemis sence ben cok yabanciyim ne kadar cok sey okusamda ilk sonucta.gecen adetimin ucuncu gunu ginera basladim 24tane kullandim kistim yoktu ama tedbir dediler simdi ucgune adet olurum napiyim bulent hocaya mi gidiyim pzt.hemen baslarmiki
O kadar icimi rahatlattinki cok sagol.ben yarin neslihan hnmla gorusuyum o zaman bi fikir bi randevu aliyim pzt gidiyim tamda adet olucam belki pzt belki sali solerim artik ona gore cagirirlar ertelemzler inss.
Insallah ii haberler alirsin.bende yrn gorustukten sonra yazarim yine.seninde hayirli olsun.Hayırlı olsun :) Neslihan hanım evet yardımcı olacaktır. Sağolsun banada çok yardım ediyor. Yarın akşam bekliyorum son durumla ilgili
iyi geceler..
Insallah ii haberler alirsin.bende yrn gorustukten sonra yazarim yine.seninde hayirli olsun.
Amin rabbim sizlere de bu mutlulugu yasattin
canım toplam ne tuttu? fiyatını merak ettim
Merhaba,ben de cgh yaptırmayı düşünüyordum.isteyen herkes yaptırabiliyor mu ve fiyatı ne kadar.indirim yapıyorlar mı bir de☺Yapılan işleme göre fiyatlar değişiyor bana embriyo havuzu ve CGH yapılacağı için normal bir tüp bebek tedavi ücretinden çok daha pahali tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?