Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaslar bundan uc ay once bulent beye muayene olsum hersey yolunda adet olunca gel baslayalim dedi.bende merkezi cok begendim.ama evime yakin olsugu icin acibadem atakent hastanesinede muayene oldum.fatih sendaga.ama merkezin daha ilk ayi.4 gun var adet olmama.burdami basliyim yoksa maslaga mi gidiyim nolur fikir verin.karar veremiyorum.

Bana uzun protokol yapalim 10 doz lucrinle baslayalim dediler.oncesindede 24 gun ginera kullandim.kistim olmamasina ragmen tedbir amacliymis.bile.iyorum ilk denemem.kararsizlik depresyon cok moralim bozuk.lucrine baslamadim.bu defa adetine 4 gun var ikinci gun baslayip kisa protokol yapalim dediler.bende tamam dedim ama burda yazanlari vs okuyunca bulent beyemi gitsek diye kararsiz kaldim.

Ben asya yakasındayım Kadıköy acıbadem bana çok daha yakın ama ben sırf bülent hoca için maslakta tedavimi yaptırıyorum. Doktor çok önemli ve ben Bülent hocaya çok güveniyorum. Bence çok iyi düşün eğer gideceğin doktora güveniyorsan tamam ama aklında soru işareti olacaksa kesinlikle Bülent hocaya git derim Hakkında hayırlısı olsun

tesekkurler canim.ama surec nasil ilerlemis sence ben cok yabanciyim ne kadar cok sey okusamda ilk sonucta.gecen adetimin ucuncu gunu ginera basladim 24tane kullandim kistim yoktu ama tedbir dediler simdi ucgune adet olurum napiyim bulent hocaya mi gidiyim pzt.hemen baslarmiki

Bana fikrimi sorarsan Bülent hoca derim ama senin kalbin gönlün kimi istiyorsa ona gitmelisin. Tedavi sürecinde hergün gitmiyorsun sonuçta o yüzden uzaklık bence sorun değil bende karşıdan gidip geldim. Önemli bir karar tedavinde aksilikler olursa çok pişman olursun . Çok iyi düşün

O kadar icimi rahatlattinki cok sagol.ben yarin neslihan hnmla gorusuyum o zaman bi fikir bi randevu aliyim pzt gidiyim tamda adet olucam belki pzt belki sali solerim artik ona gore cagirirlar ertelemzler inss.

O kadar icimi rahatlattinki cok sagol.ben yarin neslihan hnmla gorusuyum o zaman bi fikir bi randevu aliyim pzt gidiyim tamda adet olucam belki pzt belki sali solerim artik ona gore cagirirlar ertelemzler inss.

Hayırlı olsun :) Neslihan hanım evet yardımcı olacaktır. Sağolsun banada çok yardım ediyor. Yarın akşam bekliyorum son durumla ilgili

iyi geceler..

Yapılan işleme göre fiyatlar değişiyor bana embriyo havuzu ve CGH yapılacağı için normal bir tüp bebek tedavi ücretinden çok daha pahali tuttu.
Merhaba,ben de cgh yaptırmayı düşünüyordum.isteyen herkes yaptırabiliyor mu ve fiyatı ne kadar.indirim yapıyorlar mı bir de☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…