- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Canım merak ettirdim ama ınan şoktan çıkamadım
inanmıyorum ama HAMİLEYİM[/
merhaba çoook sevimdim Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsindarısı bizim başımıza
Merhaba,ben de cgh yaptırmayı düşünüyordum.isteyen herkes yaptırabiliyor mu ve fiyatı ne kadar.indirim yapıyorlar mı bir de☺[/QUOT
Evet canim gorustum adet gunu haber vericem buda iki uc gun snra randevuya cagirdilar anlamina geliyo.heyecanliyim.Neslihan hanımla görüşebildin mi? Merak ettim.
Evet canim gorustum adet gunu haber vericem buda iki uc gun snra randevuya cagirdilar anlamina geliyo.heyecanliyim.
Aynen canim ne gunler geciyo ne saatler.insallah gecer gider bu gunlerde cabucak aliriz bebislerimizi kucagimiza:)
Benim de biri kimyasl diğeri negatif 2denemem var.cgh nin fiyatı pahalıymış baya.şimdi 10 embriyo gelişse 4000$ tutacakben pcoluyum,bende embriyo çok gelişir o zaman ne yaparlar bir bilginiz var mı,Benim daha önce başarısız denemelerim var o yüzden Bülent hoca kesinlikle bunu yapalım dedi bende kabul ettim.
Bildiğim kadarıyla başarısız denemeleri olan yada birden fazla gebelik kaybı olanlara öneriyorlar. Ama bence isteğe bağlıda yapılır diye düşünüyorum. Embriyo başına 400$ alıyorlar.
Benim de biri kimyasl diğeri negatif 2denemem var.cgh nin fiyatı pahalıymış baya.şimdi 10 embriyo gelişse 4000$ tutacakben pcoluyum,bende embriyo çok gelişir o zaman ne yaparlar bir bilginiz var mı,
sizin transfer ne zaman.cgh yapılan embriyoların tutunma şansı daha yüksekmiş.size bol şans.
Canim gebelik takibi için nereye gideceksin
Hadi hayırlısı.asıl heyecan şimdi başlıyor sizin için güzel haberlerini bekliyoruz.bol bol şansCGH işlemi 5 güne ulaşan embriyolara yapılıyor. Ayrıca kaç tane gönderileceğine biz karar veriyoruz. Bana ilk anlattıklarında çok pahalı geldi ama sonra embriyo sayısına bizim karar vereceğimi öğrenince evet dedim. Gerci benim çok embriyom yok ama yaaa olursadiye sormuştum. Evet şans daha çok yüksek. Adet gördüğümde dondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım
Hadi hayirlisi canim bende cgh yaptiricam ama kac tane embriyo olursa o kadarini gondeririz demislerdi bana da eger secebiliyosak ne guzel.benim ilk denemem olacak ama yinede yaptircam cunku bizde sayi cok az bide sekil bozukluguda var o nedenle istiyorum
Hadi hayırlısı.asıl heyecan şimdi başlıyor sizin için güzel haberlerini bekliyoruz.bol bol şans
Hepinize coook tesekkurler rabbim sizlerede bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin
Hepimiz aynı zor süreçlerden geçiyoruz.hayat bazılarına çok zor. umarım bu zor süreci hepimiz mutlu bir şekilde atlatırız.inşallahhhhhhh güzel haberler veririm . Neyim var neyim yok her şeyi bu tedavi için harcadım.
Etkili olurmu bilmem ama solerim:)Doğru bir karar vermişsin bence de işi şansa bırakmamak lazım . Tedaviye başlarken benim maddi imkanlarım 3 tane yada 4 embriyo için uygun diye söylersin.
Hepimiz aynı zor süreçlerden geçiyoruz.hayat bazılarına çok zor. umarım bu zor süreci hepimiz mutlu bir şekilde atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?