- 6 Ekim 2014
- 157
- 67
- 43
- 46
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Etkili olurmu bilmem ama solerim:)
Gebelik takibi icon bulent beye gitmeyi col isterdim ama maddi imkanlarim buna el
merhabaSelam kızlar..
Ben de histeroskopimi oldum Bülent hocam perdeyi aldı 2 gün öncede lucrin vurdum buz bebeklerimin tedavisine başlamış oldum regl olunca kontrole gideceğim...
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sonuçlarla bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallahSelam kızlar..
Ben de histeroskopimi oldum Bülent hocam perdeyi aldı 2 gün öncede lucrin vurdum buz bebeklerimin tedavisine başlamış oldum regl olunca kontrole gideceğim...
merhaba
bende lucrin kullandım 5 gün sonra adet oldum kont gittiğimde bana estrofem verdi fakat 4 matta randevu verdiler ama sanki geç gibi geldi zaten 10 mart gibi adet olurum biledim sizin bilginiz varmı acaba
Bende ilk defa lucrin iğnesi kullanacağım. Neden böyle düşündün
Olsun canım birşey olursa ararsın yine merkezi yardımcı olurlar.
Merhaba bende Bülent Hoca ya tedaviye gitmek istiyorum yumurta rezervim az olduğu için havuz sistemi öneriliyorYapılan işleme göre fiyatlar değişiyor bana embriyo havuzu ve CGH yapılacağı için normal bir tüp bebek tedavi ücretinden çok daha pahali tuttu.
Ayyyy çok sevindim maşallah... Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahCanım merak ettirdim ama ınan şoktan çıkamadım
inanmıyorum ama HAMİLEYİM
HAMİLEYİM
merhaba
bende lucrin kullandım 5 gün sonra adet oldum kont gittiğimde bana estrofem verdi fakat 4 matta randevu verdiler ama sanki geç gibi geldi zaten 10 mart gibi adet olurum biledim sizin bilginiz varmı acaba
rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sonuçlarla bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah
Bu gün kontol için gittim herşey yolundaymış. Cumartesi Lucrin iğnesine başlıyorum.
Bu gün kontol için gittim herşey yolundaymış. Cumartesi Lucrin iğnesine başlıyorum.
Hadi bakalım timsecim inşallah herşey yolunda gider. Stres yapma biliyorsun ki bu bizim en büyük düşmAnımız. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun.Merhaba kızlar bende acıbadem maslakta tedavi görüyorum nasipse salı günü dondurulmuş embriyo transferim olcakçok heyecanlı ve korkuluyum inşallah her şey yolunda gider,4t
ane benim dondurulan yumurtam inş sağlıklı çözünürler, off çok gerildim ve stresteyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez vakitte kavuşalım bebeklerimize
Doğru evet, ben de yeni öğrendim bu konuda birçok şeyi. Genetiğe giden embriyo sonuçları 1 hafta 10 günde belli oluyormuş. Bu süreçte tabi ki donduruluyor tekrar yumurta toplanarak elde edilen o embriyolar ve taaze transfer yapılamıyor. Dolayısıyla o ay olacağın adetinin 21. günü lucrine başlıyorsun. tekrar edet olunca da rahim kalınlaştırmak için bazı ilaçlara başlıyorsun. uygun zaman gelince de yani 2. adetinin yaklaşık 20 günlerinde transfer oluyorsun.İkinci denememiz mart-nisan gibi olucak bu sefer Bülent Hoca embriyoların genetige gitmesini tavsiye etti. Biz de onun tavsiyesine uyacağız tabii. Esas merak ettiğim merkezde Sevil Hnm genetige giden dondurulmuş embriyoların opu işleminden sonra ikinci adeti takip eden 20. günde başlanıcagı soyledi. Nerdeyse 2,5 ay sonra demek bu bana süre fazla geldi. Siz de bukadar beklediniz mi?
çok sağ ol canım inşallah hepimiz için güzel şeyler olur,sen ne durumdasınHadi bakalım timsecim inşallah herşey yolunda gider. Stres yapma biliyorsun ki bu bizim en büyük düşmAnımız. Allah yardımcın olsun, hayırlısı olsun.
Doğru evet, ben de yeni öğrendim bu konuda birçok şeyi. Genetiğe giden embriyo sonuçları 1 hafta 10 günde belli oluyormuş. Bu süreçte tabi ki donduruluyor tekrar yumurta toplanarak elde edilen o embriyolar ve taaze transfer yapılamıyor. Dolayısıyla o ay olacağın adetinin 21. günü lucrine başlıyorsun. tekrar edet olunca da rahim kalınlaştırmak için bazı ilaçlara başlıyorsun. uygun zaman gelince de yani 2. adetinin yaklaşık 20 günlerinde transfer oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?