Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Arkadaşım ben yardımcı olayım sana
Takip aşamasında yapılan kan testleri dahil. Embriyo dondurma 1.130 Benim tedavim bitti ilaçlarım 1800 tuttu
Sağolasın cnm. Bayağı bir masrafı varmış bu tüp bebek işinin Ben de doğal yollardan hamile kalamadım 2 yıldır ve yaş da 36 yı geçmek üzere...Artık bir yerden başlamak lazım diye araştırmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Umarım senin de transferin sorunsuz geçer. Sağlıcakla...

Calla

canım Bülent hocanın alanında çok iyi olması ve laboratuvar kısmı morfoloji problemi için mikro cip ve IMSI âsı kullanıyorlar
Kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bütün işlemlerde kendisi ilgileniyor
Bizde de sperm kalitesinde düşüklük ve hareketsizlik problemi olduğu için Acıbademde akışkan chip teknolojisi olması cazip geliyor. Türkiyede bu teknoloji bildiğim kadarıyla çok az merkezde var. Ben de yılbaşına kadar araştırıp ocak ayında hangi merkezde yaptıracağıma dair kararımı vereceğim. Tabii maliyet hesabı da yapmam lazım Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ! Amin !

Arkadaşım ben yardımcı olayım sana
Takip aşamasında yapılan kan testleri dahil. Embriyo dondurma 1.130 Benim tedavim bitti ilaçlarım 1800 tuttu
Tedavim bitti yazmissinizda bende gelecek ay acibadem bulent beye godecegim toplam ne kadar tuttu acaba tup bebek hersey dahil?

Memnun kaldinizmi bu merkezden acaba?

Merkezdaşlarım ben de geldim aranıza
Tsh değerimin 2 nin altına düşmesini bekliyoruz ilaç kullanıyorum bu hafta içi değerime bakıcaz düşmüşse 15 aralık gibi Ankaradan istanbula geliyorum
Ya bende gelecek ay tup bwbek tedavisine baslicam tsh degerim 4.22 acaba bu degerle tup bebege baslarlarmi?

Ya bende gelecek ay tup bwbek tedavisine baslicam tsh degerim 4.22 acaba bu degerle tup bebege baslarlarmi?

2 nin altına düşürülmeli kesinlikle özellikle transfer ve sonrasında önemli bu değer..
sen sor mutlaka bazen tsh gözden kaçabiliyor..
hemen transfer olmayıp dondurulacaksa embriyolar tedaviye başlarsın..

Bende ocakta maslak acibadem dusunuyorum bende de ayni sikintilar var..ama orasi iconde ticarethaneye donmus die duyuyorum canim sikiliyo siz arastirdinizmi ne dusunuyosunuz?

Selam arkadaşlar...ben bülent hocanın hastasıyım sayesınde bır tane oğlum oldu şükürler olsun..şu anda 4.5 yasında... sımdı tekrar tedavıye basladık oğlum kızkardesi olsun ıstıyor...2 kez denedık olmadı sımdı farklı bır tedavi uygulanıyor 2 kez yumurta toplandı 3 gun sonra yıne gıdıcem yıne toplanıp genetık test yapılacak..bu arada yasım37 endometrıozıs tanım var ...benı ıstanbula getıren tek neden bülent hocadır...oğlumda tedavı oldugumda ankaradaydı ..ıstanbul bıze uzak şartları zor oluyor ama bülent hoca ıcın deger...ben cok memnunum..herseyden once cok ınsancıl babacan bir doktor aklımızdaki herşeyi rahatça soruyoruz...ve herseyden önemlisi güvenmek...ben ınanıyorumkı tekrar anne olabileceksem önce rabbımın ıznı sonrada bülent hoca sayesınde olacak...rabbım isteyen herkesın yuzunu güldürsün....

Canım hayırlı olsun
Mikro cip sadece acıbadem maslak tüp bebek merkezinde kullanılıyor diye biliyorum

Baska hastanelerde olup olmadigini nerden ve nasil ogrenebiliriz acaba?

Google'da aradım sadece bulent tıraşın adı gözüküyor bu teknikte tabi merkezi arayıp görüşebilrsin bana yardımcı olan bulent beyin yardımcısı Neslihan hanım var numarası 05335801481 arayıp bilgi al istersen

Bende ocakta maslak acibadem dusunuyorum bende de ayni sikintilar var..ama orasi iconde ticarethaneye donmus die duyuyorum canim sikiliyo siz arastirdinizmi ne dusunuyosunuz?

Bence hiçte öyle değil evet kabul ediyorum yoğun bir merkez ama işlerini çok iyi yapıyorlar

Bahsettiğim mikro akışkan chip teknolojisi ile ilgili bir haberi sizlerle paylaşmak istedim.

" Amerika'da Harvard Üniversitesi'nde geliştirilen ve Türkiye'de aynı zamanda uygulanmaya başlayan 'Mikro Akışkan Çip' teknolojisi sayesinde tüp bebek tedavisindeki gebelik oranlarında ciddi artış yaşanıyor. Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri Koordinatörü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş, 'Mikro Akışkan Çip' teknolojisi ile en iyi DNA'lı spermlerden en iyi DNA'lı embriyolar oluşturuluyor. Bu çok yeni bir teknoloji olduğu için henüz yaygın kullanılmıyor. Ancak erkek kısırlığı sorunu yaşayanlar için çok büyük bir şans" dedi.

Tüp bebek tedavisinde bilim dünyasının soluksuz çalışmaları çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için de umut oluyor. Amerika'da Harvard Üniversitesi'nde geliştirilen, Türkiye'de aynı zamanda uygulanmaya başlayan 'Mikro Akışkan Çip' teknolojisi de bunlardan biri. Erkeklerde sperm azlığından kaynaklanan çocuk sahibi olamama sorunu ciddi oranda azaltan yöntemle ilgili olarak Acıbadem Tüp Bebek Merkezleri Koordinatörü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş şunları söyledi:

"Mikro akışkan çip teknolojisi normalde spermler kadının vajinasına geldikleri zaman rahim kanalına girer. Burada mukus adı verilen salgının içindeki hormonların yarattığı etkiler sonucunda bir takım mikro kanallar oluşur. Bu mikro kanalcıklar bir nevi süzgeç görevi yapar ve spermi süzer. Spermin sağlıklı olanları o kanallardan geçer, sağlıksız olanlar içeri giremez. Tıbbın başka alanlarında da kullanılan mikro akışkan çip teknolojisi ile tüp bebek tedavisinde önemli olan gelişmeye imza atıldı.

"EN İYİ DNA'LI SPERMLER, EN İYİ DNA'LI EMBRİYOLAR"

Mikro enjeksiyon sırasında sağlıklı spermleri seçilerek yumurtaya enjekte edilir. Bu teknoloji de sağlıklı spermleri seçmek üzere sperm çipleri geliştirildi. Kısacası; Mikro Akışkan Çip teknolojisi ile en iyi DNA'lı spermlerden en iyi DNA'lı embriyolar oluşturuluyor. Sperm çiplerinin içinde vücuttaki sistemi taklit eden mikro kanalcıklar var. Bu mikro kanalların içinde de kaliteli sperm seçilir. Bir tarafta tüm spermler toplanır ve sağlıklı spermlerin mikro kanallardan süzülerek diğer tarafta toplanması sağlanır. Bir nevi atletizm müsabakası gibi. Kazanan spermler aynı zamanda sağlıklı spermler anlamına gelir. Mikro akışkan çip teknolojisi mikro enjeksiyon işleminde gebelik başarı şansını yükseltir. Çünkü bu spermlerle yumurtaların döllenme ve kaliteli embriyo oluşturma dolayısıyla da gebelik oranları artar. Ülkemizde belli başlı kliniklerde uygulanan bu yöntemle ciddi başarı oranları elde edildi. Amerika'da Harvard Üniversitesi'nde geliştirilen teknoloji dünyada da çok yeni bir yöntem ve her yerde uygulanamıyor. Yöntem özellikle erkeklerdeki sperm azlığından kaynaklanan çocuk sahibi olamama problemleri için yeni bir umut."

ALINTIDIR. Haberin kaynağı için tıklayın >>>>>

Canım hayırlı olsun
Mikro cip sadece acıbadem maslak tüp bebek merkezinde kullanılıyor diye biliyorum
Teşekkür ederim cnm. Cümlemiz için hayırlısı ne ise o olsun. Şuan nerede okuduğumun kaynağını bulamadım ama İzmir'de bir laboatuvarda da uygulandığına dair bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.

Meraba arkadaşlar. Bende Bülent hocayı düsünüyorum tedavi için. Olumsuz 3 denemem oldu. Genetik inceleme yapıldıktan sonra transfer işlemi tedavi önerildi tel.de görüştüm. Kararsızim bu konuda. Genetik yapılan arkadaşlardan olumlu sonuç alan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…