- 28 Eylül 2013
- 561
- 653
- 208
- 47
- Konu Sahibi birgunbitecek
-
Sağolasın cnm. Bayağı bir masrafı varmış bu tüp bebek işininArkadaşım ben yardımcı olayım sana
Takip aşamasında yapılan kan testleri dahil. Embriyo dondurma 1.130 Benim tedavim bitti ilaçlarım 1800 tuttu
Hayırlı olsunUzun süre gelemedim aranıza cuma günü transferim yapılacak
Bizde de sperm kalitesinde düşüklük ve hareketsizlik problemi olduğu için Acıbademde akışkan chip teknolojisi olması cazip geliyor. Türkiyede bu teknoloji bildiğim kadarıyla çok az merkezde var. Ben de yılbaşına kadar araştırıp ocak ayında hangi merkezde yaptıracağıma dair kararımı vereceğim. Tabii maliyet hesabı da yapmam lazımCalla
canım Bülent hocanın alanında çok iyi olması ve laboratuvar kısmı morfoloji problemi için mikro cip ve IMSI âsı kullanıyorlar
Kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bütün işlemlerde kendisi ilgileniyor
Tedavim bitti yazmissinizda bende gelecek ay acibadem bulent beye godecegim toplam ne kadar tuttu acaba tup bebek hersey dahil?Arkadaşım ben yardımcı olayım sana
Takip aşamasında yapılan kan testleri dahil. Embriyo dondurma 1.130 Benim tedavim bitti ilaçlarım 1800 tuttu
Memnun kaldinizmi bu merkezden acaba?Hoş geldin... bende bu merkezde ilk defa tedavi gördüm ...daha önce farklı merkezlerde denemelerim var ...aradaki farkı çok iyi anlayabiliyorum... bende doğru bir merkez doğru bir doktor seçtiğiniz düşünüyorum .... bir önceki...merkezimden doktorumun ordan ayrılmasından dolayi bıraktım....bence merkez ve doktor bir bütün olmalı...o yüzden burada tedaviye başladım.... hatta ilk Tedavim bitti ve 2 embriyom donduruldu ...1 aylık dinlendikten sonra ikinci tedaviye baslayacagim
Ya bende gelecek ay tup bwbek tedavisine baslicam tsh degerim 4.22 acaba bu degerle tup bebege baslarlarmi?Merkezdaşlarım ben de geldim aranıza
Tsh değerimin 2 nin altına düşmesini bekliyoruz ilaç kullanıyorum bu hafta içi değerime bakıcaz düşmüşse 15 aralık gibi Ankaradan istanbula geliyorum
Ya bende gelecek ay tup bwbek tedavisine baslicam tsh degerim 4.22 acaba bu degerle tup bebege baslarlarmi?
Bende ocakta maslak acibadem dusunuyorum bende de ayni sikintilar var..ama orasi iconde ticarethaneye donmus die duyuyorum canim sikiliyo siz arastirdinizmi ne dusunuyosunuz?Bizde de sperm kalitesinde düşüklük ve hareketsizlik problemi olduğu için Acıbademde akışkan chip teknolojisi olması cazip geliyor. Türkiyede bu teknoloji bildiğim kadarıyla çok az merkezde var. Ben de yılbaşına kadar araştırıp ocak ayında hangi merkezde yaptıracağıma dair kararımı vereceğim. Tabii maliyet hesabı da yapmam lazımHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ! Amin !
Bizde de sperm kalitesinde düşüklük ve hareketsizlik problemi olduğu için Acıbademde akışkan chip teknolojisi olması cazip geliyor. Türkiyede bu teknoloji bildiğim kadarıyla çok az merkezde var. Ben de yılbaşına kadar araştırıp ocak ayında hangi merkezde yaptıracağıma dair kararımı vereceğim. Tabii maliyet hesabı da yapmam lazımHakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ! Amin !
Baska hastanelerde olup olmadigini nerden ve nasil ogrenebiliriz acaba?Canım hayırlı olsun
Mikro cip sadece acıbadem maslak tüp bebek merkezinde kullanılıyor diye biliyorum
Kendi adıma ben çok memnun kaldımMemnun kaldinizmi bu merkezden acaba?
Baska hastanelerde olup olmadigini nerden ve nasil ogrenebiliriz acaba?
Bende ocakta maslak acibadem dusunuyorum bende de ayni sikintilar var..ama orasi iconde ticarethaneye donmus die duyuyorum canim sikiliyo siz arastirdinizmi ne dusunuyosunuz?
Teşekkür ederim cnm. Cümlemiz için hayırlısı ne ise o olsun. Şuan nerede okuduğumun kaynağını bulamadım ama İzmir'de bir laboatuvarda da uygulandığına dair bir yazı okuduğumu hatırlıyorum.Canım hayırlı olsun
Mikro cip sadece acıbadem maslak tüp bebek merkezinde kullanılıyor diye biliyorum
Tedavim devam ediyor ve memnunum siz ne yaptınızMemnun kaldinizmi bu merkezden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?