Kadın adamla kavga etti diye eli titriyor hayatım kaza yüzünden değil benceAma zaten konu sahibinin hali hazirda kendi arabasi varmis. Bu kadar sinirden titreyecek ne var ki canim? Can sagligi olsun gerisi cok mu onemli? Mal mulk sagliktan huzurdan onemli mi?
Kadin arabayi aliyorsa alsin. Esi dusunsun bunu. Kendisi zaten kendi arabasini kullaniyor, isini hallediyor. Esinin isleri aksiyordur araba yokken. Konu sahibinin bu denli huzur kaciracagi bisey yok bence ortada
Herkesin kendi maaşı var tamam da diyelim ki evde yemek pişecek 2 soğan lazım birisini adamın parası ile diğerini kadının parası ile mi alıp yemek yapıyorlar yani . Adam param yok et alamam dese kim alacak mesela ?
Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ? Adam arabayı satacak değeri 10 bin düştü diyelim bu konu sahibini etkilemiyor mu diyorsunuz şimdi anlayamadımVerdiğiniz örnekle benim yazdığımın uzaktan yakından alakası yok. Konu sahibi demiş ki ‘Benim arabam onda’ yani 2 araba var biri konu sahibine diğeri de eşine ait. Dikkat ederseniz eşiniz kendi arabasının masraflarını kendisi karşılamıyor mu diye sormuşum konu sahibine. Haliyle herkes kendine ait olan arabasının masrafını, benzinini vs kendi karşılamak durumunda eğer ekstrem bir durum olursa o zaman eşinden yardım ister
Simdi herkesle paylasmak baska abla kardes ile bambaska. Ben de oyle her isteyene vermem. Ama ablam ya bu. Nasil veremem k.bakma derim? Ya da misal komsum var. Bebekli. Hastaneye ya da alisverise falan gittiklerinde esi rica ediyor. Biz de kirmiyoruz onlari. Veriyoruz arabamizi. Bebekle rahat rahat islerini hallediyorlar.Kadın adamla kavga etti diye eli titriyor hayatım kaza yüzünden değil benceayrıca kesin kadının arabasını adam kullanacak araba sanayiye girecek. Sigorta bu sene 2000 tl çıktı ise önümüzdeki sene 3500 çıkacak arabanın hasarı neresinde acaba oda önemli bir sürü şey mevcut bende arabamızı kimse ile paylaşmak istemiyorum mesela
Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ?
Ya neyi anlamıyorsunuz acaba merak ediyorum bir ailede ortak para vardır benzin vs konuşmuyoruz . Benim arabama birşey olsa eşimin cebini etkilemiyor mu ne garip bir bakış açısı bu ? Adam arabayı satacak değeri 10 bin düştü diyelim bu konu sahibini etkilemiyor mu diyorsunuz şimdi anlayamadım
Sürekli sürekli istiyorsa bende pek vermek istemem açıkçası . Hele komşu filan istese vermeye çünkü allah korusun bi kaza yapar karşı taraf ölür filan diye korkarım ya ondan yoksa yok benzin şu bu para düşünmemSimdi herkesle paylasmak baska abla kardes ile bambaska. Ben de oyle her isteyene vermem. Ama ablam ya bu. Nasil veremem k.bakma derim? Ya da misal komsum var. Bebekli. Hastaneye ya da alisverise falan gittiklerinde esi rica ediyor. Biz de kirmiyoruz onlari. Veriyoruz arabamizi. Bebekle rahat rahat islerini hallediyorlar.
Bence boyle seyler cok da onemli degil.
Ha kadin da arabasini kendisine lazimsa eger esine kullandirmasin. Bana lazim benim isim var uzgunum falan desin. Zor degil ki bu
Kadın ölmemiş ortada birşey yok ölse ona göre konuşulurdu allah korusun . Size örnek vermek olayı anlatmak adına yazıyorum anlamamak istiyorsunuz anlaşamıyoruz alıntı yapmayın rica ederimFarkındaysanız ben hep araba üzerinden konuşuyorum ama inatla siz bana bir ailenin ortak gideri, soğan masrafı vb üzerinden konuşup örnek veriyorsunuz. Ablasının arabayı alması konu sahibini etkilemiyor zaten kendi arabası var diyorum. Ayrıca cana geleceğine mala gelsin farkında mısınız ortada kaza var derdiniz arabanın düşen değeri olmasın. Ya kadına bir şey olsa ya ölseydi. Böyle bir durumda nasıl hemen akla para geliyor bende onu anlamadım
Allah korusun kiz aman kazalar falan olmasin hicSürekli sürekli istiyorsa bende pek vermek istemem açıkçası . Hele komşu filan istese vermeye çünkü allah korusun bi kaza yapar karşı taraf ölür filan diye korkarım ya ondan yoksa yok benzin şu bu para düşünmem
Kadın ölmemiş ortada birşey yok ölse ona göre konuşulurdu allah korusun . Size örnek vermek olayı anlatmak adına yazıyorum anlamamak istiyorsunuz anlaşamıyoruz alıntı yapmayın rica ederim
Yok be veririm ama her alışverişte her hafta bilmem vallaAllah korusun kiz aman kazalar falan olmasin hic
Kendi ablan isterse yine de vermez misin gecekten? Ne dersin mesela ona? Ben kendimi dusundum de bir an. Yok yani hayir diyemem ben ablama kardesime. Kiyamam kiz
Paradaki farki odeyebilir bence de. Bu istenebilir gorumceden. Oder mi odemez mi bilemem. O da kocasinin potansiyeline bagliYok be veririm ama her alışverişte her hafta bilmem vallabir kere bende kaza yaptım hayatımın en korkunç günüydü ve haklı olduğum halde adam beni tehtit filan etmişti çok korkunçtu baya uğraşmıştık . Arabamda sigorta vardı kaskom yoktu . O an yemin ettim bir daha kaskosuz arabaya binmem diye . Sigortam da o zaman 2000 tl di sonraki sene kaza yaptım diye 4000 oldu . Görümcesi seneye sigortalarını ödesin mesela biniyormuş ya öder mi ödemez tabi
Ödemez yavrum öder mi hiç kocası zaten abladan isteyemezParadaki farki odeyebilir bence de. Bu istenebilir gorumceden. Oder mi odemez mi bilemem. O da kocasinin potansiyeline bagli
BilemeyecegimÖdemez yavrum öder mi hiç kocası zaten abladan isteyemezbirde arabadaki hasar nerede acaba satarken o araba ne olacak acaba
Aynen bence konu Sahibi başka şeylerede birikti en son patladıBilemeyecegimAman canlar sagolsun bosver kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?