Cok patlama sen de bosver. Karnindakini dusun. Anne olacaksin. Iyi bak karnindaki emanetine. Bosveeer kim napiyosa yapsinAynen bence konu Sahibi başka şeylerede birikti en son patladıbana öyle oluyor görümce birşeyi yapıyor mesela üst üste geliyor en son patlıyorum küçücük şeye
Aaaaaa aklıma şuan geldi bakCok patlama sen de bosver. Karnindakini dusun. Anne olacaksin. Iyi bak karnindaki emanetine. Bosveeer kim napiyosa yapsin
Korkudan arayamadıysaVallahi şu konuda tek takıldığım nokta ablanın eşe mesajla haber vermesi
Hım dimi , gelin hissiyatı geçti konu sahibinden banada .Korkudan arayamadıysa
İşte mağlesef iş yerleri uzak olduğundan ikimizede lazım oluyoAy nasıl sinir bir durum cidden ya. Ben yeriniz de olsam arabamı satarım. Tek arabaya düşeriz. O parayıda alır kenara koyarım.
Arabada kasko var mıydıİşte mağlesef iş yerleri uzak olduğundan ikimizede lazım oluyo
Vallaha aramadı msj attı bunuda geçtimde eşimin bana sonradan söylemesi zoruma gittiHım dimi , gelin hissiyatı geçti konu sahibinden banada .
Hayır sadece sigorta.Arabada kasko var mıydı
Eeee cebinizden karşılayacaksınız canım benim sigorta karşılamazHayır sadece sigorta.
Vallahi bende aramamasına takıldım zaten , önemli bişey bu sonuçta , aranmalı sanki , eşinizde size söyleyemiyor , nasıl tırsıyorlar sizden .Vallaha aramadı msj attı bunuda geçtimde eşimin bana sonradan söylemesi zoruma gitti
Aynen kesem bir ailesi benim sonuçta ozaman kesesi ablasıyla annesiyle babasıyla kalsaydı ne demek ya biz bir aileyizKendi arabası diye birşey var mı ya onlar bir aile para ortak
Henüz değil o eşimle konuştu ben bi kaş kalkık dinledim sustum hiç birşey demedim eşimin neden bana söylemediğine takıldım gerçekten bende siz korkudanmı diyosunuzVallahi bende aramamasına takıldım zaten , önemli bişey bu sonuçta , aranmalı sanki , eşinizde size söyleyemiyor , nasıl tırsıyorlar sizden .
Görümcenize laf sokuşturmadınızmı .
Bence susmakta bir cevap verme biçimi , tabiki korkudan aramamış eşinizde size korkudan söylememiş . Arasaydı siz anında duyacaktınız zatenHenüz değil o eşimle konuştu ben bi kaş kalkık dinledim sustum hiç birşey demedim eşimin neden bana söylemediğine takıldım gerçekten bende siz korkudanmı diyosunuz
Tek vursaydı sigortamız artmasaydı mağlesef başka bi araçla olmuş polis felan gelmiş ama suçlu büyük bi ihtimalle görümcede .Allah sabır versin sinir krizi geçirilecek bir durum.
Hasar tek taraflimi yani ablası herhangi bir yere mi vurmuş yoksa ikili kaza mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?