Acil akıl verin . Sinirden titriyorum

Aynen bence konu Sahibi başka şeylerede birikti en son patladı bana öyle oluyor görümce birşeyi yapıyor mesela üst üste geliyor en son patlıyorum küçücük şeye
Cok patlama sen de bosver. Karnindakini dusun. Anne olacaksin. Iyi bak karnindaki emanetine. Bosveeer kim napiyosa yapsin

Cok patlama sen de bosver. Karnindakini dusun. Anne olacaksin. Iyi bak karnindaki emanetine. Bosveeer kim napiyosa yapsin
Aaaaaa aklıma şuan geldi bak konu sahibi arabada kasko var mı yoksa sadece sigorta mı var acaba ? Eğer sadece sigorta ise ve görümcesi suçluysa bunların arabasının masrafını sigorta karşılamaz birine çarptı ise onun masrafının 36 bin tl sini karşılar . Bunların arabayı ceplerinden öderler

İş basit: "bundan sonra sogorta yüzünden acil durumlar haric (alışveriş acil iş değildir) arabayı kimseye vermiyoruz. Ne kadar zarar açıldığını sana sonra bildiririm" diyin yüzüne. Eşinize de bu konuda sert çıkışın gerekirse. Arabası yoksa yürüsün veya toplu taşıma kullansin

Hiçkimseye arabamı vermem. Ancak tabiki de işlerini görürüm kendim götürürüm. Keyfe araç istenmesine karşıyım gezmeye zaten vermem. Ben de aracım yokken babam hariç kimseden istemedim ki onda da çok mecbur kaldım yoksa emanet mal istemek beni zihnen çok yoruyor. Birine aracımı versem kesin gözüme uyku girmez. Olduk bi terslikte kaza oldu arabanın değerinin düşmesi ayrı, masraf ayrı, Allah korusun can kaybı fln ayrı dert.
Şöyle bir şey anlatılır ; “bir kadın biri malını istediğinde dönüp malına demiş ki seni vereyimde mi kötü olayım yoksa vermeyeyimde mi kötü olayım?” Sonra kadın malını vermemiş. Ben de hep o hesap. Ancak bu huyumu bilen de istemiyor ztn.

Vallaha aramadı msj attı bunuda geçtimde eşimin bana sonradan söylemesi zoruma gitti
Vallahi bende aramamasına takıldım zaten , önemli bişey bu sonuçta , aranmalı sanki , eşinizde size söyleyemiyor , nasıl tırsıyorlar sizden .
Görümcenize laf sokuşturmadınızmı .

Vallahi bende aramamasına takıldım zaten , önemli bişey bu sonuçta , aranmalı sanki , eşinizde size söyleyemiyor , nasıl tırsıyorlar sizden .
Görümcenize laf sokuşturmadınızmı .
Henüz değil o eşimle konuştu ben bi kaş kalkık dinledim sustum hiç birşey demedim eşimin neden bana söylemediğine takıldım gerçekten bende siz korkudanmı diyosunuz

Henüz değil o eşimle konuştu ben bi kaş kalkık dinledim sustum hiç birşey demedim eşimin neden bana söylemediğine takıldım gerçekten bende siz korkudanmı diyosunuz
Bence susmakta bir cevap verme biçimi , tabiki korkudan aramamış eşinizde size korkudan söylememiş . Arasaydı siz anında duyacaktınız zaten

Emanet arabaya ben de sıcak bakmıyorum. Aldırmam da, verdirmem de. Çok çok acil durumlar dışında tabii ki. Büyük şehirlerde iseniz toplu taşımanın gitmediği yer yok. Çoğu zaman arabadan da rahat oluyor. Arabayla park yeri bulacağım diye 30 dk dolanmışlığım vardır.

Allah sabır versin sinir krizi geçirilecek bir durum.
Hasar tek taraflimi yani ablası herhangi bir yere mi vurmuş yoksa ikili kaza mi ?
Tek vursaydı sigortamız artmasaydı mağlesef başka bi araçla olmuş polis felan gelmiş ama suçlu büyük bi ihtimalle görümcede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…