- 21 Eylül 2017
- 2.818
- 6.993
- 158
Bende oraya takildim ne yalan soliyim yanliz degilmisimEsin " in arabadan " diye seni kendi arabandan mi indirdi ben mi yanlış anladım?!
Baba evinden getirdiğiniz arabaymış . Vallahi kimse kusura bakmasın da kimse enayi değil. O zaman kocanız fedakarlık yapacak otobüse falan binecek. Siz böyle devam ederseniz daha bunları çok yaşarsınız.İşte mağlesef iş yerleri uzak olduğundan ikimizede lazım oluyo
Allah korusun ölümlü kaza olunca şoför tutuklanır,araba değil,Sürekli sürekli istiyorsa bende pek vermek istemem açıkçası . Hele komşu filan istese vermeye çünkü allah korusun bi kaza yapar karşı taraf ölür filan diye korkarım ya ondan yoksa yok benzin şu bu para düşünmem
Tek vursaydı sigortamız artmasaydı mağlesef başka bi araçla olmuş polis felan gelmiş ama suçlu büyük bi ihtimalle görümcede .
Ahahahha evet beni arabadan indirip anasıgile gitmiş geri geldi eve hazırlan dışarıya çocukları görmeye gidelim dedi.Bende oraya takildim ne yalan soliyim yanliz degilmisim
Keşke vermeseydim diye vicdan azabı çekerim o yüzden istemiyorum . Ayrıca arabasının kaskosu yokmuş sadece sigorta var . Bu durumda işleyişi biliyor musunuz ? Görümce bir arabaya çarptı ise sigortaları karşı tarafın hasarını karşılayacak ve konu sahibinin eşinin arabası bunların cebinden yapılacak .Allah korusun ölümlü kaza olunca şoför tutuklanır,araba değil,
niye sizin arabanızla kaza yapılmasından
bu kadar korktuğunuzu anlayamadım.
Bizde de iki araba var.
Kardeşim araba kullanamıyor,gelinimizin kullandığı arabalarını satmak zorunda kaldılar.
Arabayı gelinimiz kullandığı halde,
ne zaman ihtiyaçları olsa onlar istenmeden veriyorum.
Bayram tatiline eşimin aracı ile gideceğiz, benimkini onlara bırakacağım.
Bayram gezmesinde,küçük yeğenimle birlikte,otobüs,minibüs beklemelerini ve yorulmalarını istemiyorum.
Eşimin buna müdahale etmesi sözkonusu bile olamaz bu arada eski arabamın üzerini eşim tamamlayarak aldık bu aracı.
Kardeş bu,dış kapının dış mandalı değil.
Kaza yaparsa da canı sağolsun.
Kardeşimden kıymetli değil arabam.
Varya bence kocası arabanın hasarını sigorta ödeyecek diye konu sahibini kandıracak gibime geliyorAnlıyorum. Şu durumda örneğin %100 kusur size verilirse kaskonuz karşılar.
%50 50 olsa yuzde 50sini kasko %50sini karşı tarafın sigortası karşılar.
%0 kusurlu görümcenz olur ise karşı tarafın sigortasından rücu olur.
Polis tutanak tutmamis mi karakol tutanağı yoksa trafik tespit tutanagami var.Eger polis tutanağı var ise kusurlu 2.sayfada yazar.
20 yıldır araba kullanan biri olarak işleyişi biliyorum.Keşke vermeseydim diye vicdan azabı çekerim o yüzden istemiyorum . Ayrıca arabasının kaskosu yokmuş sadece sigorta var . Bu durumda işleyişi biliyor musunuz ? Görümce bir arabaya çarptı ise sigortaları karşı tarafın hasarını karşılayacak ve konu sahibinin eşinin arabası bunların cebinden yapılacak .
Bende burdayım işte benim eşimle kesem bir aile olmuşuz kime ne bana tepki veriyolar neymiş ben neeen karışıyomuşum ya evliyim kadın kendi ortak almış gibi sürekli alıyo izin bile istemek yok bana araba lazım diye yazıyo yeter bu kadar yüzsüzlük ortada buna takılıyorumValla esek gibi calisiyorum. Bakin aile candir eyvallah. Kardeslerim 1 ister veririm iki ister veririm. Ancak hepimiz artik kendi ailelerimizi kurduk. Ucuncu sefer arabam isteniyosa onun icine benzin konulur bu bir gorgudur. Kardeslik hep bana hep bana ya da karsidakini yolmak demek degildir.
Sahsen benim kardesim direkt odemek isterdi zarari.
Nedense erkeklerin kardeşlerinde bu rahatlik var. Sozum meclisten disari cevremi baz aliyorum tamamen.
Esinin arabasi degil mi ne demek? O kirayi oduyosa konu sahibi de arabalarin benzin parasini kazanan degil mi misal? Evlilikte senin benim olmaz. Ortak bir butce vardir. Su kardes dengesini kuramayanlari hic anlayamiyorum.
Ben bir istesem ikinciye enistemden cekinirim. Para verdi mi tum taksiler benim. Insanlarla yuzgoz olmak cok cirkin.
Biz öyle değiliz demekki herkes farklı bu yüzden düşüncelere saygı duyulmalı. Konu sahibi istemiyor zorla değil ya her zaman araba istemek nedir olacak iş mi ben kardeşimden istemem mesela . Ayrıca görümce suçluysa arabanın masrafını kim karşılayacak hiç karşılarım dememiş fark ediyorsanız20 yıldır araba kullanan biri olarak işleyişi biliyorum.
Kardeşimle aramda böyle konuların lafı olmaz.
Zaten hasarı öder,durumu yoksa ben öderim,sonra hesaplaşırız.
Arabanın değeri düştü,sigortası yükseldi gibi konuları dert etmem,kardeşimin canı sağolsun yeter ki.
Aynı şey eşim için de geçerli.
O da arabasını görümceme kullandırabilir.
Mala fazla anlam yüklemeyi doğru bulmuyoruz biz,hele de ailelerimiz ve birinci derece yakınlarımız sözkonusu ise.
Kazada kim suçlu ?Bende burdayım işte benim eşimle kesem bir aile olmuşuz kime ne bana tepki veriyolar neymiş ben neeen karışıyomuşum ya evliyim kadın kendi ortak almış gibi sürekli alıyo izin bile istemek yok bana araba lazım diye yazıyo yeter bu kadar yüzsüzlük ortada buna takılıyorum
Aynen beni anlayan birirdiniz şuan ama insanlar gelmiş burda mal candan kıymetli mi yapıyo ya onda bişey yok bide fotoğraf felan çekinip atmışKeşke vermeseydim diye vicdan azabı çekerim o yüzden istemiyorum . Ayrıca arabasının kaskosu yokmuş sadece sigorta var . Bu durumda işleyişi biliyor musunuz ? Görümce bir arabaya çarptı ise sigortaları karşı tarafın hasarını karşılayacak ve konu sahibinin eşinin arabası bunların cebinden yapılacak .
Sigorta bakacak polis bi denli görünceyi bulmuş neden yoldan dönüyosun ileride kavşak var ordan dönseydiniz demiş .Kazada kim suçlu ?
Eğer görümce suçlu olursa o zaman neler olacağını biliyorsun dimiSigorta bakacak polis bi denli görünceyi bulmuş neden yoldan dönüyosun ileride kavşak var ordan dönseydiniz demiş .
Ya tabikide ben bunun sinirini yaşıyorum sigortam çıkıyo araba kazalı oluyo vs vsvs ve hanım efendi ben karşılayımda çıkmasın bile demedi böyle böyle oldu dedi sadece . Beni sinir eden faktörler bi kaçtane üst üste gelen şeylerEğer görümce suçlu olursa o zaman neler olacağını biliyorsun dimi
Ondada ben suçlu olucam konuşmuş olucamGörümcenize ima edin yada direkt söyleyin istemiyorum die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?