Verme iste. Ya da hibe et. Yakın arkadası senet yapmaz kocam, yakın arkadası parayı istemez kocam diyorsun. Belli ki giden gelmeyecek. Ne diye veriyorsun?Eşimin yakın arkadaşı olduğu için eşim senet yaptırmaz biliyorum. Eşimde para olmadığı için veriyorm
Merhabalar mesleğim gereği yardımcı olmak isterim. Senet imzalatmaya bakın kesinlikle tahsil aşaması çok daha rahat oluyor. Ama senet imzalatamam hukukumuzdan ötürü derseniz, borç alan kişi ile aranızda gececek olan iletişimi whatsapp, sms vs. Ile yapın. Mesaj içeriğinde almış oldugu borç miktarı ve ödeme tarihine iliskin bilgilerin yer alması lehinize olur ve banka kanalı ile ödeme yapın. Son olarak aranızda geçecek konuşmaları asla ama asla telefonda ses kaydı ile yapmayın zira suçtur.Arkadaşlar eşimin isteği üzerine bir arkadaşına borç para vericem ama eşim böyle şeylerin üzerinde duran birisi değil. Nasıl bir yol izlemeliyimki bu adam parayı ödemek zorunda kalmalı avukat olan yada fikri olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum teşekkürler mucks
Mantıksız olduğunu biliyorum fakat ortak işe girecekler ben vermezsem olmayacak iş, onun için beni sıkboğaz etmesinden bıktımArkadaşı eşimden borç isteyecek, onda yok diye ben vereceğim ve geri odenmeme ihtimali var. Mantıklı bir hareket değil açıkçası. Ama senet olmaz diyorsanız EFT aciklamasina şu tarihte geri alınmak üzere borç olarak gönderilmiştir vs yazilabilir.
Nasıl bir işe gireceklerini, işin garantisini vs bilemeyiz tabiki. Yine de içinize sinmiyorsa vermeyin benceMantıksız olduğunu biliyorum fakat ortak işe girecekler ben vermezsem olmayacak iş, onun için beni sıkboğaz etmesinden bıktım
Zaten o kapasite olsa şimdi bunları yazıyor olmazdımEşinizin parası yoksa durumu izah eder konu kapanır. Neden sizin vermenizi istiyor ki? Bence kesinlikle vermemelisiniz.
Eşinizin kırılmasını göze alın derimZaten o kapasite olsa şimdi bunları yazıyor olmazdım
Senet imzalatınArkadaşlar eşimin isteği üzerine bir arkadaşına borç para vericem ama eşim böyle şeylerin üzerinde duran birisi değil. Nasıl bir yol izlemeliyimki bu adam parayı ödemek zorunda kalmalı avukat olan yada fikri olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum teşekkürler mucks
Orak işe girecekler. Eşin kendine düşen parayı yatıracak.Mantıksız olduğunu biliyorum fakat ortak işe girecekler ben vermezsem olmayacak iş, onun için beni sıkboğaz etmesinden bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?