pophart arkada$im ama konu sahibesinin annesi birikim yok diyormu$
ben anne konusunda çok hassasimdir hem annemi kaybettim hem bende anneyim ..
ama bu durum farklii biraz sanki ..
hemen uste çikîp kavga çikarmak, herseyin azamisiyle yetinip ama birikim yok demek ,tehdit vede $antaj yapmak kocan bana bakacak diyerekden .. bunlar hiç normal $eyler deil bence
bazen pembe gozlukleri çikarmak gerekiyor[/QUO
Ben de belki gizli gizli gelecekleri için biriktiriyordur diye düşündüm konduramadım vallahi sevgilisi olmasını ona para aktarmasını filan Maral.
Belki de siz haklısınızdır ne bileyim.Fazla mı anneci oldum ne.
Durumunuz ortada. Herkezden cok sana üzüldüm, ayrıca evlenirsen hakını helal etmiyirmuş, ya sen hakını helal edecekmisin?sanki insanın kanını emıyor, gercekden annenin huyu cok cirkinmiş. İnsan kendi öz kızından böyle bir şey bekliyor olmazsi cok üzücü.Arkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Tüm görüşlerinize açığım.
Ben 24 yaşındayım. İstanbulda annem ve kardeşimle yaşıyorum babamdan 7 yıldır ayrıyız. Muhasebe bürosunda çalışıyorum. Ve aldığım maaşın tamamını anneme veriyorum annem bana 150 tl aylık harçlık veriyor. Kendide Tekstilde çalışıyor ve kirayı dayımlar karşılıyor babam olmadığı için.
Sorunum şu annem her defasında paranın yetmediğini söylüyor eve yaklaşık 3000 tl giriyor ama kenarda para yok. Ben ve kardeşim bu durumdan rahatsızız. Giyim yok kuşam yok aman onu almayın bunu almayın açılmayın. Cimrilik mi değil mi bilmiyorum. Anneme sorarsanız fakiriz. Kenarda para olması gerekırken para yok. Kardeşim hem okula hem dershaneye gidiyo yanına yol parasıyla birlikte 5 tl veriyo. Para olmasa tamam diyeceğim ama var. Kardeşim ve ben bu duruma çok üzülüyoruz.ayrıca evlenmeme karşı kardeşin okulu bitirir öyle ancak evlenirsin diyo yada evleneceğin kişi bizede bakmak zorunda diyo yoksa hakkım helal değil diyor.
Dün bi karar verdım ve konuştum dedim ki maaşı dırek bankaya yatırcam faturalar otomatik ödemede direk çeksın alışverişlerde karttan yapılıyo oda direk çekilir. Yani tüm giderler maaşımdan karşılansın senın aldığın maaş da biriktirelim yada ne istersen öyle yapalım diyince kavga çıktı evi terk edeceğini, ne o eve bakmak zormu geldi reis mi olmak istiyorsun, ben paramı kaçırıyorum gibi cumleler kurdu. Sizce ben ne yapmalıyım?
Ben de belki gizli gizli gelecekleri için biriktiriyordur diye düşündüm konduramadım vallahi sevgilisi olmasını ona para aktarmasını filan Maral.
Belki de siz haklısınızdır ne bileyim.Fazla mı anneci oldum ne.
Anneniz pek iyi niyetli değil gibi geldi.
Kiranızı dayılarınız, karşılıyormuş.
3000 TL az para değil ve çoğu eve o para girmiyor bile..
Bilhissa kavga çıkartması, kötü düşüncelerimi tetikledi. Eğer kaçacak bir durumu olmasaydı, al bakalım kolaysa sen ev idare et deyip size yüklerdi sorumluluğu, anlayın diye.
Kavga çıkartması işler istediği gibi gitmediği içindir, bence.
Günahını almak istemem, anneniz, siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama ben sizin düşüncenizi mantıklı buldum.
Arkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Tüm görüşlerinize açığım.
Ben 24 yaşındayım. İstanbulda annem ve kardeşimle yaşıyorum babamdan 7 yıldır ayrıyız. Muhasebe bürosunda çalışıyorum. Ve aldığım maaşın tamamını anneme veriyorum annem bana 150 tl aylık harçlık veriyor. Kendide Tekstilde çalışıyor ve kirayı dayımlar karşılıyor babam olmadığı için.
Sorunum şu annem her defasında paranın yetmediğini söylüyor eve yaklaşık 3000 tl giriyor ama kenarda para yok. Ben ve kardeşim bu durumdan rahatsızız. Giyim yok kuşam yok aman onu almayın bunu almayın açılmayın. Cimrilik mi değil mi bilmiyorum. Anneme sorarsanız fakiriz. Kenarda para olması gerekırken para yok. Kardeşim hem okula hem dershaneye gidiyo yanına yol parasıyla birlikte 5 tl veriyo. Para olmasa tamam diyeceğim ama var. Kardeşim ve ben bu duruma çok üzülüyoruz.ayrıca evlenmeme karşı kardeşin okulu bitirir öyle ancak evlenirsin diyo yada evleneceğin kişi bizede bakmak zorunda diyo yoksa hakkım helal değil diyor.
Dün bi karar verdım ve konuştum dedim ki maaşı dırek bankaya yatırcam faturalar otomatik ödemede direk çeksın alışverişlerde karttan yapılıyo oda direk çekilir. Yani tüm giderler maaşımdan karşılansın senın aldığın maaş da biriktirelim yada ne istersen öyle yapalım diyince kavga çıktı evi terk edeceğini, ne o eve bakmak zormu geldi reis mi olmak istiyorsun, ben paramı kaçırıyorum gibi cumleler kurdu. Sizce ben ne yapmalıyım?
Bütün parayı annen kendine saklasa ne olur ki ,
Verdiğin ve vereceğin paraları toplasan kaç para eder
Bu yaşa kadar büyütmüş..
Dünyaları versem az anneme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?