şöyle söyliyim kendisi 4 harfli :) b_ki :) araya bütün seslileri koyup deneyin uygun bir isim tamam canim anladim tanimiorum kendisini insallah isinizi halleder
Bende yeni tanıştım kendisi Aydın'da. İşlem başladı bugün 2. gün. Umarım Rabbimden işlem etki eder bir şekilde...
Bu arada dün gece Yasin okudum 1 saat. Dualarımı ettim. Sığınacak başka kapım yok. Allah inşallah işlemlerle okunan dualarımı kabul eder dilediğimi gerçekleştirir. İnşallahhh
şöyle söyliyim kendisi 4 harfli :) b_ki :) araya bütün seslileri koyup deneyin uygun bir isim çıkacaktır :)
Ben o..y beyle calisiyorum.beklemedeyim henuz gelisme olursa yazarim
bende bir gelişme yok şu an daha işlem süreci bitmiş değil ama.
size birisini sorcam bu arada, nette medyum haktan diye biri var sonucu gör sonra öde diyor adam. 8-9 gün süre veriyormuş. Ben görüşmüştüm beni bugün aradı illa ne yapacaksın işlemi yaptırcakmısın bana güvenmiyomusun sonucu gör sonra öde diyorum daha ne diyeyim falan filan deyip duruyor? Bu adam napmaya çalışıyo? Garantiyi nası veriyor ? Hiç yaptıran var mı?
Eğer şu an bir işlem yaptırdıysan başka işlem yaptıtma. Dua da bile inanç lazım. Bekleyip görmek lazım. Sonuç itibariyle öyle veya böyle bekleyeceğiz. Bence içimizdeki negatif enerjilerden kurtulmamız lazım. Bir insanı 8 günde geri getirmek sanki bana ilin içine büyü de giriyor gibi geldi. İkincisi ben medyum O...y yaptırdım ve paranın bir kısmını gönderdim. Geri kalanını iş olursa vereceğim dedim. Tamam dedi
Ben garantiyi nasıl veriyor onu anlamadım? Bide bu beklemelerde çok koyyo bi ona git işlem bi buna derken aylar geçer aramamışım sormamışım onu... kuş iyice uçmuş gitmiş
Ben garantiyi nasıl veriyor onu anlamadım? Bide bu beklemelerde çok koyyo bi ona git işlem bi buna derken aylar geçer aramamışım sormamışım onu... kuş iyice uçmuş gitmiş
kızlar ben hoca işinden anlamam, hiç öyle biriyle çalışma yapmadım. bir kez ankara'da büyü bozdurmak için gittim, o adam da sonradan dolandırıcıymış ortaya çıktı vs. gene de laf söylemeyim de...
size şey demek için geldim, her şeyin başında inancınız var. yaptığınız işlemin işe yarayacağına emin olun. ben yıllar önce birine aşıktım, öyle araştırarak, dualar bularak, günlük okunacak şeylerim vardı. günde bir saatim falan ortalama duayla geçiyordu. hiç aramayan, nefret eden, benden köşe bucak kaçan adam yaklaşmaya çalışır olmuştu. özellikle de duaya ara verdiğim, biraz azalttığım dönemlerde geliyordu bana. yani bu şöyle ara vermek, örnek vereyim 5 tane dua okuyorum diyelim, bunlardan biri 4444 olsun, o bitince bir süre 4 duadan devam ediyordum. o sırada adım atıyordu.
bunu da enerjiye bağlıyorum aslında. (çok anladığım bir konu değil ama inanırsanız olur. sonra o adam benim istediğimden çok çok aşık oldu bana. o sıralardaysa ben vazgeçmiş, unutmuştum. ama geldi mi evet geldi.) İnşallah istediğiniz gibi olur, çok içten isterim bunu.
Kesinlikle bende enerjiye çok güveniyorum. Dünya dua üzerinde duruyor. Bende yaptırdım ve hayatımda ilk yaptırdım. Hiç aklıma bile gelmemişti yaptırmak. Yaptırdım ama dualara devam. İsrarcı olmak lazım. Örnek veriyorum bir ay okuyup ah olmuyor dememj lazım. Sabır çok önemli. Kimsenin elinde sihirli deynek yok
az önceki iletimde yazamamışım tam. duayı biraz azalttığımda, enerjiyi üzerinden çektiğim için sanırım geliyordu. bir yoksunluk hissediyordu o da.
kızlar şöyle diyeyim, benden nefret eden, öyle böyle değil yüzüme bakmayan bir adamdı.
evimin önünde yattı. arkada merdivenler var evimin biraz uzağında, camdan görünen bir yerde. orada sabahlıyordu. kim hayal edebilir?
21 gün önemli diye biliyorum. dualara devam edin.
canım belki ikinci gün falan malzeme almak için vs para gerekiyor der, bu şekilde bir şeyler yapıp para alır.
8-9 gün lafı çok inandırıcı değil açıkçası.
kader, kısmet böyle şeyler.
Sizde arayın arkadaşlar konuşun size ne diyecek bakalım yaptırmak zorunda değilsiniz sonuçta. Ama bakım yaptırdın ne düşünüyosun daha filan diye takılabilir sonra size yeniden. Şahsen bu adam bana takıldı.
az önceki iletimde yazamamışım tam. duayı biraz azalttığımda, enerjiyi üzerinden çektiğim için sanırım geliyordu. bir yoksunluk hissediyordu o da.
kızlar şöyle diyeyim, benden nefret eden, öyle böyle değil yüzüme bakmayan bir adamdı.
evimin önünde yattı. arkada merdivenler var evimin biraz uzağında, camdan görünen bir yerde. orada sabahlıyordu. kim hayal edebilir?
21 gün önemli diye biliyorum. dualara devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?