Sanırım gene olmadıııı
Arkadaşlar sizi kırmak istemiyorum. Ama herkes sevgilisinden ayrılıyor, beklediği sevgiyi, ilgiyi göremeyebiliyor, aşk acısı çekiyor. Ama sizin yaptığınız çok çok yanlış. Allah affetsin ama resmen kaderinizle oynuyorsunuz. Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş. İnsanlar evlatlarını, anne babalarını kaybediyorlar, ne acılar sıkıntılar çekiyorlar yinede sabır deyip dayanıyorlar. Bir erkek için böyle bir günaha girmek doğru mu? Kim ilk aşkıyla evleniyor ki, insanlar ne sıkıntılar yaşıyor. Allahtan hayırlısını dileyin gerisini boşverin. Umarım Allah doğru yolu gösterir en kısa zamanda dönersiniz bu yanlışınızdan.
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz
nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]Tamam canım
Arkadaşlar, bende sıkıntılı günler geçiriyorum bunun için aramadığım medyum kalmadı... Bikerede işlem yaptırdım ama olmadı... Anladımki güvenilir hiçbir tarafı yokmuş o medyumun ismini vermek istemiyorum. Telefonu dahide yok zaten. Sizden önerebileceğiniz kuvvetli güce sahip bir medyum arıyorum.
Arkadasim gecmis olsun oncelikle gonul istioki sihirli bi degnek hepimizin dileklerini yapsin ama hayat cok acimasiz ... siZ kimlerle gorustnz calistiniz enazindan ozelden bana yazin ki kim yalan kim gercek anlayalim birbrmze destek olalim.ben o...y bey ile calsiorum insallah olur isim
Ben Ankara'da e....n bey ile çalıştım. ama hiç faydası olmadı... Benim ilk başvurduğum hocaydı. Teli bile yok mail atıyor sadece. Sonradan görüştüğüm hocaların farklılıklarındanda anladımki boşu boşuna müracaat etmişim öyle bir hocaya.
Şimdi başka hocalarla görüşüyorum durumumu anlatmak fikir almak için. Telefondan konuşuyoruz kimisi çok iyi, kimisi işinden sıkılmış gibi konuşuyor sizle. Bu da tabi bana zaman kaybından başka bişiy değil. Kimisi ciddi paralar istiyor kimisi en genel standart fiyatlar istiyor. Kimisi para konusunu pek konuşmak istemiyor bile. Şu an b...i diye biriyle tanıştım onunla çalışıyorum.
Bunun dışında bir hoca var F...h diye onu aradım gerçekten şimdiye kadarkilerden onu çok farklı bulduğumu söylemek isterim.. Birisiyle ilgili onun ... olduğunu biliyor muydunuz dedi daha konuşmaya başlar başlamaz şok oldum bildiğine ve daha önce yaşadığım yeri bildi ilginç çok şaşırdım. Ayrıyetten kemküm etmiyor net şeyler soruyor söylüyor. İletişimide güzel. Siz kapatmadan asla teli kapatmıyor. Çok farklı olduğuna bizzat şahidim. Onunla direk olarak konuşamıyorsunuz yardımcı biri var o soruyor hocasına size öyle dönüyor. 3 harflileri varmış hocanın.
F...h ile ilgili olumsuz yorumlar var nette.Emin olamadim oyuzden .suanki calistginiz hocadan memmunmusunuz? Sonuc alirsaniz mutlaka yazim buradan.ben de yazicam bekliyorum buara.insallah mutlu oluruz ne diyim sabir bize.
Aynen canim alakan icin saol gelismelerden habersiz birakma allah isteklerimize kavustrsun bizleriBende okudum yapılan yorumları ama f....h hangi f....h 2 tane galiba. Bu arada size birşey söyleyeyim; kendisi beni öğlen aradı ve siz kiminle konuşuyordunuz biraz önce bakım yaptırdığınızı gördüm dedi ve uyarmak istediğini psikolojimi bozabileceğimi ve kesinlikle bu şahıslara para kaptırmamamı inanmamamı söyledi. Benim kendisiyle henüz bir işlemim yok. Kendisinden telefon gelmeden yarım saat evvel başka hocalarla konuşuyordum ve bakımda yaptırdım inanabiliyor musunuz? Bir kez daha şaşkınlık içersindeyim... Kim sorununuzla ilgilenir görür ve sizi uyarır parasız şu yaptıklarımız.
Şu anki hoca ile tam anlamıyla çalışmaya başlamadım kargomu bekliyorum. Bir hafta önce görüşmüştüm kendisiyle. Bir sonuç alırsam tabiki yazarım sizi bilgilendiririm olumlu olumsuz. Dikkat etmek gerek herkes hoca değil kimisi kolay para peşinde Allah korusun bizi.
Aynen canim alakan icin saol gelismelerden habersiz birakma allah isteklerimize kavustrsun bizleri
Ben o..y beyle calisiyorum.beklemedeyim henuz gelisme olursa yazarimSiz kiminle konuşuyorsunuz? Daha önce işlem yaptırdınız mı?
Ben o..y beyle calisiyorum.beklemedeyim henuz gelisme olursa yazarim
Tedaduf tamamen. Vefk yaptriorum suan pek detay veremiorum cunku daha yeni. Gelismeleri yazicam.hakkimizda hayirlisi insallaho...y bey hakkında birşeyler biliyormuydunuz yoksa direk nette tesadüfenmi bulup aradınız?
Ne yapıyorsunuz tam olarak?
Tedaduf tamamen. Vefk yaptriorum suan pek detay veremiorum cunku daha yeni. Gelismeleri yazicam.hakkimizda hayirlisi insallah
aynen katiliyorum yazdiklariniza biz kimsenin kotulugunu istemiyoruz insallah derman bulurz.ben de isim olursa sonuna kadar tavsiye edicem.mutlaka yazin takipteyim.ay inşallah tutar. Ben gerçekten işimin hallolduğunu gördüğümde önce helal edicem ödediğim parayı. O sonucu almayı dört gözle bekliyorum Asla dermansız dert yoktur bunlara vesile olan kişilerin olduğuna inanıyorum ben. İnşallah derdimize yardımcı olabilecek kısa sürede çözebilecek insanlarla karşılaştırmıştır bizi Allah. Gelişmeleri aktaracağım... Başka insanlarada ben yardımcı olmak istiyorum buradan...
sizin calistgnz isim kim merak ettm b.. demissinz ama bulamadim kim oldugunu. Mesaj da atabilirsinizay inşallah tutar. Ben gerçekten işimin hallolduğunu gördüğümde önce helal edicem ödediğim parayı. O sonucu almayı dört gözle bekliyorum Asla dermansız dert yoktur bunlara vesile olan kişilerin olduğuna inanıyorum ben. İnşallah derdimize yardımcı olabilecek kısa sürede çözebilecek insanlarla karşılaştırmıştır bizi Allah. Gelişmeleri aktaracağım... Başka insanlarada ben yardımcı olmak istiyorum buradan...
sizin calistgnz isim kim merak ettm b.. demissinz ama bulamadim kim oldugunu. Mesaj da atabilirsiniz
şöyle söyliyim kendisi 4 harfli :) b_ki :) araya bütün seslileri koyup deneyin uygun bir isim tamam canim anladim tanimiorum kendisini insallah isinizi halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?