Acil medyum arıyorum.

Sanırım gene olmadıııı

Haklı olabilirsin. İlgin için teşekkürler

Ama sen her gece bir adet dua okumuyorsun sanırım
Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz[/QUOTE]

Tamam canım[/QUOTE] nasilsin canim bugun kargon gelecekti[/QUOTE]

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?[/QUOTE]

Baştan başladım. Sen ulaşabildin mi?[/QUOTE]

Canım var mı bir gelişme?

Yok okumuorm canim suan cok detay veremiorm kusura bakma sonuc asamasinda anlatrm olani biteni.insallah kavusrz

Benim mi?[/QUOTE]yanlis hatirliyo olabilirim siz dusurunce tasidiginiz iptal mi oldu ypksa sadece gunu mu basa aldiniz?[/QUOTE]

Baştan başladım. Sen ulaşabildin mi?[/QUOTE]

Canım var mı bir gelişme?[/QUOTE]
Keske olsa da mujdeyi burdan versem. Bekliyorum bakalim canım. Ümitsizlige dusmedim

Arkadaşlar, bende sıkıntılı günler geçiriyorum bunun için aramadığım medyum kalmadı... Bikerede işlem yaptırdım ama olmadı... Anladımki güvenilir hiçbir tarafı yokmuş o medyumun ismini vermek istemiyorum. Telefonu dahide yok zaten. Sizden önerebileceğiniz kuvvetli güce sahip bir medyum arıyorum.

Arkadasim gecmis olsun oncelikle gonul istioki sihirli bi degnek hepimizin dileklerini yapsin ama hayat cok acimasiz ... siZ kimlerle gorustnz calistiniz enazindan ozelden bana yazin ki kim yalan kim gercek anlayalim birbrmze destek olalim.ben o...y bey ile calsiorum insallah olur isim

Ben Ankara'da e....n bey ile çalıştım. ama hiç faydası olmadı... Benim ilk başvurduğum hocaydı. Teli bile yok mail atıyor sadece. Sonradan görüştüğüm hocaların farklılıklarındanda anladımki boşu boşuna müracaat etmişim öyle bir hocaya.
Şimdi başka hocalarla görüşüyorum durumumu anlatmak fikir almak için. Telefondan konuşuyoruz kimisi çok iyi, kimisi işinden sıkılmış gibi konuşuyor sizle. Bu da tabi bana zaman kaybından başka bişiy değil. Kimisi ciddi paralar istiyor kimisi en genel standart fiyatlar istiyor. Kimisi para konusunu pek konuşmak istemiyor bile. Şu an b...i diye biriyle tanıştım onunla çalışıyorum.
Bunun dışında bir hoca var F...h diye onu aradım gerçekten şimdiye kadarkilerden onu çok farklı bulduğumu söylemek isterim.. Birisiyle ilgili onun ... olduğunu biliyor muydunuz dedi daha konuşmaya başlar başlamaz şok oldum bildiğine ve daha önce yaşadığım yeri bildi ilginç çok şaşırdım. Ayrıyetten kemküm etmiyor net şeyler soruyor söylüyor. İletişimide güzel. Siz kapatmadan asla teli kapatmıyor. Çok farklı olduğuna bizzat şahidim. Onunla direk olarak konuşamıyorsunuz yardımcı biri var o soruyor hocasına size öyle dönüyor. 3 harflileri varmış hocanın.

F...h ile ilgili olumsuz yorumlar var nette.Emin olamadim oyuzden .suanki calistginiz hocadan memmunmusunuz? Sonuc alirsaniz mutlaka yazim buradan.ben de yazicam bekliyorum buara.insallah mutlu oluruz ne diyim sabir bize.

F...h ile ilgili olumsuz yorumlar var nette.Emin olamadim oyuzden .suanki calistginiz hocadan memmunmusunuz? Sonuc alirsaniz mutlaka yazim buradan.ben de yazicam bekliyorum buara.insallah mutlu oluruz ne diyim sabir bize.

Bende okudum yapılan yorumları ama f....h hangi f....h 2 tane galiba. Bu arada size birşey söyleyeyim; kendisi beni öğlen aradı ve siz kiminle konuşuyordunuz biraz önce bakım yaptırdığınızı gördüm dedi ve uyarmak istediğini psikolojimi bozabileceğimi ve kesinlikle bu şahıslara para kaptırmamamı inanmamamı söyledi. Benim kendisiyle henüz bir işlemim yok. Kendisinden telefon gelmeden yarım saat evvel başka hocalarla konuşuyordum ve bakımda yaptırdım inanabiliyor musunuz? Bir kez daha şaşkınlık içersindeyim... Kim sorununuzla ilgilenir görür ve sizi uyarır parasız şu yaptıklarımız.

Şu anki hoca ile tam anlamıyla çalışmaya başlamadım kargomu bekliyorum. Bir hafta önce görüşmüştüm kendisiyle. Bir sonuç alırsam tabiki yazarım sizi bilgilendiririm olumlu olumsuz. Dikkat etmek gerek herkes hoca değil kimisi kolay para peşinde Allah korusun bizi.

Aynen canim alakan icin saol gelismelerden habersiz birakma allah isteklerimize kavustrsun bizleri

ya kızlar ben fal baktırmam, geleceği tahmine yönelik istemiyorum İzmir'de kendini baya geliştirmiş Bakım( büyü var mı?diye su an ki halden) yıldızname bakan, nazar çıkarmak için kurşun döken, korunmak için vefk,cevsen hazırlayan daha çok korunmaya yönelik çalışan varsa büyü bozan bildiğiniz var mı işinin ehli kimse?

Tedaduf tamamen. Vefk yaptriorum suan pek detay veremiorum cunku daha yeni. Gelismeleri yazicam.hakkimizda hayirlisi insallah

ay inşallah tutar. Ben gerçekten işimin hallolduğunu gördüğümde önce helal edicem ödediğim parayı. O sonucu almayı dört gözle bekliyorum Asla dermansız dert yoktur bunlara vesile olan kişilerin olduğuna inanıyorum ben. İnşallah derdimize yardımcı olabilecek kısa sürede çözebilecek insanlarla karşılaştırmıştır bizi Allah. Gelişmeleri aktaracağım... Başka insanlarada ben yardımcı olmak istiyorum buradan...

aynen katiliyorum yazdiklariniza biz kimsenin kotulugunu istemiyoruz insallah derman bulurz.ben de isim olursa sonuna kadar tavsiye edicem.mutlaka yazin takipteyim.

sizin calistgnz isim kim merak ettm b.. demissinz ama bulamadim kim oldugunu. Mesaj da atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…