Acil medyum arıyorum.

Vekf yaptıran arkadaşlar eğer vekfi taşıyorlarsa bakım yaparlarsa bozulur. Çünkü vekfin talıma usulleri var. Fal baktırmayacaksın, bakım yapmayacaksın vs.

Yok bu bakım zaten işleme başlamadan önce yapılmıştı.. ama adam yine aradı yaptırmıomusun diye..

Yok bu bakım zaten işleme başlamadan önce yapılmıştı.. ama adam yine aradı yaptırmıomusun diye..

Yaptırmıyorum de eğer istemiyorsan. Sen peki kime işlem yaptırdın?

Var mı bir gelişme?

Selam kızlar gelişme var mı?? Ne yapıyorsunuz?
Kızlar ben çok zor durumdayım ya benim işlemimin bekleme süresinin bitmesine son 3 gün var..ama mahvoldum benimkinden hiç haber yok o kadar yazıyorum ediyorum birkere bile cevap yok...Kızlar çok kötüyüm. Göğsüm kabara kabara ağlıyorum geceden sabaha... Acaba bu yapılan işlem benimi etkiledi. Kötüydüm iyice kötü oldum. Rabbim bnana yardım et!! Beni bu acıyla sınama Allahım Sana yalvarıyorum... Ben çok kötü oldum kızlar...

Telefonlarıma cevap veren benimki ayrıldıktan sonra aramalarımı hep meşgule attı bende aramak yerine mesaj atıyordum sonra arıyım dedim kızlar dün akşam teli çaldı çaldı sonra meşgule attı ve kapattı telefonunu sabahlara kadar...Kesin beni aldatıyo bana bunu da yaptı....İlgilenmiyo artık....Çok kötüyüm Rabbim gör beni ((((((

Dur sakin ol. Ne işlemi yaptırdın. Vekf mi? 40 gün üstünde taşıdın mı? Keşke aramasaydın. Medyum o...y bana sakın arama o zaman yaptığımız işlemin ne anlamı kalır demişti.

Dur sakin ol. Ne işlemi yaptırdın. Vekf mi? 40 gün üstünde taşıdın mı? Keşke aramasaydın. Medyum o...y bana sakın arama o zaman yaptığımız işlemin ne anlamı kalır demişti.

Bilmiyorum vefk gibi bişey verdi yüksek biryere koy 9 gün bekle dedi o kişi seni rüyasında görcek 5 gün boyunca ve seni arayacak dedi gördüğü rüyayı anlatacak sende bana onu detaylarıyla anlatacaksın bende işlemi buradan sonlandırıp kapatacağım dedi... ama nafile... hiçbir sonuç yok alamadım.. kafa beyin kalmadı... o gitti birdahada dönmez...

Kızlar bu adam beni seviyodu yaa... ilişkimiz çok güzeldi... kapılarımda beklerdi... şimdi hayretler içindeyim olan duruma bakıyorum o günleri şimdi uzaklardan anıyorum... Hayal kırıklıkları içindeyim... Şimdi ben ona bağlandım feci halde... özlüyorum dönmesini istiyorum hiçbir şekilde istemiyor beni...

Kafa beyin kalmadı ağlamaktan gözlerim şişiyor başım ağrıyor bir dakika aklımdan çıkmıyor... Ben bunları yaptım diye mi cezalandırılıyorum... çok büyük acı içindeyim... çokkkkk

Kafa beyin kalmadı ağlamaktan gözlerim şişiyor başım ağrıyor bir dakika aklımdan çıkmıyor... Ben bunları yaptım diye mi cezalandırılıyorum... çok büyük acı içindeyim... çokkkkk

Dur sakiiiin hocayı aradın mı?

Kalp ağrısı çok kötü birşey Allah kimseye gönül kışı vermesin...Karşımdaki kişi tek ilacımın kendisi olduğunu anlasa... Beni hayat döndürse şimdi... Bir kerecik gelse konuşsa benle....Ne olur? Hayatımı zehir etti...aklım işim gücüm herşeyim etkilendi...Sağlıklı değilim artık ben...Sağlıklı düşünemiyorum...Ettiklerimizden insanoğlu pişmanlık duyabilseydi hiçbirimiz şimdi bu hallere düşmezdik...
Ben burada mühim birşey öğrendim...sevmediğim bir insan dahi olsa böyle ağlasın üzülsün ben mutlaka onunla konuşacağım...Bir insanın başkasına böyle acı çektirmeye hakkı yok.... Rabbim kalbini kıran kişilere elbet cezalandırır...Çünkü Rabbimden başkası bilemez şu an benim ne çektiğimi... Bu büyük acı büyük yara kimsenin bunu çekmeye hakkı yok....

Seni oyle iyi anliyorum ki rabbim tum gonul yarasi olanlara tez sifa versin

Bence sen önce hocayı ara. İşlem bitti ama henüz ortada bir şey yok diye

Ama bana 9 gün bekle dedi.... şu an birşey diyemezki... bekle öyle konuşalım der... bu süre bitmeden hiçbir şey demez konuşmalarından anladığım kadarıyla ben biliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…