Acil yardım kızlar

belki düzelir dedim belki 4olsa benle uğraşmazlar dedim . Sonra kendı kendime düşündüm 3 böyle olan 4 düzelecek ve vazgeçtimm cnm

Dayak var üstelik saatlerce. Ve siz sofra kurup hiç bişe olmamış gibi davrancaksınız. Ciddi misin sen? Böyle davranmsya devam edersen saatlerce dövülmeye de mahkumsun demektir

bende kaçtır çocukların da şiddet görüp görmediğini soruyorum hatta konu sahibinin diğer konularında da sordum cevap vermiyor demek ki çocuklar da alıyor nasiplerini
Yok onlara dokunmuyor sadece bana . Ama çocuklarım aglıyor

Abim yok kardeşim var benim ailemde siddet yok daha babamdan bir tokat yememişim ve ailenin tek kızıyım

Zaten hiç muhatap olmuyorum onunda hiç umrunda değil

belki düzelir dedim belki 4olsa benle uğraşmazlar dedim . Sonra kendı kendime düşündüm 3 böyle olan 4 düzelecek ve vazgeçtimm cnm

Kocani adam etmek ugruna bu dunyaya bir birey daha mi getirmeye calisiyorsun bide, hemde bu kadar sorunlu bi aileye! Bence seninde bi kac tane tas eksilmis canim. 1000 cocukta dogursan ugrasan ugrasir

Cnm beni her evlilik böyle değil her erkekte . Esimin 3arkadası evlendi hiç biri böyle değil üstelik arkadaşları evlendikten sonra onla görüşmedi . Adamlar karısının ayakkabısını önüne indiriyor . Benimki bu davranışı yadırgıyor . Bende dedim bak kıymet biliyorlar . Rabbim sana güzel yazılar yazsın. Bunları düşünme dua et cnm

kiz se

kiz seviyan ne o ozelden yazdigin banada yaz bigun birine lazim olur merakliyimdir ben
Yazdim cansu cum kocasindan ve ailesinden korkusuna cesarat edemedi eger yapsaydi muhteşem olcakti ama korkuyo polise bile gerek kalmicakti çok güzel olcakti. Hem niye merak ediyonki anlamadım sadece bi seçenek sundum okadar yani bence cansu bu korkuyla daha çok dayak yer en sonunda kocasının elinde kalip bi kadin daha şiddetten olup gider ne kadar secim sunarsak sunalim hepsine kapali dayak yemeye pek de merakli eğer benim özelden yazdığımı uapsa kocasinin ruhu bile duymaz parasi da olur daha çok gizli gine para biriktirir ama cesaret edemiyoki arkadaş öyle yap diyoz öyle yapmıyo böyle yapdiyoz olmuyo bütün çözümlere kapali... insan ölume dayağa bukadarmi merakli olur anlamadim gitti
bak cansucuğum sen istemesende bu boşanma olcak sonunda dizin evliliğiniz öyle bi noktaya gelmişki hani geçmişin yorgunluğu var üzerimde bep ben altan alan taraf oldum dayak uediğim aşam geldi bana yemek yap dedi bende beni bu hale gwtirene yemek yapmam demiştin o evde yokken mutluyum o eve gelince huzurumuz kaçiyo mutluluk uçup gidiyo bic adini ismini etmiyom hiç konuşma bile konuşmuyorum o yokmuş gibi davranim diye yazmadin mi
Şimdi sana soruyorum bu böyle neteye kadar gider artik aranizda hiçbişey kalmamaış insanlar birbirinden haz etmediği zaman biç olmazsa birbirine tahammülü olur kocanla aranizda oda kalmamiş merak ediyom bu işin sonu belli deilmi ya ölüm ya boşanmak bu evliliğin olur tarafi kalmamiş

Cnm şimdi böyle davranıyorum senın söylediğine cesaret edemem sonrası . Ben şimdi herseyı görmezden geliyorum çocuklarım ben istediğimizi yapıyoruz . Hiçte eşim olmasın . Tekrarda olmaz işallah dayak olayı. Şimdi huyu tam ögrendim . Sinirli halde yanında olmamaya calişırım . Birde böyle yapayım . Hiç pişmanda değil benim eşim hayatına gezmesine devam ediyor allah her halde vicdanını almışmı bir anlam veremedim . Bende inan bilmiyorum sanki gücümde kalmamış artık ne olsa razıyım. Yoruldum artık bişey düşünmek istemiyorum kendimi ve çocuklarımı bir sekildemutlu etmeye calişacagım

Cansu ayrılmayı göze aldığın vakit bana numrni yaz gerekli yardımları yaparım senin ve çocukların icin.. avukat mahkeme masraflari vs... hatta silede bi yermiz var.. evde kalir calisirsin..ama yok benim kaderim bu Çekicem diyosan da bişi yapamam.

Buarada sormayı unuttum kocan ne iş yapıyo. . Geliri nedir? Maddi durumu iyi diye emi birakmiyo sun.. Çünkü o kadar çok kadın varki dayak yiyip sesini çıkarmayan. . Ya parası vardır o yüzden susuyolar.. yada bakacak kimseleri olmadigindan susuyolar..

Tmm cnm çok sağol. Ama şuan düşünmüyorum Zaman ne gösterir bilemiyorum

Şimdi düşünüyorum da belki bu bu kadar çözüm önerilerimize hamile olduğu için kapalidir diye düşünüyom belki hamiledir ama söyleyemezdir cansu hamilemisin lütfen cevàp ver
4.yu dusunmusler biara ama bu şiddet olayları tekrar portledigi için vazgecmisler...
Cansunun hayatı dizi film gibi.. aman allahım. . Olay cansu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…