Acil yardım kızlar

Gercekler bu hic birsey yapamıyorum
Hayır abla yapamam korkuyorum

cansu ben sana bundan önce bi soru sormuştum
lütfen bu sorularımı bir cevaplar mısın
ailenle ilgili durumu biliyorum, okudum yazdıklarını, geçmişi sormuyorum, geleceği soruyorum
şimdi sen, 3 çocuğunu da alıp, evi terketsen, aileni de arayıp desen ki ya bana sahip çıkacaksınız, ya da ben gidiyorum bir daha beni asla göremezsiniz
ne derler sana?
bir de, senin ailende de şiddet var mı? baban anneni veya çocuklarını döver mi mesela veya varsa abin eşini?
bir de aradım taradım yaşını bulamadım, kaç yaşındasın şu an? 26 doğru mu?

Sana ve senin durumunda olanlara Allah yardım etsin bi an önce kurtarsın
Kpss için uğraş
Sonra kendine ayrı bi düzen kur
Çalışıp para kazanınca özgüvenin gelicek
O zamana kadar mümkün olduğunca kavga etme, çocukları şiddete şahit etme
Sabırlı ol
Başka ne diyim
Ha bi de senin ki gibi babalar gidip iskelede dikilsin, belki iskele kazığı olup işe yararlar hayatlarında
Kocanında allah cezasını versin

merak ettim, neden bana cevap vermiyorsun? onlinesın ama yazmıyorsun...

bence önce bu psikoloğa gidin hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz... nerdeyse ben hakettim dayağı dicen...birazcık kendine saygın olsun sana o şekilde muamele etmesine izin verme... doktora git daha sonra harami fark edip kendin doğru olanı yaparsın zaten...

Aslında nafaka da alır muhakkak çocuklar için, sığınma evindeyken meslek de edinir, iş de bulur. Zor olur ama bugünlerinden kolay, bugünlerinden iyi olur bence

Aslında nafaka da alır muhakkak çocuklar için, sığınma evindeyken meslek de edinir, iş de bulur. Zor olur ama bugünlerinden kolay, bugünlerinden iyi olur bence

nafaka alır da, ne kadar alır?
benim babam çok zengindi ben azıcık nafaka alabilmişim mesela, hadi bu yıllar önceymiş
arkadaşım 4-5 sene önce boşandı, eşi bir şirkette genel müdürdü, 9,000 maaşı vardı, 1,500 tl bağlandı
cansunun eşinin böyle bir geliri yoktur, belgeli geliri ne kadardır ki?
evet sığınma evinde meslek edinir doğru da, tut ki tutunamadı 6 ayda, sığınma evinde kalma süresi doldu, o zaman ne olur?
bilemiyorum...
yanlış yönlendirmek hiç istemiyorum...

Ya sen kocandan dayak yiyip sonra da ''süt al'' diye mesaj atan üye değil misin?

Şimdi de dayak yemişsin sofra kurayım mı diyorsun. Ya ben önceki konularında da deli gibi dil döktüm sana boşan diye. Şöyle yap böyle yap ailene şöyle de, şuraya git, buraya git. Ya neden hiç dinlemiyorsun bizi? Tutturmuşsun ''yapamam yapamam.''

Baban seni almaya geliyor, yemek yiyip gidiyor. Sen dayak yiyorsun ''sofra kurayım'' diyorsun, anlamıyorum sizi ya.

Keşke çok zengin çok milyarder biri olsaydım, şimdi direk seni ıp adresinden buldurur, gelir seni de çocuklarını da alır, size bi düzen kurar oturturdum yemin ederim!! O kocan olacak yaratığı da hapse attırırdım of ya.

Madem boşanmıyorsun sofra falan kurma! Deli olma! Gelip senden özür dileyip gönlünü alana kadar yokmuş gibi davran lütfen!!! Konuşma onunla, muhatap olma!

Bak boşanmayacaksan bile, git darp raporu al. Hatta polisi ara, uzaklaştırma falan verilsin, en azından kocan senin artık tepki verdiğini anlasın ! Yüzüne bakma şu adamın. Ya seni döven adama sofra kurarsan o adam düzelir mi??? Ya madem boşanmıyorsun bari bu dediklerimi yap, yemin ederim senin yerine bana dert oluyo artık bu yaşadıkların!

İnan o adamın elinde kalacak diye korkuyorum
Haklısın ama işte cansu kararlı olsa kurtarır kendini. Yapan yapıyor, tutunuyor, az da olsa nafaka da destek oluyor. Ama güçlü olması lazım tabi kadının, kendine inanması lazım. Ama öyle bir ruh halinde değil cansu. Biz ne desek de zaten çıkmayacak sığınma evine

çıkmayacak, çıkamaz
26 yaşında, 3 çocuk olması için hadi diyelim 20 yaşında evlendi
hiç tanımadığı bir adamla evlendi
temizlik, hamur işi yapmayı birşey sandı (kendisi yazdı bunları)
bunları yaptıkça sorunları unutuyor sandı
yani şu sayfalarda yazdıklarına bak
psikolojiye bak
herkes çok güçlü olamaz ki
kızamıyorum ben cansuya

konu sahibi bunca dayaga rağmen 4. çocugu yana yakıla yapmak istediği için savunulacak bir tarafının oldugunu düşünmüyorum.
hele hele kendi evlatlarına sahip çıkmayan ya da çıkamadığını bildiği halde yeni çocuklar doğurup onları da bu hayata dahil eden bir kişi kendi anne babasını suçlayamaz. kendisi kendi çocukları için ne yapıyor ki kendi ailesinden beklentisi oluyor?
o bu hayatı seçmiş. dayak yiyor elti suçlu kaynanası suçlu ama hep döven kocası. ama başkaları suçlu.
şu an için yapılabilecek tek şey çocukların ellerinden alınıp karı koca kısırlaştırılmaları. bu da mümkün olmadığı için belki 15-20 yıl sonra 3. sayfa haberlerinde bu zavallı çocukları göreceğiz. konu sahibi o zaman kadar muhtemelen 8. 9. çocuğa da çıkmış olur.

bi gün çok zengin olursam lotodan falan para çıkarsa (arada bi oynarım) ilk işim cansuya ulaşmak olacak!

C Cansu098 bir de ailene bu adam beni öldürecek artık desen de mi sana kapısını açmaz ailen Yani bir tokat bir tekme değil, hınçla öldürecekmiş gibi saatlerce dövüyor desen.. Onlara gelip alın demesen sen gitsen çocuklarınla orada da şiddete maruz kalır mısın ?

Yani kocanın önünü almak için bir şey yapmak şart, yoksa artarak devam edecek bu, her attığı dayak yanına kar kalıyor.

Tamam sığınma evi boşanma cesaret edemiyorsun, anlıyorum ama en azından darp raporu alsan? Ya da polisi arasan kocanı alır götürürler, o zaman aileni arasan canımdan korktum öldürecekti artık, can havliyle polisi aradım desen, ailen yine sana evini açmaz mı

Ben bir üzülüyor, bir kızıyor, bir daha üzülüyor, kahroluyor, sonra yine kızıyorum! İnan allak bullak oluyorum ne zaman bu konuları okusam. Koca dayağı yiyen kadın kafasındakileri bir değiştirebilse.. O zaman çaresiz olmayacak ama.. Bu kadar dayağa güç bulup evden çıkacak gücü nasıl bulamıyorlar kendilerinde? Daha önce de buraya çok uzun bir yorum yazdım. Bu kadar dayak yemek için asıl güçlü ve dirayetli olmak lazım diye. Güçlü ve dirayetli olmasa bir kadın o kadar dayağa nasıl katlanır zaten.. Ah ah. Ne desem boş...

neeeeyyyyyy???
bu nerede yazıyor? ben okumamışım, şoktayım şu an

marilyn monroe sen biliyor muydun bunu?

stockholm sendromu gibi bir psikolojiyle ...yazacaktım kiiii bettybluess in mesajını gördüm
gerçekse
ben daha okumam bu konuyu
çok üzülüyordum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…