- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Haklı olmak önemli değil konu sahibi.Senin yazdıklarına kelime bulamıyorum cunku haklisin
hayatta tutunacak dali olmayan, dayakci vicdansiz bir kocanin elinde curuyup gidecek bir kiz , ne yapsin ? ne yapabilir ? Polise gitsen kocani cagirip hadi bir daha kavga etmeyin deyip eve gonderiyorlarmis bu ulkeden kadina adaletmi varki ?
O yuzden kadinlar anneler okuyun kiz cocuklarinizi okutun is guc sahibi etmeden koca kitligi cikacakmis gibi, sanki bir bogazi doyurmak sizi batiracakmis gibi kiz cocuklarinizi cocuk yasta elin adamlarinin eline veriop ziyan etmeyin. Hayati bu sekilde kararan her kiz cocugunun her kadinin sebebi anne babasidir, ve bana kalirsa bu dunyada olmasada bir sekilde hesabini vereceklerdir yaptiklarinin.
aa yok öyle değil artık. diretirse barışmıcam şikâyetçiyim darp raporu, evden uzaklaştırma istiyorum, avukat istiyorum dediği vakit yapmak zorunda işlemi.hayatta tutunacak dali olmayan, dayakci vicdansiz bir kocanin elinde curuyup gidecek bir kiz , ne yapsin ? ne yapabilir ? Polise gitsen kocani cagirip hadi bir daha kavga etmeyin deyip eve gonderiyorlarmis bu ulkeden kadina adaletmi varki ?
O yuzden kadinlar anneler okuyun kiz cocuklarinizi okutun is guc sahibi etmeden koca kitligi cikacakmis gibi, sanki bir bogazi doyurmak sizi batiracakmis gibi kiz cocuklarinizi cocuk yasta elin adamlarinin eline veriop ziyan etmeyin. Hayati bu sekilde kararan her kiz cocugunun her kadinin sebebi anne babasidir, ve bana kalirsa bu dunyada olmasada bir sekilde hesabini vereceklerdir yaptiklarinin.
Hayır ben degilimkonu sahibi abisinden de dayak yiyen senmiydin ?
hani kocanı yoldan çıkarıcı sözleri olan abi?
Hayır ben degilim
Annemin durumu yok onunda ailesi var ailesine bakıyor yaşlı ailesi bütçede yok kolaymi 3 çocukla git kal mecbur idare edeceğim . Darp raporu aksam esim duysa konu daha cok buyur artık susma hakkımı kullanıyorum . Allahlarından bulsunlarHaklı olmak önemli değil konu sahibi.
Sizin için üzülüyorum sadece. Kusura bakmayın belki aciniz size yetiyor.
Ancak çok masumane dusunuyorsunuz. Yatak ayirmakla çözülmez bu mesele
Bir kere size sahip çıkmayan aileniz olduğunu biliyor esiniz. Maalesef sonu gelmeyecektir.
Bir arkadaş yazmış darp raporu al diye. Ayrilmayacaksan bile al. Kocana uzaklastirma çıkar. Siz evde cocuklarinizla oturursunuz.
psikolojik şiddete giriyor bu da kv nize bile dava açma hakkınız var.Hayır o da diliyle uyguluyor siddetini
Daha eskisi gibi olmam aynı ortamda fazla durmam konuşasa cocuklara bakmam. Lazım ne bileyim bir sure boyle idare edecegimbak ciddiyim elinde kalacaksın bu adamın..
git şikayet et darp raporu al..
en azından her aklına estiğinde dövmez..
Ah be ya, sizi böyle çaresiz bırakanlar utansın.Annemin durumu yok onunda ailesi var ailesine bakıyor yaşlı ailesi bütçede yok kolaymi 3 çocukla git kal mecbur idare edeceğim . Darp raporu aksam esim duysa konu daha cok buyur artık susma hakkımı kullanıyorum . Allahlarından bulsunlar
Allah sana ve seni cocuk yasta o adama veren anne babana akil fikir versin. Kizi saatlerce kocasi dovuyor kiz ne yapayim , kuseyim mi? yoksa yemek mi hazirlayim ? diyor yani aklina baska bir sIk gelmiyor, neden mi cunku kucuk cunku cahil cunku okumamis, cunku gidecek yeri yok, cunku gitmek gibi bir secenegi yok, cunku anneside muhtemelen kendi gibi yillarca kocasindan dayak yemis, cunku bu kiz kadinlarin dayak yedigi ve bunun bir kader oldugu dusunulen bunun normal kabul edildigi bir ortamda buyumus.
Cok gormeyin orasi turkiye, cocuk gelinlerin memleketi neden sasiriyorsunuz ki ? Sanki baska bir ulkede yasiyormus gibi davraniyorsunuz ? Simdi su kiza sasiran hanimlar bu ulkemizin gercegi sasirmayin ....
hayatta tutunacak dali olmayan, dayakci vicdansiz bir kocanin elinde curuyup gidecek bir kiz , ne yapsin ? ne yapabilir ? Polise gitsen kocani cagirip hadi bir daha kavga etmeyin deyip eve gonderiyorlarmis bu ulkeden kadina adaletmi varki ?
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Yazıklar olsun ya yine şiddet yine dayak ya güzel kardeşim seni adam saatlerce dövmüş kaynananin gelip seni kocana öldüttürmesini mi beklicen seni ölesiye döven hertarafini mosmor eden adamin karnini niye doyuruyosunki sofra kurayimmi demişin bide ya kocan karnini doyur güçlendikçe seni daha çok ďövsün önüne binbir çeşityemek koyki bidahakine seni döverken öldürsünEsim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
kaynananız üzerinize kuma getirilmesini istiyo mu peki ya da eşiniz?Doğuluyuz
eşiniz üniverste okumuş mu?Doğuluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?