Acil yardım kızlar

Senin yazdıklarına kelime bulamıyorum cunku haklisin
Haklı olmak önemli değil konu sahibi.
Sizin için üzülüyorum sadece. Kusura bakmayın belki aciniz size yetiyor.
Ancak çok masumane dusunuyorsunuz. Yatak ayirmakla çözülmez bu mesele
Bir kere size sahip çıkmayan aileniz olduğunu biliyor esiniz. Maalesef sonu gelmeyecektir.
Bir arkadaş yazmış darp raporu al diye. Ayrilmayacaksan bile al. Kocana uzaklastirma çıkar. Siz evde cocuklarinizla oturursunuz.

yazıyoruz gitsin darp raporu alsın..
3 dayak yiyorsa 1 e iner belki ..
tövbe tövbe az dayak yesin diye akıl verir olduk ..

konu sahibi kocan olacak öküz vururken sen boş durma bari sende patlat gelişine..

aa yok öyle değil artık. diretirse barışmıcam şikâyetçiyim darp raporu, evden uzaklaştırma istiyorum, avukat istiyorum dediği vakit yapmak zorunda işlemi.
özellikle ŞİKAYETCİYİM- DARP RAPORU- AVUKAT İSTİYORUM' U demesi ve ısrar etmesi lazım.

Annemin durumu yok onunda ailesi var ailesine bakıyor yaşlı ailesi bütçede yok kolaymi 3 çocukla git kal mecbur idare edeceğim . Darp raporu aksam esim duysa konu daha cok buyur artık susma hakkımı kullanıyorum . Allahlarından bulsunlar

Hayır o da diliyle uyguluyor siddetini
psikolojik şiddete giriyor bu da kv nize bile dava açma hakkınız var.
calışmadıgınız için barodan ücretsiz avukat tutma ve işlem yapma hakkınız var. ayrıca dava masraflarını da kocanıza ödetebilirsiniz.

bak ciddiyim elinde kalacaksın bu adamın..
git şikayet et darp raporu al..
en azından her aklına estiğinde dövmez..
Daha eskisi gibi olmam aynı ortamda fazla durmam konuşasa cocuklara bakmam. Lazım ne bileyim bir sure boyle idare edecegim

Kızlar suan yazamayabilirim banyo yapıp uyucam tekrardan destek icin cok sagolun dua edin kizlar

Ah be ya, sizi böyle çaresiz bırakanlar utansın.
Neredesiniz, kimsiniz, nesiniz bilmiyorum ama kahroldum durumunuza.
Hem çok kızdım size, hem de çok üzüldüm doğrusu.
En azından başka çocuk yapma lütfen.

Eşim beni saatlerce dövdü küseyim mi? nedir, ne demektir kardeş ya.. Kaynananı sevindirmemek için boşanmayacaksan hiç gücenme bile çünkü bir ömür o dayaklardan daha çook yiyeceksin demektir. Hem öyleyse hiç küsmede, ne gerek var ? Kur sofranı güzelce, o yemek yiyerek doysun, sende dayak.. Alış bunlara alış..
NOT: Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Sen kendine saygı duymazsan, kimse sana saygı duymaz. Sen kendine acımazsan, kimse sana acımaz...

harika yazıyorsunuz yazmasına
ama bir de herşeyi Türkiye'ye maletmeseniz keşke
"orası Türkiye" dediğinize göre yurtdışındasınız
yurtdışında da neler neler var
keşke "türkiye" unsurunu önplana çıkararak değil, kadın unsurunu ön plana çıkararak yazsanız
gerçekten...beğen tuşuna basacağım basacağım, bu sebeple basamıyorum...

Benim de kaynanam dolduruyor kocami.kocam da tavir yapiyo hakaret ediyo vs .buradaki arkadaşlar diyor ki kocanın aklı yok mu ? Var ama ana sonuçta etkiliyor iyi yada kötü.madem ayrılmak istemiyorsun (ki ayrılma) esine derdini anlat kv ye meydan verme sevindirme zaten amaç o yuva yikmak.bu mübarek günlerde duam yuva yıkanların yuvası olmasın inşallah.

Yazıklar olsun ya yine şiddet yine dayak ya güzel kardeşim seni adam saatlerce dövmüş kaynananin gelip seni kocana öldüttürmesini mi beklicen seni ölesiye döven hertarafini mosmor eden adamin karnini niye doyuruyosunki sofra kurayimmi demişin bide ya kocan karnini doyur güçlendikçe seni daha çok ďövsün önüne binbir çeşityemek koyki bidahakine seni döverken öldürsün
Bide boşanmayi istemiyosun
yinede sen bilirsin ama seni mosmor edesiye ölesiye döven erkekdiyemediğim pismahluk seni bidahakine toprağın altına sokar sana bişey sorcam cevapla lutfen çocuğun varmi senin varsa o çocuklara yazik hatta en önemlisi bedenine yazık be
Allah bize bu bedenimizi bi emanet olarak verdi bu emanete sahip çik diye yaratti bizi sen ise bedenine sahip çıkacana Allahin verdiği emanete eziyet ettirisun zaten kocan Allahin yarattigina eziyet ettiği icin cezasını çekcek bide sende Allahin sana emanet ettigi bedenine kimseye zarar vermesine izin verme git polise şikayet et çekzin cezasıni pislik bak o zaman bi daha sana vurabiliimi bak benim eski esim beni evdenn attiği zaman beni dövdüğü zaman üç gün üç gece cezaevinde hücrede kalmış böyle pislikleri ancak hücreli hapis pakliyo
aen hala önüne sofra kurayimmi diyon ya delirdinmi nettin kovan kafan vurduğu zaman hafizanimi kaybettin diye bile düşündüm ya hiç affetme git polise zaten polis seni hadtaneye gotürúr raporunu da alir illa boşanmak istemisen bile bi daha sana vurmaz hapisten korkar da o pisik mahluk

Şaka mı bu !!! Gerçek olamaz sofra kur bide ayaklarını falan yıka ...
ufak tefek atışmaları anlarım kavga edersin tartısırsın anlarım dayak yedim saatlerce morardı heryerim sofra kurayımmı !!!! bence darp raporu alıp doğru avukata git ki kaynanan o zaman anlasın yaptığını böyle insanla...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…