- 10 Nisan 2014
- 42.512
- 113.870
- 798
aaa birbirlerini önceden tanıdıkları için resmen çocuğunuza akran zorbalığı uyguluyorlar.hadi bu sene bitiyor idare edilir de seneye ne olacak?okul başarısını bile etkiler psikolojisini geçin.bu servis işine bir çözüm bulun.olmazsa arabayla götürüp getirinÖncesinde ufak ufak rahatsız etmeler tartışmalar, bu tehditle beraber, son olay
Çok uzak. Keşke mümkün olabilseaaa birbirlerini önceden tanıdıkları için resmen çocuğunuza akran zorbalığı uyguluyorlar.hadi bu sene bitiyor idare edilir de seneye ne olacak?okul başarısını bile etkiler psikolojisini geçin.bu servis işine bir çözüm bulun.olmazsa arabayla götürüp getirin
suyla çalışan araba icat edilirse olabiliraaa birbirlerini önceden tanıdıkları için resmen çocuğunuza akran zorbalığı uyguluyorlar.hadi bu sene bitiyor idare edilir de seneye ne olacak?okul başarısını bile etkiler psikolojisini geçin.bu servis işine bir çözüm bulun.olmazsa arabayla götürüp getirin
bizim okulda da var bu tür çocuklar ben kendim götürüp getirdim hep.ama gelecek yıl servise vereceğim okul değiştiği için.herkes oturarak gidiyor asla ayakta kimse alınmıyor.o yüzden servisi uygun gördüm zaten.Çok uzak. Keşke mümkün olabilse
büyüklerin diğer öğrenci çocuklarla ebeveynleri yokken konuşmaları doğru değil çocuk tutup beni tartakladı derse ne yapacaksınızKızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi sabah önce çocuklarla birebir görüşeceğiz, sonrasında bu servis hattına yeni bir araç yada ek sefer bilmiyorum ne yaparlarsa, mill eğitime şikayete kadar gitmeyi düşünüyorum.
Daha önce bizde oğlumu götürüp getirdik, mesafe az olunca sorun olmadı. Birde tam gün okuyorlar. Sabah akşam, Yani günde 88 km yol yapmam gerek.suyla çalışan araba icat edilirse olabilir
kızımı araçla götürüp getirdiim için ayda 4 bin yakıt ödüyorum
doğrudur benim okul dibimde 800 üstü ödemeye başladım git gel.şimdiki okulu çok uzak .oraya götürüp getirsem ben de 4000 verirdim.servis 1400 1500 olacakmış zaten seneye.allah yardımcımız olsun yapacak bir şey yoksuyla çalışan araba icat edilirse olabilir
kızımı araçla götürüp getirdiim için ayda 4 bin yakıt ödüyorum
Yaşı küçük onlar lisede.büyüklerin diğer öğrenci çocuklarla ebeveynleri yokken konuşmaları doğru değil çocuk tutup beni tartakladı derse ne yapacaksınız
siz işi büyüklerle çözün önce servis şoförü işini yapsın kızınızda gerekirse o kızın kucağına otursunya da ay ayağım takıldı düştüm deyip üstüne düşsün devamlı olarak tacize zorbalığa izin vermesin sesi çıksın bağırsın sinir krizi geçirsin 1 kerelik bakın nasılda mum olacaklar
kız döverler bu sever de çocuğu.yapmasın öyle bir şeybüyüklerin diğer öğrenci çocuklarla ebeveynleri yokken konuşmaları doğru değil çocuk tutup beni tartakladı derse ne yapacaksınız
siz işi büyüklerle çözün önce servis şoförü işini yapsın kızınızda gerekirse o kızın kucağına otursunya da ay ayağım takıldı düştüm deyip üstüne düşsün devamlı olarak tacize zorbalığa izin vermesin sesi çıksın bağırsın sinir krizi geçirsin 1 kerelik bakın nasılda mum olacaklar
lise çağı bebek değil ergen neresi küçük baksanıza çete olmuşlar , kızınız anaokulunda değil sürekli devamlı onun zorbalığa uğramaması için peşinde duramazsınız arkadaşlarına karşı kendisini savunmayı artık öğrenmesi lazım aynen dediğim gibi çocuğunuza öğretin öyle ürkek korkak davranırda ünvde de benzer şeyler yaşar iş hayatında da evlenince de emin olun, sizin öncelik sorununuz ayakta güvensiz şekilde okula gitmesi şoföre bunun suç olduğunu kabul etmediğinizi o çocukların yaptığını nasıl kabul ettiğini kayıtsız kaldığını söyleyinYaşı küçük onlar lisede.
Hayır kaçak değil. Ama merkezi yerler kadar dikkat ve denetim yok. Daha önce çocuk kaybetmişler hatta. Dronlarla aramışlar. O adamdan sonra insanlar bu servisi bulduklarına seviniyor ama ben şaşkınım...Servis kaçak mı? Kayıtlı servislerde böyle bir uygulama yapılamaz. Okul servisi çok ciddi bir iştir ve sıkı denetlenir. Eğer kayıtlı servisse ve böyle bir usulsüzlük yapıyorsa araç men edilir. Kaldı ki serviste hostes de bulunmak zorunda. Ayakta öğrenci alamazlar. Komple kanun dışı bir uygulama.
zaten şiddete uğruyor kikız döverler bu sever de çocuğu.yapmasın öyle bir şey
Kızınız için farklı bir servis bulamaz misiniz yazık kendini çok kötü hisseder böyle psikolojik olarak okula da gitmek istemezHayır farklı okullarin ogrencileri
ama sinir bozucu kesinlikle sabah kızınızla birlikte bekleyin servisiÇok yıprattı bu konu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?