Acil yardıma ihtiyacım var Arkadaş Sorunu,🙄

Öncesinde ufak ufak rahatsız etmeler tartışmalar, bu tehditle beraber, son olay
aaa birbirlerini önceden tanıdıkları için resmen çocuğunuza akran zorbalığı uyguluyorlar.hadi bu sene bitiyor idare edilir de seneye ne olacak?okul başarısını bile etkiler psikolojisini geçin.bu servis işine bir çözüm bulun.olmazsa arabayla götürüp getirin

bu çocuklar evde nasıl bir ortamda yaşıyorlar hep merak etmişimdir bu zorbalık yapanlar
sanırım dayak falan yiyorlar ebeveyn sevgiside görmüyorlar o yüzden dışarıda böyle olmalılar

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi sabah önce çocuklarla birebir görüşeceğiz, sonrasında bu servis hattına yeni bir araç yada ek sefer bilmiyorum ne yaparlarsa, mill eğitime şikayete kadar gitmeyi düşünüyorum.

Çok uzak. Keşke mümkün olabilse

suyla çalışan araba icat edilirse olabilir
kızımı araçla götürüp getirdiim için ayda 4 bin yakıt ödüyorum

Servis kaçak mı? Kayıtlı servislerde böyle bir uygulama yapılamaz. Okul servisi çok ciddi bir iştir ve sıkı denetlenir. Eğer kayıtlı servisse ve böyle bir usulsüzlük yapıyorsa araç men edilir. Kaldı ki serviste hostes de bulunmak zorunda. Ayakta öğrenci alamazlar. Komple kanun dışı bir uygulama.

büyüklerin diğer öğrenci çocuklarla ebeveynleri yokken konuşmaları doğru değil çocuk tutup beni tartakladı derse ne yapacaksınız
siz işi büyüklerle çözün önce servis şoförü işini yapsın kızınızda gerekirse o kızın kucağına otursun ya da ay ayağım takıldı düştüm deyip üstüne düşsün devamlı olarak tacize zorbalığa izin vermesin sesi çıksın bağırsın sinir krizi geçirsin 1 kerelik bakın nasılda mum olacaklar

Daha önce bizde oğlumu götürüp getirdik, mesafe az olunca sorun olmadı. Birde tam gün okuyorlar. Sabah akşam, Yani günde 88 km yol yapmam gerek.

doğrudur benim okul dibimde 800 üstü ödemeye başladım git gel.şimdiki okulu çok uzak .oraya götürüp getirsem ben de 4000 verirdim.servis 1400 1500 olacakmış zaten seneye.allah yardımcımız olsun yapacak bir şey yok

Yaşı küçük onlar lisede.

kız döverler bu sever de çocuğu.yapmasın öyle bir şey

Yaşı küçük onlar lisede.
lise çağı bebek değil ergen neresi küçük baksanıza çete olmuşlar , kızınız anaokulunda değil sürekli devamlı onun zorbalığa uğramaması için peşinde duramazsınız arkadaşlarına karşı kendisini savunmayı artık öğrenmesi lazım aynen dediğim gibi çocuğunuza öğretin öyle ürkek korkak davranırda ünvde de benzer şeyler yaşar iş hayatında da evlenince de emin olun, sizin öncelik sorununuz ayakta güvensiz şekilde okula gitmesi şoföre bunun suç olduğunu kabul etmediğinizi o çocukların yaptığını nasıl kabul ettiğini kayıtsız kaldığını söyleyin

Hayır kaçak değil. Ama merkezi yerler kadar dikkat ve denetim yok. Daha önce çocuk kaybetmişler hatta. Dronlarla aramışlar. O adamdan sonra insanlar bu servisi bulduklarına seviniyor ama ben şaşkınım...

kız döverler bu sever de çocuğu.yapmasın öyle bir şey
zaten şiddete uğruyor ki

ben buna benzer bir sistemle kurtulmuştum beni böyle tedirgin edenlerle
çok akran zorbalığına uğradım da o kadar sessizdim ki saçımı bile kesmişlerdi ya...

en son bir innet geçirdim yemin ederim kimse yaklaşamadı

kızınız onlara buna hakkınız yok okula ve ailenize şikayetde bulunucaz demeli sizde şoföre herkesin duyacağı şekilde bunu derseniz yeterli olur belki ama çocuklara bence birşey demeyin aileleri kızınızın karşısına çıkar daha kötü olur çocuklarla görüşmeyin tehtit etti beni der bir tanesi al başa bela

Çok yıprattı bu konu beni.
ama sinir bozucu kesinlikle sabah kızınızla birlikte bekleyin servisi
kızınız binerken otur kızım şuraya diyerek oturmasını bekleyin o oturduktan sonra herkesin duyacağı şekilde böyle sorunlar yaşanıyormuş biz bunun için servise vermedik kimsede buranın ağası değil gerekirse sorun çıkaran öğrencilerin okul müdürü ve ailesine şikayetde bulunurum sizinde yaptığınız suç dersiniz şoföre kızınız okuldan gelince ne olmuş anlatsın tekrarlanırsa heryere herkese şikayet edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…