Haklısınız. Aynen katılıyorum.Yarın siz de kzınızla servise binin.Zorbalıkları yapan coxuklara göz dağı verin okula şikayet edecegım vs tarzı. Sevgilisi olana da hem okula hem de ailene şikayet edecegım deyın. Gerekırse servisi de şikayet edecegnızi söyleyın(ayakta yolcu almaktan).Kızınızı tehdit ettklerinden haberınız oldugnu son uyarınız oldugnu da söyleyin. Bence bu şekilde ancak durdurulabilirlerçi.
Özellikle sevgilisi olanla konussun eminim okul yönetiminin ve ailesinin duymasını istemez.Kzım görüntülerinizi almış şikayet edersek okuldan uzaklastırma alırsınız da desin.Zaman ayırıp cevap yazan herkese çok teşekkür ederim kızlar.
Eşim, daha etkili olur diye büyük ihtimal servise o binip hem çocuklarla hem servisciyle konuşur.
Gelişmeleri yazarım. İyic geceler
Çok doğru.devlettir özelde asla yapamazlar bunu.aileleri kök söktürür okula ve servisçilere
İyi olmuş, korkmuşlardır. Tekrar yapacaklarını sanmıyorum.Merhabalar, eşim servisciyle konuşmak için gitti, sonrasında bir veli daha gelmiş. Bu konu için. Kızı anlatmış "serviste böyle yaptılar". Diye. Neyse kadın bağırmış çağırmış, "kız çocuğuna su dökülmez." falan diye. Sonra eşim binmiş demiş "bir daha böyle birşey duyarsam, müdürlere hatta ilçe milli eğitime kadar gideceğim. Burası kimsenin malı değil."
Çocuklar:" ben bı şey yapmadım ki" diyorlarmış, her biri.
İnşaAllahİyi olmuş, korkmuşlardır. Tekrar yapacaklarını sanmıyorum.
öyle derler tipik ergen davranışı. korkmuşlardır bir daha yapacaklarını düşünmüyorum. ama konunun takipçisi olmaya devam edin.Merhabalar, eşim servisciyle konuşmak için gitti, sonrasında bir veli daha gelmiş. Bu konu için. Kızı anlatmış "serviste böyle yaptılar". Diye. Neyse kadın bağırmış çağırmış, "kız çocuğuna su dökülmez." falan diye. Sonra eşim binmiş demiş "bir daha böyle birşey duyarsam, müdürlere hatta ilçe milli eğitime kadar gideceğim. Burası kimsenin malı değil."
e ben yaptım diyecek değiller tabiiki inkar etmeleri beklenen hareketMerhabalar, eşim servisciyle konuşmak için gitti, sonrasında bir veli daha gelmiş. Bu konu için. Kızı anlatmış "serviste böyle yaptılar". Diye. Neyse kadın bağırmış çağırmış, "kız çocuğuna su dökülmez." falan diye. Sonra eşim binmiş demiş "bir daha böyle birşey duyarsam, müdürlere hatta ilçe milli eğitime kadar gideceğim. Burası kimsenin malı değil."
Servis değiştirseniz, akran zorbalığına çok üzülüyorum.Merhabalar, kısa anlatmaya çalışacağım.
Kızım uzak mesafe okula servisle gidiyor. Servisteki kızlardan birinin sevgilisi sonraki durakta biniyormuş. Bunun için benim kızım ayakta kalıyor, sonra diğer servise aktarma oluyor. Ayakta kalan bı kaç kişi ile birlikte.
Kızım oturmak istediği için bugün, üstüne erik çekirdeği atmışlar su dökmüşler diğer çocuklar. ağlamış...
Bu arada serviste her yaştan çocuk var. Kızım 12 yaşında.
Ne yapabiliriz bilmiyorum. Servisciyi aradık, milli eğitim müdürlüğüne gideceğiz dedik. Kızıma dovecegiz seni demişler. Biz sonradan taşındık buraya. O yüzden gruplaşma var...
polise mi gitsek, okul müdürlerine mi? Anne babalarını mi bulsak? Açıkçası gerginim ve çaresiz hissettim.
Korkmuşlardır bir daha bulaşmazlar umarım.Merhabalar, eşim servisciyle konuşmak için gitti, sonrasında bir veli daha gelmiş. Bu konu için. Kızı anlatmış "serviste böyle yaptılar". Diye. Neyse kadın bağırmış çağırmış, "kız çocuğuna su dökülmez." falan diye. Sonra eşim binmiş demiş "bir daha böyle birşey duyarsam, müdürlere hatta ilçe milli eğitime kadar gideceğim. Burası kimsenin malı değil."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?