Elimden geleni yapacağım.çözülmeyecek birşey değil
Okul kapanıyor belki yeniden açıldığında herşey bambaşka olur yani inşallah
Bu yıl bende servise vericem . Oldukça da sessiz sakin bı çocuk gözüm korktu
Korkmayın ben ilk defa bu şekilde bı sorunla karşılaştım.
Korkmayın. Yıllardır servisle gönderiyorum ilk defa burda bu tip bı sorunla karşılaştım.Okul kapanıyor belki yeniden açıldığında herşey bambaşka olur yani inşallah
ben de korktum bu yüzden kazandığı okullar arasında kendi sınıf arkadaşlarının gittiğini seçtim yalnız olmasın diye.yoksa sonradan geldi diye belki de dışlanırdı serviste okuldaOkul kapanıyor belki yeniden açıldığında herşey bambaşka olur yani inşallah
Aynen. Yarında bı deneyelim. Olmazsa hepsinin müdürüyle konuşmak gerekiyor galibaAynı okulda değillerse daha iyi gider hepsinin ağzına mıçarım. Çocuksa çocukluğunu bilsinler
Farklı bi semte gidecek çevremizde olanları öğretmeni önermedi mecbur yalnız kalacak inşallah iyi insanla karşılaşsın çocuklarımız kendileri de iyi insan olsunlar tabiben de korktum bu yüzden kazandığı okullar arasında kendi sınıf arkadaşlarının gittiğini seçtim yalnız olmasın diye.yoksa sonradan geldi diye belki de dışlanırdı serviste okulda
Tehdit etti falan diyemezler deseler bile kimse takmaz onunla mı uğraşacaklar? Ama sağlam çıkışmanız lazım. Gerekirse babası gitsin. Taşınmak çözüm değil başka yerde sorun yaşasa oradan da mı taşınacaksınız?Aynen. Yarında bı deneyelim. Olmazsa hepsinin müdürüyle konuşmak gerekiyor galiba
amanın nikine uygun şeyler yazdın ama haklısın.dinsizin hakkından imansız gelirKocanız gitsin binsin arabaya. Kızınız göstersin bu çocuk yüzünden ayakta kalıyorum diye. Eşiniz bi ders versin tehdit etsin. Bir daha bir şey duyarsam ilk önce döverim sonra şikayet ederim desin.
Suçun en büyüğü şöför de. Onu da bu çocuk ayakta bir daha kalırsa hem MEB’e hem de polise şikayet ederim seni desin eşiniz.
Düzeni sağlamadığı ve ayakta taşıdığı için servisciyi polise, öğrencileri müdüre velileri çağırılması üzerine şikayet edin.Aileleri öğrensin durumu.Hemen, yarın, sabah.Merhabalar, kısa anlatmaya çalışacağım.
Kızım uzak mesafe okula servisle gidiyor. Servisteki kızlardan birinin sevgilisi sonraki durakta biniyormuş. Bunun için benim kızım ayakta kalıyor, sonra diğer servise aktarma oluyor. Ayakta kalan bı kaç kişi ile birlikte.
Kızım oturmak istediği için bugün, üstüne erik çekirdeği atmışlar su dökmüşler diğer çocuklar. ağlamış...
Bu arada serviste her yaştan çocuk var. Kızım 12 yaşında.
Ne yapabiliriz bilmiyorum. Servisciyi aradık, milli eğitim müdürlüğüne gideceğiz dedik. Kızıma dovecegiz seni demişler. Biz sonradan taşındık buraya. O yüzden gruplaşma var...
polise mi gitsek, okul müdürlerine mi? Anne babalarını mi bulsak? Açıkçası gerginim ve çaresiz hissettim.
Okul servisinde ayakta öğrenci gidemez. Okul yetkilileri servis yetkilileriyle sorunu çözmesi gerekiyor. Ve servis şöförü servis içinde bir başka çocuğa yapılan bit şiddet durumunu tutanak tutarak yetkililere bildirmek zorunda. Yoksa kendisi hakkında da şikayetçi olacağınıızı bilse iyi olur sanırım.. Özel okul servisi mi devlet okulu mu?Merhabalar, kısa anlatmaya çalışacağım.
Kızım uzak mesafe okula servisle gidiyor. Servisteki kızlardan birinin sevgilisi sonraki durakta biniyormuş. Bunun için benim kızım ayakta kalıyor, sonra diğer servise aktarma oluyor. Ayakta kalan bı kaç kişi ile birlikte.
Kızım oturmak istediği için bugün, üstüne erik çekirdeği atmışlar su dökmüşler diğer çocuklar. ağlamış...
Ne yapabiliriz bilmiyorum. Servisciyi aradık, milli eğitim müdürlüğüne gideceğiz dedik. Kızıma dovecegiz seni demişler. Biz sonradan taşındık buraya. O yüzden gruplaşma var...
polise mi gitsek, okul müdürlerine mi? Anne babalarını mi bulsak? Açıkçası gerginim ve çaresiz hissettim.
devlettir özelde asla yapamazlar bunu.aileleri kök söktürür okula ve servisçilereOkul servisinde ayakta öğrenci gidemez. Okul yetkilileri servis yetkilileriyle sorunu çözmesi gerekiyor. Ve servis şöförü servis içinde bir başka çocuğa yapılan bit şiddet durumunu tutanak tutarak yetkililere bildirmek zorunda. Yoksa kendisi hakkında da şikayetçi olacağınıızı bilse iyi olur sanırım.. Özel okul servisi mi devlet okulu mu?
Devlet okuluOkul servisinde ayakta öğrenci gidemez. Okul yetkilileri servis yetkilileriyle sorunu çözmesi gerekiyor. Ve servis şöförü servis içinde bir başka çocuğa yapılan bit şiddet durumunu tutanak tutarak yetkililere bildirmek zorunda. Yoksa kendisi hakkında da şikayetçi olacağınıızı bilse iyi olur sanırım.. Özel okul servisi mi devlet okulu mu?
Başka servis olmadığı için servisciyi şikayet etsen sonra ne olacak...yine çocuğa sararlar diye düşünüyorum. Az değil yaklaşık 45dk sürüyor yol.Servisi ve servisçiyi şikayet edin. Lisedeyken bizde ayakta kalıyorduk aç gözlü servis şoförleri yüzünden. Bi ani fren olsa bi kaza olsa ayaktaki çocuklara bir şey olsa hesabını kim verecek ne olacak ?
HaklısınızSiz değil de kocanız halletsin kesinlikle. Daha keskin ve kökten bir çözüm olur. Korkarlar en azından hem şoför hem de çocuklar.
Evet belki korkar.Servisciyle konusun sikayet edebileceginiz neresi varsa edeceginizi soyleyin okul muduruylede konusun hangisinin sevgilisi biniyor vs kim sorun cikariyorsa ailesiylede gorusun hepsine ayar verin yani benim 12 yasindaki ogluma boyle sacma bisey yapilacak ben bunlari yapardim sevgiliymis yer tutmaymis hepsinin hesabini sorardim
Yarın siz de kzınızla servise binin.Zorbalıkları yapan coxuklara göz dağı verin okula şikayet edecegım vs tarzı. Sevgilisi olana da hem okula hem de ailene şikayet edecegım deyın. Gerekırse servisi de şikayet edecegnızi söyleyın(ayakta yolcu almaktan).Kızınızı tehdit ettklerinden haberınız oldugnu son uyarınız oldugnu da söyleyin. Bence bu şekilde ancak durdurulabilirlerçi.Merhabalar, kısa anlatmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?