- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Kari koca iliskiniz dejenere olmus. Siz hala yuvayi toparlamaktan bahsediyorsunuz. Bu durumda sizi magdur birakmasi cok ilginc geldi bana.
Gizlice degerli esyalarini satmaniz kendinize agir gelmeyecek mi ?
Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.
Eşinle zaten bir kere sona gelmişsiniz.
Barışmadan sonra daha dikkatli atmalıydın adımlarını yani sonuçta tek başına barışmadın onunda cebinden bir şeyler çıkmalıydı.
Yani 5 evi olan adam karısının zor durumda olduğunda 800 lira bulmaya çalışmıyorsa ne anladım bu evlilikten.
Adam olsun da karısına gizli kapaklı iş yaptırmasin.Bu hale gelmenizin sebebi kocansa bırak o düşünsün.Birak eve haciz gelsin belki akıllanır.
O parayla boşanıp kendinize yeni ev düzseydiniz ya.
Bu gurur değil dümdüz aptallık.
Hala aynı şekilde devam ediyorsunuz. Bırakın haciz gelsin.
Eşya sayımı yapıp bırakıyorlar sadece.
Artık eşya haczi masraflı diye firmalar eşya haczetmiyor genelde.
Maaştan kesinti şartıyla haczi durduruyorlar.
Canım bende birikım yapayım kenarda param olsun diye cok uğrastım ama ben uğrastıkca kocam aılesıne yedırdı tum paralarımızı. Benımkıde senınkının tam tersı elı çok açık benım ömrümü yedi bu huyuyla. Baktım olacak gibi değil başladım bunun parasını çatır çatır yemeye . O zaman aklı basına geldı. Senınkı bıde cımrıymıs parası gidince canı gider kocanın. Bi yolunu bulup onun parasını ye sen. 20 lırayla gezmek ne demekmiş kendını kadının üzerine yüklemek ay sınır oldum adama.Cebinde sürekli 20 tl ile gezen adamı nasıl yerdiniz? Cin bu adam cin benim aptal oluşum kadar cin ve ağzı çok iyi laf yapıyor
Canım bende birikım yapayım kenarda param olsun diye cok uğrastım ama ben uğrastıkca kocam aılesıne yedırdı tum paralarımızı. Benımkıde senınkının tam tersı elı çok açık benım ömrümü yedi bu huyuyla. Baktım olacak gibi değil başladım bunun parasını çatır çatır yemeye . O zaman aklı basına geldı. Senınkı bıde cımrıymıs parası gidince canı gider kocanın. Bi yolunu bulup onun parasını ye sen. 20 lırayla gezmek ne demekmiş kendını kadının üzerine yüklemek ay sınır oldum adama.
Ve bu kadar sıkıntı içinde para biriktirmek yerine ev döşediniz, son model telefon aldınız.Asıl yapacağım bu idi babamın o ara oğlumu eşime ben yokken evde işte iken teslim etmesi oğlumun babasına ben gitmek istemiyorum annem çalışıyor bana kötü davranıyorlar demesi ile eşimin oğlumu vermiyorum gel gör artık siye söylemesi ve benim daha bir çok baba evinde yaşadıklarım gemileri yakıp dönmeme ve bu duruma düşmeme sebep oldu inanın
Ve bu kadar sıkıntı içinde para biriktirmek yerine ev döşediniz, son model telefon aldınız.
Allah yardımcınız olsun.
Görünmez tabi çünkü sen bu adamı rahata alıştırmıssın nasılsa öder nasılsa yapar diye düşünüyor. Yapman gereken tek sey bundan sonra hayatımı yaşıyorum çok yoruldum dıyıp keyfıne bakmak. Bırak hacız gelsın eve bak nasıl tutusup ödeyecek. Çalısıyorsan da paranı kendın ye gez toz gıyın kusan ye iç . Sen o kocanı bakmak için çalısmıyorsun sen kendın için calısıyorsun böyle düşün. Biraz ona evın sorumluluğunu yükle yoksa bu adam ıflah olmaz.Ona göre ben fatura ödemiyorum mutfak alışverişi yapmıyorum keyfime çalışıyorum ama ödediklerimin evinde olması ya da cebindeki telefon olması ya da verdiğim milyarlar olması sorun konuşulmuyor mesela pederin kartı günü grlmiş bloke olmuş ödeme trihi geçmemesine rağmen bankaya kızmış kartı kullanmıyorlarmış ben de elimde evkura yatır diye verdiğğim parayı bende kalsın ben sana veririm dedi, nasıl olsa sigara aldım vs diye kavga çıkaracak diye ben soramayacağım ver diye de bildiğinden o gitti öyle bu gibi şeyler görünmüyor mesela
Görünmez tabi çünkü sen bu adamı rahata alıştırmıssın nasılsa öder nasılsa yapar diye düşünüyor. Yapman gereken tek sey bundan sonra hayatımı yaşıyorum çok yoruldum dıyıp keyfıne bakmak. Bırak hacız gelsın eve bak nasıl tutusup ödeyecek. Çalısıyorsan da paranı kendın ye gez toz gıyın kusan ye iç . Sen o kocanı bakmak için çalısmıyorsun sen kendın için calısıyorsun böyle düşün. Biraz ona evın sorumluluğunu yükle yoksa bu adam ıflah olmaz.
Adamı bosamayı düşünüyorsan zaten o evlerin yarısı senın calışıp ne yapcan .Şu borç olayı bitsin hiç keyif vakti değil bence biriktirip hayat yolu çizmem gerekiyor çalışmamak beni hep güvensiz hissettirir eminim buna
Adamı bosamayı düşünüyorsan zaten o evlerin yarısı senın calışıp ne yapcan .
Neden para cerıosunuz ıstıomu sızden napıo 5 evın parasını bırıktırıomu var yemezEşşek olduğum için çünkü gururlu eşek ben
Neden kabul ettın senın uzerıne olmamasınıBenim değil benden önce alınmışlar ve pederin üzerine bebden sonra alınan da pederin üzerine Zaten kaç lira verdin diyor bana kendisi vermiş gibi 9 senedir çalışmayan birisi
Keske barısmasaydın o aldıklarını kendı basına oturdugun eve yapsaydın ayyyy sinir oldum hele babasına ne diosun aç pisliklerAlamam çünkü babasının üzerine yaptı hepsini uyanık birisi fazlaca. Neyin gururu derken de şöyle ; küçük evlendim babamın durumu yoktu üstüme de düşmedi düğün masrafı vs hiçbir şeye ortak olamadım kayınvalidemin evine geldim direk eşya da aldırmadım 40 senelik eşyalardı sonra okudum devam ettim öğretmen oldum özeldeyim şimdi derken çok başıma kakıldı ne aldın ki ne yaptınız ki ne getirdin ki vs . Derken ben son boşanma çabası vakasından sonra barışmamızda 15 bin para verdim eline al dedim bu düğün masrafı ıvır zıvır bir genç kız evlenince ne alırsa hepsini aldım yeniledim evi bu da çeyizim sus artık diye bunun ceremesi
Allahım sıze guc kuvvet versın her seyın bı caresı vardır kuzumAnne baba arkamda yok bela olurum boşanırsan diyen bir kardeşim var azrailin olurum boşanıp başıma kalırsan diyen babam var özelde öğretmenim bir masum oğlum var 1300 bir sene daha ödeyeceğim bir borcum var 1800 de maaşım yeterli mi
Neden kabul ettın senın uzerıne olmamasını
Keske barısmasaydın o aldıklarını kendı basına oturdugun eve yapsaydın ayyyy sinir oldum hele babasına ne diosun aç pislikler
Telefonunu sat hırsızlık yapma tlfnunu satŞimdi size tekrar soruyorum, arkadaşlar ben şimdi gizlice alıp satsam mı bu küçül şeyi ederi850 vs civarı eğer yaparsam rahatlarım yapmazsam çıkış bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?