Acilen fikre ihtiyacım var kızlar

Kari koca iliskiniz dejenere olmus. Siz hala yuvayi toparlamaktan bahsediyorsunuz. Bu durumda sizi magdur birakmasi cok ilginc geldi bana.
Gizlice degerli esyalarini satmaniz kendinize agir gelmeyecek mi ?

Bana da ağır geldiği için yazdım zaten ama gördüm ki evet bana yakışmaz gerçekten de evlilik var ama yok gibi nizde zaten

Bu koca çalışmıyor mu?5 tane evde oturmadigini göre kira falan yok mu az destek olsun. Bence o sizi gözden çıkarmış. Gerekiyorsa telefonu satın letgoda.

Zaten gözden çıkaralı çok oldu o beni ben de farkındayım üzüldüğüm nokta ona elimin şu an yine onun için yapılmış olan bu borçtan dolayı bağlı kalması

Ümit işte ah. Belki diyor insan elimden gelenin daha fazlasını yaparsam belki dizelir bana bunu bi siz değil çok kişi söyledi ama iş işten çoktan geçti malesef

Asıl yapacağım bu idi babamın o ara oğlumu eşime ben yokken evde işte iken teslim etmesi oğlumun babasına ben gitmek istemiyorum annem çalışıyor bana kötü davranıyorlar demesi ile eşimin oğlumu vermiyorum gel gör artık siye söylemesi ve benim daha bir çok baba evinde yaşadıklarım gemileri yakıp dönmeme ve bu duruma düşmeme sebep oldu inanın

Cebinde sürekli 20 tl ile gezen adamı nasıl yerdiniz? Cin bu adam cin benim aptal oluşum kadar cin ve ağzı çok iyi laf yapıyor
Canım bende birikım yapayım kenarda param olsun diye cok uğrastım ama ben uğrastıkca kocam aılesıne yedırdı tum paralarımızı. Benımkıde senınkının tam tersı elı çok açık benım ömrümü yedi bu huyuyla. Baktım olacak gibi değil başladım bunun parasını çatır çatır yemeye . O zaman aklı basına geldı. Senınkı bıde cımrıymıs parası gidince canı gider kocanın. Bi yolunu bulup onun parasını ye sen. 20 lırayla gezmek ne demekmiş kendını kadının üzerine yüklemek ay sınır oldum adama.

Ona göre ben fatura ödemiyorum mutfak alışverişi yapmıyorum keyfime çalışıyorum ama ödediklerimin evinde olması ya da cebindeki telefon olması ya da verdiğim milyarlar olması sorun konuşulmuyor mesela pederin kartı günü grlmiş bloke olmuş ödeme trihi geçmemesine rağmen bankaya kızmış kartı kullanmıyorlarmış ben de elimde evkura yatır diye verdiğğim parayı bende kalsın ben sana veririm dedi, nasıl olsa sigara aldım vs diye kavga çıkaracak diye ben soramayacağım ver diye de bildiğinden o gitti öyle bu gibi şeyler görünmüyor mesela

Ve bu kadar sıkıntı içinde para biriktirmek yerine ev döşediniz, son model telefon aldınız.

Allah yardımcınız olsun.

Ve bu kadar sıkıntı içinde para biriktirmek yerine ev döşediniz, son model telefon aldınız.

Allah yardımcınız olsun.

Siz ne taktınız son model telefona falan cidden ya yazmayın bana mecbur değilsiniz bravo yani size de neyin içinden neyi seçiyorsunuz bir an eşim bu yazan dedim

Görünmez tabi çünkü sen bu adamı rahata alıştırmıssın nasılsa öder nasılsa yapar diye düşünüyor. Yapman gereken tek sey bundan sonra hayatımı yaşıyorum çok yoruldum dıyıp keyfıne bakmak. Bırak hacız gelsın eve bak nasıl tutusup ödeyecek. Çalısıyorsan da paranı kendın ye gez toz gıyın kusan ye iç . Sen o kocanı bakmak için çalısmıyorsun sen kendın için calısıyorsun böyle düşün. Biraz ona evın sorumluluğunu yükle yoksa bu adam ıflah olmaz.

Şu borç olayı bitsin hiç keyif vakti değil bence biriktirip hayat yolu çizmem gerekiyor çalışmamak beni hep güvensiz hissettirir eminim buna

Benim değil benden önce alınmışlar ve pederin üzerine bebden sonra alınan da pederin üzerine Zaten kaç lira verdin diyor bana kendisi vermiş gibi 9 senedir çalışmayan birisi
Neden kabul ettın senın uzerıne olmamasını

Keske barısmasaydın o aldıklarını kendı basına oturdugun eve yapsaydın ayyyy sinir oldum hele babasına ne diosun aç pislikler

Allahım sıze guc kuvvet versın her seyın bı caresı vardır kuzum

Keske barısmasaydın o aldıklarını kendı basına oturdugun eve yapsaydın ayyyy sinir oldum hele babasına ne diosun aç pislikler

Şaka gibi adam cidden gittikçe cebinden 1 tl çıkmayaxak biri haline geldi şu anki muhabbetlrrini duysanız şaşarsınız ekonomiyi vs çok iyi bilir haberleri ama cebinden çıkmasın diye önlem amaçlı, son üç senesi kalmış emekliliğe hayatta ödenmez o para diypr bana da haber salıyor sen de 65 de emekli olacakmışın diye öldüresim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…