istemekten önce tanışmaya gelselerMerhaba,
Herkesin fikirlerini bekliyorum bu konuda bana yardımcı olun güzel bayanlar.
23 yasındayım görüstüğüm biri var ama aılesini tanımıyorum sadece kendisini tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz. 3 ay sonra falan istemeye gelmek istiyor kardeşi askerden gelince. Ama benim ablamda ne biz onları nede onlar bizim ailemizi tanımıyor nasıl olacak diyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Merhaba,
Herkesin fikirlerini bekliyorum bu konuda bana yardımcı olun güzel bayanlar.
23 yasındayım görüstüğüm biri var ama aılesini tanımıyorum sadece kendisini tanıyorum aynı iş yerinde çalışıyoruz. 3 ay sonra falan istemeye gelmek istiyor kardeşi askerden gelince. Ama benim ablamda ne biz onları nede onlar bizim ailemizi tanımıyor nasıl olacak diyor . Sizce nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Etti canim ama ben gitmek istemedim agirdan almak istedim cekindimmadem ciddi düşünyor hiç annesiyle tanıştırmaya davet etmedi mi ?
Nasil irdeliycemHızlı davranan erkek modeli. Hımm... İrdelemekte bir fayda var ne bu acele dimi
26 yasinda. Ailesini nasil taniycam ki yani gidip gelmek istemiyorum cokçocuğun yaşı kaç niyeti ciddi belli ama ailesinide tanı derim ondan sonra olsun isteme
onlar size gelsin tanışmak için münasibi bu26 yasinda. Ailesini nasil taniycam ki yani gidip gelmek istemiyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?