Açım ama yemek yiyemiyorum

Gurbet4231

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
130
46
18
Kiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo

Mesela ne yemek istemiyorsunuz

Yani bazen karnın aç olur da o yemeği istemezsin alternatif var mı

Ya da hep yemekler benzer mi bıktınız mı acaba

Mesela ne yemek istemiyorsunuz

Yani bazen karnın aç olur da o yemeği istemezsin alternatif var mı

Ya da hep yemekler benzer mi bıktınız mı acaba
Ya mesela şuan et topalğı vardı normalde çok severim ama canım yemek istemiyor ki açım yani acaba stres yapıyorum. Biraz ondan mı bilmiyorum

Ben de korkumdan yiyemiyorum, reflüm gece uyutmayacak diye.
Of reflüde çok kötü bişey bakalım ben besttemden bestoil bebek yağı aldım içelebiliyor çok kişi faydasını görmüş halamda aynı şekilde birde bende deniycem seninde aklında olsun

midemde gastirit var
Evet gittim birşeyin yok gayet sağlıklısın diyor
Doktor bir şeyin yok diyor ama siz bende gastrit var diyorsunuz,tanıyı kim koydu? siz mi koydunuz yoksa doktor mu koydu?

şayet gastritiniz varsa iştahsızlık,midede rahatsızlık,huzursuzluk yapar bu çok normaldir. üzülmeyin,tedavisini uygun şekilde olursanız iyileşirsiniz :)
göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum
göbeğim düşüyor ne demek? vallahi anlamadım

Gastiritten başka bişey yok demek istemiştim doktor koydu tabikide tanıyı çoğu bilmiyor hatta doktora bile söyleyince koca karı işi diyor ama gerçekten eş kalkması göbek düşmesi diye bişey var netten araştırablrisn

Allah Allah,ben de doktorum ama vallahi göbek düşmesi nedir bilmiyorum,bir bakayım hemen hahaha çok ilginç

eş kalkması da mı var? ona da bi bakayım

Allah Allah,ben de doktorum ama vallahi göbek düşmesi nedir bilmiyorum,bir bakayım hemen hahaha çok ilginç

eş kalkması da mı var? ona da bi bakayım
ah tamam şimdi anladım hahaha karın duvarı ve/veya altındaki yapıların yapıca zayıflaması sonucu göbek deliğinin ve civarının yer değiştirmesi ,bir nevi herni gibi,anladım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…