- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Evet evet göbek yer değiştiriyorah tamam şimdi anladım hahahakarın duvarı ve/veya altındaki yapıların yapıca zayıflaması sonucu göbek deliğinin ve civarının yer değiştirmesi ,bir nevi herni gibi,anladım tamam
ay çok tatlısınızEvet evet göbek yer değiştiriyor
Genel cerrahi ye gitmedim ama gastroenteroloji ye gittim evet böyle midem kazanıp sızlıyor gibi oluyor ya sizde çok tatlısınız umarım konuşurken sizi kırcak bişey dememişmdir :) siz bizim için kıymetlisnizay çok tatlısınız
genel cerrahiye gittiniz mi hiç var mıymış sizde öyle bir durum?
bence gastritle alakalı sizin durumunuz,hiç mideniz kazınıyormuş gibi hissettiğiniz oluyor mu ? :)
estağfurullah efendim asıl ben sizi kırdıysam özür dilerim,inanın bilmediğimden sordum dalga geçmek için sormamıştım yani :))Genel cerrahi ye gitmedim ama gastroenteroloji ye gittim evet böyle midem kazanıp sızlıyor gibi oluyor ya sizde çok tatlısınız umarım konuşurken sizi kırcak bişey dememişmdir :) siz bizim için kıymetlisniz
Midemde helikobakteriestağfurullah efendim asıl ben sizi kırdıysam özür dilerim,inanın bilmediğimden sordum dalga geçmek için sormamıştım yani :))
evet gastritle alakalı semptomlarınız var,antibiyotik,mide koruyucu ve anti-asit kullanıyorsunuz değil mi?
h.pylori bakterisi var mıymış midenizde bakıldı mı yani testi var onun hızlı üre nefes testi diye,yapıldı mı hiç? :)
Yok hayır gitmedimpsikologa gitmeyi denedin mi canım psikolojik olabilir
Konu ile alakali degil ama et topalagi nedir acaba? Ilk kez duydum guzel bir yemek gibi duruyorYa mesela şuan et topalğı vardı normalde çok severim ama canım yemek istemiyor ki açım yani acaba stres yapıyorum. Biraz ondan mı bilmiyorum
Evet güzel bi yemek konyadakiler biliyor ama başka şehir biliyor mu bilmiyorumKonu ile alakali degil ama et topalagi nedir acaba? Ilk kez duydum guzel bir yemek gibi duruyor
Evet güzel bi yemek konyadakiler biliyor ama başka şehir biliyor mu bilmiyorum
kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
Bunları yoğurup yuvarlak yuvarlak yapıuorız
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Malzemeleri bunlar böyle ni yemek oluyo çokta anlatamadım
Sonra o minik köfteleri bazıları kızartıp yapıyo bazıları direk yapıyor neyseEvet güzel bi yemek konyadakiler biliyor ama başka şehir biliyor mu bilmiyorum
kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Et topalagi yazip google amcadan bir aratiyim ben.Canim cekti inanin. Zaten karantida surekli yemek düşünür oldum..Kusura bakmayin konunuza daldimEvet güzel bi yemek konyadakiler biliyor ama başka şehir biliyor mu bilmiyorum
kıyma
ince bulgur
Yumurta
maydanoz
un
Tuz
Karabiber
nohut
Tereyağı
domates biber salçası
Ben deKeşle bende yiyemesem duba gibi oldum şu pandemi döneminde...durduramıyorum kemdimi
Önemli değil aynen öyle yap güzel yemekEt topalagi yazip google amcadan bir aratiyim ben.Canim cekti inanin. Zaten karantida surekli yemek düşünür oldum..Kusura bakmayin konunuza daldim
Teşekkür ederimStres ve psikolojik bu. O yüzden açlığınızı bastıracak tuzlu şeyler yiyin hafif kraker ve peynir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?