Açım ama yemek yiyemiyorum

Evet eşim Azerbaycan görevine gitti bi annemgilde bi kaynanamgilde kalıyorum ister istemez stres yapıyorum birde kaynanmda kalırken aniden siyah bişey görür gibi olmuştum ve çok korkmuştum

Ben seni eski konularından biliyorum. Esin uzakta ve gebe kalmaya çalışıyorsun biraz zamana yay daha çok gençsin. Stres adamı daha beter yapar.

Ben de sadece bizim köydekilerin göbeği düşüyor zannederdim küçükken ne zaman karnımız ağrısa göbeğimizin düştüğü iddia edilirdi hala var mıymış bu mevzu
Geçmiş olsun konu sahibi

Kiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Benim arkadaşım her akşam 1 donmuş muz 1 tatlı kaşığı bal 4-5 bebek bisküvisini milkshake halinde içerek kilo aldı O da yemek yemeyi hiç sevmezdi diyetisyene gitti sağlıklı bir diyet listesi verdiler hem kilo aldı hemde sağlığı bozulmadın bence sende bir diyetisyene git ilk başlarda yemek yemek çok zor geliyordu ama alıştı sonradan

Ya evet bunu instgramda gördüm bi diyetisyen paylaşmış birde ben deniyim pandemiden dolayı randevu alamıyorum ama kendim birşeyler deniym

Nane çayı çok İyi geliyor araştır kuru nane ile yapıyorum ağzımdaki acı tat geçmiyor sizde oluyor mu

Kiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Gastrit iştahsızlık yapar. Çocukluğum da gastritle başladı herşey. şimdi Ülser gastrit reflü 3 ü de var. hatta yediğimi kaç sene midem geri teperdi. Bi dönem dikkat edince geçiyor sonra üzüntüde tekrar ediyor. Kronikleşmesini istemiyırsanız Yememezlik yapmayın. Sabahları ballı süt için aç karnına

Gaita testi verip Helicobakter denen bir bakteri rahatsizliginiz olabilir. Yasamisrim bende ilac vs baya zor geçmesi. En kisa zamanda bir dahiliye doktoruna gidip bunun icin danışın ve yaptirin testi anca oule cikar ortaya

Keşle bende yiyemesem duba gibi oldum şu pandemi döneminde...durduramıyorum kemdimi
Bende de gastrit var, tokum ama yemek yemeyi bırakamıyorum. Azıcık bana da öğretseler keşke aç olunca bile yemek yiyememeyi .

Konu sahibi, bu durumun iki tarafında da oldum. Yediğimi kusuyordum, 49 kiloydum 16 yaşındayken. Ellerim titriyordu artık sürekli açlıktan. Yukarıda şaka yaptım ama biliyorum zorluğunu. Mide ilacı kullanıyor musunuz?

Öncelikle geçmis olsun. Keske ben de öyle olsam. Yemek yerken bile yemek düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…