- 21 Kasım 2020
- 130
- 46
- 18
- Konu Sahibi Gurbet4231
-
Evet eşim Azerbaycan görevine gitti bi annemgilde bi kaynanamgilde kalıyorum ister istemez stres yapıyorum birde kaynanmda kalırken aniden siyah bişey görür gibi olmuştum ve çok korkmuştumSeneler önce bende aç olduğum halde yiyememis ve bir haftada 3 kg vermiştim hemde zayif olduğum halde. Anormallik hissedip doktora gittim, en son bana " bir hafta önce başından seni sasirtan korkutan bir olay gecti mi?" Diye sordu. Düşününce aklima geldi, çünkü bir hafta önce ben ehliyetimi henüz yeni almis sayilirken bir arabayi fark etmeksizin hafifce siyirmistum ve gercekten o kadar hafif oldugu icinde anlamamistim. Kaza yaptı kacti diye polisi cagirmislar kapiya polis gecince cok cok korktum beklemiyordum.
Şimdi düşününce ne var canım diyorum ama gercekten şok olmustum. 18 yasindaydim ve kapimiza ilk defa polis bir suclama ile gelmişti.
Belki sizde sızı üzen sok eden bisey yasamissinizdir?
Galiba öyle gibiSorun psikolojik olabilir. Benim öyleydi mesela.
Evet evet bebekten vazgeçtim zatenBen seni eski konularından biliyorum. Esin uzakta ve gebe kalmaya çalışıyorsun biraz zamana yay daha çok gençsin. Stres adamı daha beter yapar.
Başka dr gidin fikir olurEvet gittim birşeyin yok gayet sağlıklısın diyor
Benim arkadaşım her akşam 1 donmuş muz 1 tatlı kaşığı bal 4-5 bebek bisküvisini milkshake halinde içerek kilo aldıKiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Ya evet bunu instgramda gördüm bi diyetisyen paylaşmış birde ben deniyimBenim arkadaşım her akşam 1 donmuş muz 1 tatlı kaşığı bal 4-5 bebek bisküvisini milkshake halinde içerek kilo aldıO da yemek yemeyi hiç sevmezdi diyetisyene gitti sağlıklı bir diyet listesi verdiler hem kilo aldı hemde sağlığı bozulmadın bence sende bir diyetisyene git ilk başlarda yemek yemek çok zor geliyordu ama alıştı sonradan
Nane çayı çok İyi geliyor araştır kuru nane ile yapıyorum ağzımdaki acı tat geçmiyor sizde oluyor muBenim arkadaşım her akşam 1 donmuş muz 1 tatlı kaşığı bal 4-5 bebek bisküvisini milkshake halinde içerek kilo aldıO da yemek yemeyi hiç sevmezdi diyetisyene gitti sağlıklı bir diyet listesi verdiler hem kilo aldı hemde sağlığı bozulmadın bence sende bir diyetisyene git ilk başlarda yemek yemek çok zor geliyordu ama alıştı sonradan
Gastrit iştahsızlık yapar. Çocukluğum da gastritle başladı herşey. şimdi Ülser gastrit reflü 3 ü de var. hatta yediğimi kaç sene midem geri teperdi. Bi dönem dikkat edince geçiyor sonra üzüntüde tekrar ediyor. Kronikleşmesini istemiyırsanız Yememezlik yapmayın. Sabahları ballı süt için aç karnınaKiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Boğazdan yukarı mı geliyor tatGastrit olan arkadaşlar ağzınızda acı tat var mı ya ağzımdaki acı tat geçmiyor
Gaita testi verip Helicobakter denen bir bakteri rahatsizliginiz olabilir. Yasamisrim bende ilac vs baya zor geçmesi. En kisa zamanda bir dahiliye doktoruna gidip bunun icin danışın ve yaptirin testi anca oule cikar ortayaKiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Ben ben ben ya şişkinlik ne oluyor benim karnn ustu çok sıkıyor doktor üst taraf diye onemsemediGastrit olan arkadaşlar ağzınızda acı tat var mı ya ağzımdaki acı tat geçmiyor
Bende de gastrit var, tokum ama yemek yemeyi bırakamıyorum. Azıcık bana da öğretseler keşke aç olunca bile yemek yiyememeyiKeşle bende yiyemesem duba gibi oldum şu pandemi döneminde...durduramıyorum kemdimi
Ağzında acı tat var mı senin gerçektenBen ben ben ya şişkinlik ne oluyor benim karnn ustu çok sıkıyor doktor üst taraf diye onemsemedi
Öncelikle geçmis olsun. Keske ben de öyle olsam. Yemek yerken bile yemek düsünüyorumKiloda alamıyorum midemde gastirit var onu yapıyor yoksa sürekli göbeğim düşüyor ondan dolayı mı bilmiyorum ama bu durum nasıl geçer fikir verirmisiniz aç olduğum halde yemek yiyesim gelmiyo
Hayır acı su gelmesi gibi değil ilaç içersiniz de tat kalır ya yada metal tadı işte geçmiyorBoğazdan yukarı mı geliyor tat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?