- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten
beni aldattığını öğrendiğim gün akşam bitirdim eşyamı topladım annemlere gittim ertesi gün davamı açtım
Evlilikten sonra edinilen malların yarısı sana ait değil mi? Enayi olduğun için mi hakkını istemedin? Çok garip.
malı mülkü veren Allah yine size mal mülk verir.
hakkınızı helal etmezsin olur biter.
ama eğer hakkımı almak istiyorum derseniz en az 3 sene o mahkeme senin bu mahkeme benim gider gelirsiniz. şahitleri dinlersiniz. asabınız inanılmaz bozulur. konu sakız gibi uzar.
konu sahibine yürekten katılıyorum. hayatındaki çamuru temizlemek biraz pahalıya mal olacak ama en azından artık hayatında o çamur olmayacak.
neden diye sorgulama, çünkü bunun cevabı yok.
Açıklama yapıpta onu dinleyecek değilim canım.. aldattımı evet aldattı neyi beklicektimki bana acele ettin diyor sonra senin inkarlarımı dinlicektim yoksa yalanlarını mı ailesinden ne gördüyse yaptı işte...
canım mal paylaşımına gelince işte boşanma davası uzarsa diye almak istemiyorum boşanayım yeter yoksa benimde içimde fırtınalar kopuyo ama..
Uzasın ya ne olacak ki? Kadınlar ne yazık ki duygusal düşünüyor bu konularda.
Soyadını sildin kafa kağıdından, beş seneyi silemeyeceksin ki; bu yaşadığın sıkıntılar kızlık soyadını alınca bitmeyecek. Lütfen mantıklı düşünmeye çalış.
Hiçbir erkek bu durumda aman da ne gururlu kadınmış, tek kuruşuma tenezzül etmedi diye düşünmez.
Ama sen bu duygusallıktan kurtulduğun zaman pişman olursun neden tazminat, nafaka vs istemedim diye.
Belli ki şu an sahip olduğu her şeyde senin de emeğin, hakkın var. Hakkın olanı al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?