- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Hakkını aramak çirkinleşmek değildir elbet. İnsanlar farklı düşüncelere sahiptir, arkadaşımız böyle düşünüyor, ben de olsam aynısını yapardım. Karşımdaki insan beni hiç düşünmeden bu kadar kırabiliyor, yıkabiliyorsa sadece bir an önce yakamı kurtarmak, soyadından kurtulmak isterdim. Lanet olsun derdim. Hakkını ararsa karşısındaki insanın çirkinleşeceğini biliyor çünkü. İhanet çok ağır bir olay, buna karşı tavrını koymuş arkadaşımız, kararını vermiş boşanıyor, hakkımı istiyorum derse karşısındaki kişinin istemediği yüzünü görecek ve bu da onu ihanet kadar üzecek, üstelik duruşmalar nedeni ile karşılaşmak zorunda kalacak.
Senin kocan inşallah olmaz ama öyle birşey yaparsa sen ceketini alıp çıkarsın o zaman canım. Hiçbirşey istemiyorum dersin ok?
hakkında hayırlısı olsun.malı mülkü gözünde görmemeni anlıyorum.aileni ve seni tebrik ediyorum.bir çok kadın tekrarlayan aldatmalara,şiddetin her türlüsüne katlanıyor da boşanmıyor.sen bunu göze alıp hayatını kurtarmaya,yeniden başlamaya niyet etmişsin.umarım her şey bundan sonra umduğun gibi olur.
bende istemezdim malını mülkünü ama bir kunduna getirirdim o evi yakardımçok mu kötüyüm ne
Hakkını kesinlikle al derim yarın birgün senin alnının akıyla fedakalıklarla aldığın eşyalarını başka bir kadının keyfinini süre süre kullandığını düşündüğünde çok üzülürsün kesinlikle hakkını al bırak nedüşünürse düşünsün
onu bunu bilmem ama benim karsimda gördügüm cok güclü ve onurlu bir kadin...tebrik ediyorum sizi...
Allah yar ve yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?