Adam beni beğenmedi mi?

Sohbetimin sıcak olmadığı konusunda hem fikiriz ben bu tür görüşmeleri yapamıyorum bir masaya otur konuş olmuyor bir anda oldu biraz tlf falan konuşmuş olsaydık alışsaydım daha sıcak olabilirdim fiziğimi beğense ilk buluşma sonrası bir kapı aralardı bazen sorayım diyorum bir kere acıtır sanki hergün gördüğü m birimi

Insaf kardesim insaf
HAyir uzun yazdin ona bise demiyorum bari aralik falan birakaydin
Okuyamadim

Sükut altındardır söylemim yanlış anlaşıldı onu buluşma sonrası için susmam gerekiyordu anlamında söyledim tabiki ilk buluşma için gecerli değil

Ilk buluşma sonrası erkekten beklenmez mi

Teşekkür ederim iyi bir analiz yapmışsınız..Bu olaydan sonra kaçanı susanı kovalamam gerektiği dahabir oturdu bende tüm bayanların bundan ders almasını istiyorum

Adam kesinlikle çok itici geldi bana... Bence kendi boyunu da aşan söylemleri var. Hem tanışılan yer bakımından, hem yapı bakımından ürkeklik duymanız gayet normal ve hoş görülebilir. İyi niyetli ve niyeti gerçekten evlilik olan bir erkek için bu bulunmaz nimet olmalıydı... Tutuk olmanızda gayet normal... Bunun özgüvenle bir ilgisi yok. Kendinizi hırpalamayın. Öyle günlere geldik ki, kadınların kimseye güvenmek için bir sebebi kalmadı.. Adamın ki de karizma ya da görmüş geçirmişlik değil tamamen ego.. Oralarda atıp tutup kendince ego mastürbasyonu yapmış. Muhtemelen de sizi suistimale açık görmedi...
Konuya dair bir kaç ay evvel bir şey yaşadım kısaca anlatayım.
Sağlık problemim nedeniyle 1 kaç haftadır sürekli doktor hastane koşturuyorum. Akşam telim çaldı. Açtım.
- Ben doktor x , az evvel uçaktan indim telimde çağrınızı gördüm geri döndüm. Hasta mısınız ? Hasta yakını mı ? dedi.
Benim kafa bir gitti geldi. O gün de yine doktora gitmişim.
- Hasta benim dedim.
Ama benim doktorlarımdan biri değil verdiği isim. Ama nasıl bir tok, kendinden emin, diksiyonu düzgün bir ses... Sonra branşını sormayı akıl ettim. Benim durumumla ilgisi yok. Ama benim durumumla ilgili tıbbı bilgisi mükemmel.
- Yanlış anlama oldu sanırım. Benim rahatsızlığım sizin branşınızla ilgili değil. Numaranızı da aramadığıma eminim dedim.

Aman ondan sonra başladı. Olsun bende doktorum. Benim branşımla ilgili sorun olursa da her zaman arayın. Bu saatde aramış olmamı telafi etmek isterim vs. vsss. Kısa kestim, kapadım... Mesajlar atmalar, şunlar bunlar... Sesiniz çok hoş, kendinizi ifade edişiniz çok net vs... iltifatlar bana...

Şu yaşta yüzünü görmediğim adamın konuşmasından acaba mı dedim yani...
Neyse ertesi gün numarayı net de arattım... Bingo dolandırıcı ne doktor ne birşey...

Dikkat diyorum, başka da bir şey demiyorum...

Gözlerim 2 derece miyoptan 2,5'a çıktı ve yine de okudum.

Şahsen ilk buluşmada karşımda oturup konuşmayan bir insanı ben de olsam aramam. Yani verdiğiniz elektrik hiç olumlu değilmiş. Bir de sürekli kalkalım kalkalım demişsin, adam bundan nasıl bir sonuç çıkarmıştır sizce? O size aynısını yapsa ne düşünürdünüz?

Burada ne güzel döktürmüşsünüz ama adamın karşısında iki lafı bir araya getirememişsiniz. Hani 20 yaş altında insanların çekinmelerini, konuşamamalarını anlarım ama okumuş, yüksek yapmış, aktif çalışmış birinin bu derece tutuk kalmasını anlayamıyorum. Karşındaki alt tarafı sen gibi bir insan.

Eğer hoşlandıysan sen bir adım at, o gün kendimi ifade edemedim, öyle biri değilim, hani aramızda bir şey olsun olmasın en azından arkadaşlığını isterim, fikirlerine değer veriyorum falan de. Zaten bu durumda adama atacak bir adım bırakmamışsın ki sana adım atsın. 20lik toy delikanlı da değil nazı niyazı çekip, peşinden koşsun.

Ilk cevabım daki ruh halim siteyi ve boşanmış kişileri istemediğimi belirtmeme rağmen yazması nedeni ile onu ciddiye almadım ama burdan ortam veya kişi farketmeksizin kaliteli davranmaktan ödün vermemek belki en Bastan güzel sevecen bir iletişim kursaydım adamda etki bırakırdım...başın sağolsun kelimesini ben kimselere söyleyemiyorum aslında o anda içime acayip bir üzüntü oturdu tek başınaymış bu şehirde yani kızı var sadece...Memnun oldum diyemedim çünkü bozuldum ondan ciddi bişiyler bekledim çünkü bir gece öncesi gururumu bir kenara bırakıp ona 2. Kez deneyelim dedim bi zahmet ölçsün işte insanoğlu çok biliyorum der ama bunları düşünmekten aciz...Gülümsedim sürekli sert bir duruşum var onu göstermemek için

arkadaşım ottan b.tan nem kapmışsın.. adam sen geldiğinde zaten telle konuşuyormuş ne yapacaktı devam etmesinden daha doğal ne var ki..
ve evet ben bile adamın vücut dilinden anladığı cadılık mevzusunu yazı dilinden anlayabildim..
son olarak ısrarla kalkalım diyen senken adam niye arasın..

Kesinlikle niyeti suistimal edilecek biri bulmak. Çok net. Üstüne basa basa ailenizi sormasının, arabanızı sormasının sebepleri bunlar. Evinizi yerinizi öğrenemedi, siz de biraz soğuk davrandınız, uğraşmak istemedi büyük ihtimalle.

Öyle bir siteye kendi evladının fotoğraflarını koyan bir adam bence düşündürmeliydi zaten. İnternetten tanışma fikrine karşı değilim. Ama bunu yaparken çok dikkatli olmanızı, her güzel söz söyleyene inanmamanızı tavsiye ederim.

Anlamadim neyi soracaksiniz?

Aaaaa teşekkürler dikkat ederim..inanın aşk aptallaştırsa bile kolay kolay kanmam denetmenim ben detayları birleştirir öyle hareket ederim adamda beni kullanmaya yönelik tek bir sözcük dahi çıkmadı.AMA ÇOK FARKLI VE GÜZEL BİR ANALİZDE BULUNMUŞSUNUZ BENCEDE ONUN İÇİN BULUNMAZ NİMETİM HİÇ EVLENMEDİM SÖZ NİŞAN YOK OKUDUM ÇALIŞTIM SADECE İŞSİZLİĞİN VERDİĞİ VERDİĞİ BİR İÇİNE KAPANIKLIK HALİNDEYİM BENİ İSTEDİĞİ GİBİ ŞEKİLLENFİREBİLİRDİ KIZINA GERÇEK BİR ANNE GİBİ OLMAYA CALIŞIRDIM ÇOK MERHAMETLİYİM ADAM OLMAK İSTEYENİ ADAM YAPARIM...teşekkür ederim tekrar..

Gözünüzde bu kadar büyütür ve ilahlaştırırsanız adamın totosunu kaldırırsınız.
Yahu bırakın Allah aşkına, hala beğenmedi mi diye dertleniyorsunuz.
Neyi soracaksınız, kendinizi küçültmeyin, adam devam etmek istese zaten iletişim kurardı.
Boş verin gitsin. Ayrıca o sitelerden de koca bulunmaz, bir gün piskopatın birine denk gelirsiniz başınıza iş alırsınız maazallah.

Hakkınızı helal edin kızlar allah sizden razı olun..

Ayy kızacaksın bana ama "olumsuz da olsa bir msj atmalıydınız"diye okadar mı berbat biriyim Canım valla çok dokunuyor..
Ay hayir sakin yapmayin oyle bir sey..
Hem siz niye bu adama bu kadar takildiniz ki?
Bir iki yillik iliskiniz olsa zorlasaniz eyvallah haklisiniz emeginiz var diyecegim de, su durumda diyemiyorum. Anlamda veremiyorum. Ilk defa mi biri size olumsuz yaklasti? Bosverin Allah askina ya.. Nasip kismet bu isler. Olmadiysa vardir bir hayri..

Kizmiyorum size valla anlamaya calisiyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…